Ma ja mislim da je ok. Možda sve potrebne obroke pojede po danu. Evo ja baš napisala kak jede svaka tri sata i sad nakon tri dana kaosa ona jela u 4 popodne danas i od tad spava evo i nema naznaka da će se uskoro probuditi haha. Valjda si oni to reguliraju nekak. I da, isto smo bile puno vani pa ju je valjda zrakić preuzeo. Samo se nadam da ne bu tulum po noći
Da da tri mjeseca ima. Ovo je vec 4,5 noc da odspava tako u komadu. Da zato sam joj ponudila ipak nije 12h jela a neplace se, pa sam joj dala. E a danas popodne mi je bila sva nervozna stalno gura ruke u usta i pljuje dudu da bi gurali rukice, mislim da ju počinju zubi malo zezat. Kako je vama bilo s tim? Vidim da ima tema o jantar ogrlicu di to kupit?
Dea ma sam nek uživaju na friskom zraku. Mi smo danas bili isto malo..dobro im dode malo zraka hehe
zebrica
Oho. Pa onda je u skoku kad je takav Pero Ždero hehe. Jer bile smo na 4-5 sati hranjenja, a sad je frka nakon 3!
Cure to vam je normalno,nekad su bebe umorne pa odspavaju duže i nebude se za obrok,a nekad pak gladne pa se probude prije! Evo moj mali ima 7mj,i stalno mi se zadnje vrijeme budi po noći jesti kao mala beba haha,a prije samo 2mj bi pojeo obrok u 23-00.00 i tek oko 5-6ujutro , totalno kontra,a sad svaka 3h navečer se budi i ja mu dam papat i zaspe,mislim da se budi zbog zubi neznam više ni sama! Ima 3 obroka dohrane preko dana,pa navečer papa mlijeko očito mu fali haha! Tako da se ništa ne brinite sve si oni izreguliraju kako im paše,nekad će u danu pojesti više boca, a nekad manje!
I mom bi ostalo nekad pola boce po noći,a nekad bi sve pojeo pa bi isto bila zbunjena koliko da mu napravim, pa mislim da vam je bolje praviti dozu koju inače pravite pa ako ostane nema veze!
Sortiraj odgovore
Najstariji