AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    momtobe2022
    16. Veljača 2023. 19:47

Draga Crvenkapice,
    nadam se da ćeš ovo pročitati prije sutrašnjeg termina. Možda te ohrabri. 
    Tijekom odlazaka na folikulometriju, sasvim slučajno, u čekaonici sam susretala istu curu. Ili smo se mimoilazile ili smo skupa čekale. Osim pozdrava, nismo komunicirale sve do mog zadnjeg termina kad je ona započela kratak razgovor. Vrata dr. ordinacije su bila otvorena, a prostor je mali i sve se dobro čuje. Između ostalog, pitala me za moj broj stanica koji je predviđen ga vađenje. Rekla mi je da je ovo njoj treći postupak i da prvi put ima zrelu stanicu. Jednu jedinu! 
    Doktor je izašao, ispod maske se vidjelo da se nasmijao i totalno pozitivno, pomalo frajerski joj rekao ‘E baš ta jedna prava vam je dosta da budete mama.’ 
    Kad mi je koordinatorica nakon punkcije rekla da je izvađeno 11 odličnih js, meni je kroz glavu prošlo baš to: ‘jedna prava mi je dovolja’. 

E, pa, draga Crvenkapice, želim ti tu pravu 🤍 Daj Bože da budu i sve tri, ali i jedna je dovoljna da budeš mama. 🤰🏼
    U mislima si! Sretno! 🍀

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

Crvenkapica94
    17. Veljača 2023. 13:47

Hvala ti momtobe, taman sam pročitala tvoju poruku prije punkcije ❤️. Ma ja sam se jutros probudila skroz smirena, došla tamo, smjestili me u sobu, dali mi spavaćicu, i dali mi koktelčić za smirenje i lokalnu anesteziju. Sestra Lucija i doktor Poljak su se stalno šalili i bilo je sve jako opušteno, vađenje je trajalo doslovno 2 minute i apsolutno ništa nisam osjetila, više boli uzimanje briseva nego ovo. Odmah je biolog izašao za 5 minuta i rečeno je da ima 5 jajnih stanica i da su zadovoljni. Odšetala sama opet do sobe, malo krvarila (skroz malo točkice tu i tamo). Donijeli mi čaja, došao dr Poljak, rekao da je zadovoljan, da će transfer biti 99% u ponedjeljak (dakle 3.dan) i da će mi sutra javiti koliko će vraćati 1 ili 2, pretpostavlja 2. Tako da ću sutra znati više pa javim. Ležala sat vremena, došao muž po mene. Dali su mi od sutra Andol, Estrofem 3x1 i Utrogestan 3x2 vaginalno. Sve skupa jako sam sretna pristupom i doktorom i sestrom. Jako su topli i pozitivni i vole se šaliti što je meni super 😊
    Zasad me ne boli ništa, rekli su da možda sutra bude i da uzmem tablete za bolove. Da se javim ako bilo što drugo bude. 
    Javljam se sutra dalje što bude ❤️

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

Tratinčica123
    17. Veljača 2023. 18:45

Crvenkapica94

Hvala ti momtobe, taman sam pročitala tvoju poruku prije punkcije ❤️. Ma ja sam se jutros probudila skroz smirena, došla tamo, smjestili me u sobu, dali mi spavaćicu, i dali mi koktelčić za smirenje i lokalnu anesteziju. Sestra Lucija i doktor Poljak su se stalno šalili i bilo je sve jako opušteno, vađenje je trajalo doslovno 2 minute i apsolutno ništa nisam osjetila, više boli uzimanje briseva nego ovo. Odmah je biolog izašao za 5 minuta i rečeno je da ima 5 jajnih stanica i da su zadovoljni. Odšetala sama opet do sobe, malo krvarila (skroz malo točkice tu i tamo). Donijeli mi čaja, došao dr Poljak, rekao da je zadovoljan, da će transfer biti 99% u ponedjeljak (dakle 3.dan) i da će mi sutra javiti koliko će vraćati 1 ili 2, pretpostavlja 2. Tako da ću sutra znati više pa javim. Ležala sat vremena, došao muž po mene. Dali su mi od sutra Andol, Estrofem 3x1 i Utrogestan 3x2 vaginalno. Sve skupa jako sam sretna pristupom i doktorom i sestrom. Jako su topli i pozitivni i vole se šaliti što je meni super 😊
    Zasad me ne boli ništa, rekli su da možda sutra bude i da uzmem tablete za bolove. Da se javim ako bilo što drugo bude.
    Javljam se sutra dalje što bude ❤️

