Pinkich pa da zato i meni cudno kad jev to doza za bebu prvih mjesec dana..valjda je sita..ma bitno da ona Papa i drugo, kašice super :)
Nemoj se sekirati,
Crnamala bravo pa veliki decko stvarno :) na kojoj ste hrani , pitam jer nama pise 180ml za bebu 3 i 4 mj starosti
zebrica
Na babylove iz dm-a smo. I je 180 (150 voda i pet mjerica). Ne znam vise sta pisem. Pokusala sam ja mamnje dat ali onda pocne revat od gladi ili se budi svako sat ipo. Ma neka papa moj zdero.
I moj plan je za drugo pokusat se bilje oripremit za dojenje. Nadam se vecem uspjehu jer me ovaj put bas nije islo. Prvo me satra carski psihicki i fizicki, krv nikakva, tri tjedba antibiotika, pa gripa, fibra, bradavice uvucene on nije lipo sisa i na kraju dobila stvari sa 6 tjedana. Mislim kaos. Dobro sam i to malo dojila. A sta je tu je. Bar sam mirnija kad vidim da je zdrav i napreduje.
Btw zebrice stigla danas mustela javim nakon kupanja dojmove.
Meni je sada najbitnije da beba napreduje i da je zdrava, sretna i zadovoljna. Uvijek se sjetim one srece kad je dobila 20g, kako smo muz i ja skakali, a doktorica nas gledala kao da smo cirkus. Bas me je danas obradovala jer mi je rekla mama prvi puta. Do sada je samo govorila tata. :)
Kak je to lijepo.. Moja je pocela nesto gugugat, dosad je bilo e,a,o,u a sad je pocela be,be hehe bas mi je lijepo gledat kak rastu samo brzo to vrijeme ide..
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji