Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pinkich
    18. Veljača 2015. 17:30

Evo cure da se i ja ukljucim. 
    Moja curica pije ad od 3. tjedna zivota iz razloga jer je rodjena ranije i bila mala i slaba pa je pocela gubiti na tezini jer nije imala snage vuci preko nastavaka zbog mojih uvucenih bradavica. 
    Pije Novalac, vodu i caj, a sad polako uvodimo 2 kasicu u danu.  Bilo je gadno na pocetku jer sam ja odbijala dati ad ali sam morala radi njenog zdravlja. Fino i veselo je dijete i vise se ne zivciram zbog ad-a. :)

Pilici
    18. Veljača 2015. 22:43

E to sam i ja htjela pitat za skokove na ad ..znaci imaju i isto je kao i sa dojenjem po onom 6tj,3mj,6mj?

zebrica

Pilici
    19. Veljača 2015. 07:55

E da, sad , prije bi plakala tad bi znala da je glad u pitanju a sad se promeskolji vise put po noci a ja cekam plac i onda mi zaspe ubrzo pa se opet promeskolji. Mozda vise neizrazava glad placom??nehmam jer pocela mi je dugo spavat po noci.. ( po danu malo spava )

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.