Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    21. Veljača 2015. 07:16

Cure ima li koja da koristi Nan sensit sad ga nece bit dva do tri tj na trzistu pa ako znate gdje bi ga mogla nabavit javite Hvala vam puno

Pilici
    21. Veljača 2015. 08:35

Ma da Antonio zasto ga nece biti? Mislim da ga vidim po dm-u.. Bum ti bas pogledala kad cu ici

zebrica

antonio
    21. Veljača 2015. 09:23

Zebrice pogledaj molim te i ako imaju daj mi broj da ih mogu kontaktirati

Lilly6
    21. Veljača 2015. 10:12

Strašno me živcira kad nestane hrane za bebe u dućanima, pa mislim nemogu oni jedan dan jesti jednu drugi dan drugu hranu! Sjećam se još svoje susjede sa blizancima kad im je davala babylove,uvijek se žalila da je nemože naći stalno bi nestajala. A tako se i meni sad zna dogoditi da mi nema dvojke koju jede, poludim, sad sam počela uzimati njihovu babylove bio2,puno mu je bolja a i nje skoro nikad ne nestaje jer je malo skuplja! Užas baš me to ljuti!

antonio
    21. Veljača 2015. 12:27

Da Lily jako sam bjesna uh pogotovo jer mala ima problema jos uvjek sa trbuscicem i ne podnosi nikakvu drugu hranu.,.,Isla sam ih direkt zvat ali su mi rekli da tjedan dva nece bit te hrane a mozda cak i tri i sad sam na sto muka.,.,.nasla sam par kutija ali ce mi trebat jos.,.,pa ako tko slucajno vidi da ima gdje neka mi javi bila bi jako zahvalnaradi se o NAN SESITIV

Dea23
    21. Veljača 2015. 21:31

Zdravo cure!
    Nisam se javljala. Muče nas grčići već par dana i ništa živo ne stižem. Stalno je nosamo. Imamo jedino sreće da ju drže po danu a ne po noći. U 23 kad zaspe spava do 4 ujutro popapa pa do 6,7 opet.
    Što se hrane tiče bila me tražila svaka 3 sata, a već smo bile na 4 kako sam napisala pa sam joj počela davati veću dozu, za 3 i 4 mj. 200 ml je to al to je dijetetska hrana od hippa. Sad izdrži 3,5,4 sata i evo po noći i po 5 sati u komadu. Nekad pojede sve, nekad ostavi pa zato složim više nek popapa kolko joj treba 

• lusilu
    21. Veljača 2015. 22:59

Da se napokon i jamalo javim.....kao prvo sve vas puno puno pozdravljam i nadam se da ste mi dobro i da uzivate sa svojim bbebicama.....moj L jede aptamil ali samo iz mullera jer ovaj po "nasim" ducanima mu ne odgovara,al je isto problem jer cesto ga nema pa sam e ja fino dog da za svaki 1 u mj. Narucim 7 kutija i to me fino ceka her sam vise bila luda od hodanja od mullera do mullera.sto se tice papanja L sam dojila nazalost samo 3 tj....i od onda je na ad od 1.5mj jede 240mljer je stalno bio gladsn  s tim da su me svi ubijali u pojam da ce bit debel da mu nesmhem davat tolko jesti i onda sam isla ped.po savjet i ona mi je rekla mama dajte mu jesti kolko hoce pa nemoze bit gladan....sad ce 4 mj.zdrava i vesela je beba super napreduje a to mi je najvaznije....

Lusilu

Pilici
    22. Veljača 2015. 00:05

To i nama su govorili! Haha dode susjeda i puta me jel dojim, i kazem joj da da ali da ima sve redovne obroke ad-a, i da nek ja njoj izbacim bar dva obroka! Haha sam se nasmijsla..svega cujes.. 
    Eto, i sama mi je pocela manje jest,spava mi cijelu noc od cca 19,20 do jutra do 7,8 .. 
    Dea drzi se, nadam se da ce brzo proc.kolko je stara sad mala? Lusilu pametno :) mi se isti opskrbimo hranom kupili smo 10-tak kutija i tu su na sigurnom :)

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.