Odlično ženo, to su predobre vijesti!!🤩🤩🤩
    Držim fige i stalno mislim na vas i navijam za pozitivan testić uskoro 🤩🤞🤞🤞🤞
    Neka prođe što bezbolnije!!🤗

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Alice
    18. Veljača 2023. 09:10

Crkvenkapica Ovo su baš lijepe vijesti, svu srecu želim i da to bude to iz prve 
    Tratinčica Ja još uvijek čekam mišljenje iz Praga, u ponedjeljak idem vadiit na Rebro hormone štitnjače i vitaminD.
    Malo kasnim ali pročitala sam postove sa zadnjih stranica, vidjela sam ono što si stavila od hzzo-a za Prag, nisam dobro skužila, oni nam pokrivaju u Pragu mpo postupak sa doniranim ili opcenito pokrivaju mpo postuapk i sa vlastitim materijalom? 

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

momtobe2022
    18. Veljača 2023. 12:41

Alice, meni su rekli da donirano pokrivaju, vlastiti materijal u inozemstvu ne jer se to radi i kod nas. Inozemno liječenje je samo za sličajeve koji se ovdje ne mogu riješiti. 

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

Tratinčica123
    19. Veljača 2023. 08:28

Crvenkapice, jesu li javili koliko je oplođeno?🤩🤩
    Alice, još čekaš? Javi kad odgovore. I tako je,  pokrivaju samo postupak s donacijom.
    Dobila sam popis troškova, ima dosta stvari koje plaćamo sami, nažalost. 🤷‍♀️
     .
    Momtobe, koliko si rekla da ste bili dana u Pragu? 7 ako se ne varam?🤗
    No give up, ženo .. kako si? 🥰

Trudimo se od 9/21.

Alice
    19. Veljača 2023. 10:49

Aaaa hvala cure to sam si i mislila samo sam htjela potvrditi 
    Da da još čekam odgovor, valjda neće dugo potrajati

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

Tratinčica123
    19. Veljača 2023. 11:24

Alice

Aaaa hvala cure to sam si i mislila samo sam htjela potvrditi
    Da da još čekam odgovor, valjda neće dugo potrajati

Kada sam ja bila sve poslala, dobila sam odgovor da će mi se uskoro javiti. 
    Bilo je prošlo nekih cca 5 dana i nije nista stiglo.
    Ja sam taj dan bila poslala da li je možda doktor pregledao papire.. I u roku sat vremena je dosao odgovor da se ispričava, da je doktor pregledao ali je ona zaboravila poslati.. I onda mi je u drugom e mailu poslala sve što još trebam obaviti i što je doktor rekao.. tako da, možeš slobodno poslati podsjetnik..  zaista sam oduševljena njihovim radom. Laka i ugodna komunikacija 😊😊🤗

Trudimo se od 9/21.

momtobe2022
    19. Veljača 2023. 15:14

Tratinčica123

Crvenkapice, jesu li javili koliko je oplođeno?🤩🤩
    Alice, još čekaš? Javi kad odgovore. I tako je, pokrivaju samo postupak s donacijom.
    Dobila sam popis troškova, ima dosta stvari koje plaćamo sami, nažalost. 🤷‍♀️
    .
    Momtobe, koliko si rekla da ste bili dana u Pragu? 7 ako se ne varam?🤗
    No give up, ženo .. kako si? 🥰

Tako je. Bili smo 7 dana. Ako ti embrije vraćaju 3. dan onda ste i kraće. Jedino što hotel plaćaš odmah po dolasku, pa svejedno računaj na cijeli tjedan. 

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

Crvenkapica94
    19. Veljača 2023. 16:23

Hej cure, evo danas su nas kratko zvali iz Splita da je sutra definitivno transfer, ali da nam ne mogu preko telefona ništa više reći. Samo mi je medicinska sestra rekla da misli da ipak neće biti ništa za zalediti 😥 i da ćemo sutra prvo imati razgovor s biologom o svemu i onda će ići transfer (1 ili 2, ne znaju još ni oni). Tako da javim sve sutra. Malo me to rastužilo danas, ali i dalje se vodim mislima da je dovoljan 1 embrio i da će taj biti sutra ❤️ od sutra odmaram 2 tjedna, mirujem, pijem ciklu i sok od šipka, jedem ananas i maline, stopala grijem i ne tuširam se u vrućoj vodi. Mislim da je to sve što sam pročitala na forumu potpomognute što može pomoći, pa zašto ne probati. Momtobe ako ti imaš još koji savjet piši 🥰
    I hvala vam puno svima na podršci, jako mi puno to znači ❤️

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.