Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    13. Veljača 2015. 12:05

He he Lili moja nije to radi toga sto je decko moj veci sin je dobio zubice vec sa tri mj srednji sin skoro sa osam mj  a malena sa cetri mj.,.ja maloj mazem desni sa Dentinox N gelom i odlicno joj pomaze

• Martina18
    13. Veljača 2015. 14:49

Pa da, probaj onda s tim gelom kaj Antonio kaže. Niš te ne Kosta probat. OK Kosta nešto kuna 
    I da,kad mu je nepodnosljivo stavi pola čepića.
    A valjda ce izbit uskoro, neki bebaci se bas pate s tim zubicima.
    Imaš pravo, kasnije ce bit lakse, kad produ sve tegobe u prvim mjesecima :-)
    E da, imaš i homeopatske granule za zubiće, al nisam isprobala pa ti ne znam reci Jel pomaže to kaj...

Pilici
    13. Veljača 2015. 20:42

Curke kolko se cesto na dan daju ti gelovi?to pedijatar prepise ili se ovako kupi..da se znam pripremit kad ce nam trebat :)

zebrica

Pilici
    14. Veljača 2015. 17:05

Ok da znam  Hvala

zebrica

Dea23
    17. Veljača 2015. 17:36

Hej, adaptirani ljudi i bebe kak ste? 
    Mi smo ostali na Hipp Antirefluxu i super nam je. Papala je svaka četiri sata, po noći pet. Zadnjih par dana traži svaka 3 sata i to jeeedva izdrži. Po noći okine jednu turu po 5 sati. Kaj bi to moglo bit? Baš je gladuš. A ne pojede do kraja svaki put, u prosjeku ostavi 50 ml pa mi je glupo slagat joj dozu za 3.mjesec starosti a i još mi je malo rano, još joj  fale skoro tri tjedna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.