AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Srculence3
    07. Ožujak 2023. 08:48

Ljubice "… Sigurno ne treba potrošiti sada cijeli život čekajući i nadajući se, ali ja znam da i ako kroz godinu dana mi odemo na posvajanje ili donaciju da nećemo odustat dok god bude vremena. " ovo je dobro rečeno i tako je je kod nas. Sve znam i razumijem,ali ni ja ne razumijem taj dio gdje doktorica iz Cita tako brzo forsira m-tese i imam puno upitnika ali dobro. I ja vjerujem da stres jako puno utječe na spermatogenezu, oksidativni stres itd. Mi cemo provjeriti kroz mjesec dana spermiogram dali se išta pomaklo, i urodilo plodom promjene koje smo uveli.

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Lotta33
    07. Ožujak 2023. 10:14

Pozdrav svima! 
    I mi se nedavno borimo sa ovom dijagnozom, molim vas ako znate je li bilo slucajeva da je spermiogram pokazao azoospermiju, a da je ponovljenom pretragom nakon centrifugiranja pronađen koij spermic pa da nije bilo potrebe za biopsijom ili punkcijom? Pitam jer me strah da u ovim nasim bolnicama ne rade centrifugiranje, a nekako još uvijek odbijam vjerovati da nema bas niceg :(

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

Tratinčica123
    07. Ožujak 2023. 11:17

Žene moje, mi smo upravo dobili poziv s Rebra. 
    U četvrtak muž mora biti na odjelu u 14h, prijem. 
    U petak ujutro je operacija. 🙏🥳🥳🥳🥳🥳
    Ljubim vas i javljam sve kako stignem ❤❤

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Alice
    07. Ožujak 2023. 12:02

Tratinčica123

Žene moje, mi smo upravo dobili poziv s Rebra.
    U četvrtak muž mora biti na odjelu u 14h, prijem.
    U petak ujutro je operacija. 🙏🥳🥳🥳🥳🥳
    Ljubim vas i javljam sve kako stignem ❤❤

To su odlične vijesti Sreeetnoo neka sve prođe uredno i da se muž brzo oporavi, i najvažnije da se nađu spermici hehe 

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

• ljubica123
    07. Ožujak 2023. 12:37

No-give-up - nadam se da hoće i da će jednom sjesti sve na svoje mjesto, samo treba bit uporan...
    Lota33 - ne znam kojem dijelu RH gravitirate, ali znam da su u Zagrebu spominjali Repromed da su dobri, u ST su nama u Šparca centrifugirali mokraću da vide ima li tu spermija, pa ne znam je li rade i sa spermom to. Provjerite samo di god da idete da zamrzavaju ukoliko nađu nešto. I da, bilo je slučajeva da su ljudima nalazi po nekoliko u ejakulatu tako da pomalo samo...
    Tratinčica123 - sretno mužu na operaciji i nadam se iskreno da će vam bit uspješna 

👩(92) - sve ok
    🧑(95) Azoospermija, Anejakulacija
    02/23 M-TESE - neuspješno

Crvenkapica94
    07. Ožujak 2023. 15:12

Evo cure da se i ja malo javim opet. Javili su nam se iz Cita, pošto je bila blaga stimulacija kod mene, moram pričekati 1 ciklus i onda idemo opet u isti postupak 💪🏻❤️ imamo još 7 ampula (u svakoj po 2 spermija), bar su nam tako objasnili. 
    Vidim da nas ima i novih na temi i baš mi je žao. Evo stvarno ne znam zašto dr Radovniković požuruje s m-tese, iako u slučaju mog muža je eto bilo uspješno. A on je pio klomifen niti 45 dana 🤷🏻‍♀️ i testosteron mu se odmah popravio pa je zato ona rekla da nema smisla čekati. Biolog nam je rekao i da se m-tese može ponavljati, ali da naravno nitko ne garantira da će se opet nešto pronaći. Moj muž je stvarno zadovoljan bio nakon zahvata i rekao je da bi ponovio opet ako bude trebalo. Ja sam isto općenito zadovoljna s njima što se tiče organizacije postupka, aspiracije i transfera jer me apsolutno ništa nije bolilo i jako sam bila opuštena. Jedino su malo šturi s informacijama, očito ne žele govoriti ljudima ništa da se previše ne nadaju ili misle da mi to ne razumijemo, ne znam. 
    Samo se nadam da će u idućem postupku izvaditi više jajnih stanica da imamo veću šansu za dobiti blastociste i smrzliće 🙏🤞🏻❤️
    Mi smo spremni i na donaciju, ako treba i donaciju jajne stanice, meni to uopće nije bitno ❤️ sad želimo prvo iskoristi ovaj materijal što imamo i nadam se da je idući put dobitni 🤞🏻
    Tratinčice želim vam su sreću svijeta, držim fige na najjače 🤞🏻❤️
    I ostalim curama sretno i hvala na podršci, ne znam što bi da mi vas nema 🥰

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

Lola1
    08. Ožujak 2023. 08:08

Jutro cure.. bravo Tratincice, drzim fige naj najjjjace na svijetu da se pronadje materijala 🫶🏻 ostale cure i nove cure , bas mi je zao da smo svi tu s istom dijagnozom ali smo barem
    Jedna drugoj podrska i ako ima kakvih pitanja tu smo
    Kod nas nista novog, i dalje ganjamo nalaze za m
    Tese. Recite mi jel neka zna, nama
    Pise i anesteziolog, da li mi to trebamo obaviti u Zd ili oni na rebru prije operacije rade anestezioloski pregled? 

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Lucy08
    08. Ožujak 2023. 08:49

Dobro jutro drage žene i neka vam je sretan naš dan! 🤗

Tratinčice drago mi je da ste napokon docekali taj dan i neka vam je sa srecom sutra da prođe uspjesno zahvat s izvrsnim rezultatom i bez komplikacija ❤️
    Lotta napravite par spermiograma u razlicitim laboratorijima da ste sigurni i on neka se naruci na pregled kod urologa . Sretno! 🤞
    Crvenkapice nadam se da ce bit druga sreca 🤞 mozda se i sretnemo u Cita 😊
    Lola inace se anestezioloski pregled radi neposredno u tom tjednu pred operaciju. Kad dobijes termin op trebas se odmah narucit pretpostavljam tamo gdje ti je najblize al najbolje provjeri s rebrom 

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Tratinčica123
    08. Ožujak 2023. 09:35

Lola, sve sto pise trebate obaviti i onda se s tim svim nalazima upisujete na listu. 
    Možete anesteziologa obaviti u vašem gradu. 👍
    Mi smo sve to skupili i onda poslali. 
    Hvala cure moje, kako bude, bit će! Javljam se ❤

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Lotta33
    08. Ožujak 2023. 10:31

Tratinčice, sretno! Svi drzimo fige

Lola1, vidim da nas ima jos z Zadra :)

Lucy08, narucili smo se u drugom mjestu na spermiogram, bas me zanima sto ce biti. Jos smo u fazi prikupljanja svih nalaza pa nismo na cisto s pravim stanjem...

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.