Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    20. Veljača 2015. 07:15

Pinkich pa da zato i meni cudno kad jev to doza za bebu prvih mjesec dana..valjda je sita..ma bitno da ona Papa i drugo, kašice super :) 
    Nemoj se sekirati, 
    Crnamala bravo pa veliki decko stvarno :) na kojoj ste hrani , pitam jer nama pise 180ml za bebu 3 i 4 mj starosti

zebrica

Pilici
    20. Veljača 2015. 07:16

Ima nas jos budnih jutro dea, jeste i vi papali sad? Hehe

zebrica

crnamala
    20. Veljača 2015. 13:46

Na babylove iz dm-a smo. I je 180 (150 voda i pet mjerica). Ne znam vise sta pisem. Pokusala sam ja mamnje dat ali onda pocne revat od gladi ili se budi svako sat ipo. Ma neka papa moj zdero.I moj plan je za drugo pokusat se bilje oripremit za dojenje. Nadam se vecem uspjehu jer me ovaj put bas nije islo. Prvo me satra carski psihicki i fizicki,  krv nikakva, tri tjedba antibiotika, pa gripa, fibra, bradavice uvucene on nije lipo sisa i na kraju dobila stvari sa 6 tjedana. Mislim kaos. Dobro sam i to malo dojila.  A sta je tu je. Bar sam mirnija kad vidim da je zdrav i napreduje.Btw zebrice stigla danas mustela javim nakon kupanja dojmove.

pinkich
    20. Veljača 2015. 15:50

Meni je sada najbitnije da beba napreduje i da je zdrava, sretna i zadovoljna. Uvijek se sjetim one srece kad je dobila 20g, kako smo muz i ja skakali, a doktorica nas gledala kao da smo cirkus. Bas me je danas obradovala jer mi je rekla mama prvi puta. Do sada je samo govorila tata. :)

Pilici
    20. Veljača 2015. 22:19

Kak je to lijepo.. Moja je pocela nesto gugugat, dosad je bilo e,a,o,u a sad je pocela be,be hehe bas mi je lijepo gledat kak rastu samo brzo to vrijeme ide..

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.