Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    11. Veljača 2015. 21:27

Joj ja pisem ko svraka hahaha na mobitelu sam pa zato 

zebrica

crnamala
    11. Veljača 2015. 22:34

Ja sam skuzila dda moj mali po danu ce pojest 120 ali kad bas ogladni i navecer mu je 150 taman. Pojede i spava.  
    Dea moj je neki dan cili dan samo jeo i spavao, znas kad sam gledala ima li fibru bas mi je bio cudan. Sutra sve ok. Valjda je taj dan trebao za radt i odmor.
    Mi smo ns babylove-u i bljucne ponrkad, nekad bas dosta nekad malo. Kad dobro rutne nakon jela uglavnom je ok. Danas nikako nije moga rutnit pa je povratio malo i nakon toga zaspa. Ma priroda je super tijelo napravi sta mu pase. Jedino ako bas puno bljucka bi vidila sta napraviti.

Dea23
    12. Veljača 2015. 08:03

Joj bebe bebe. Jedva čekam da naraste da se najede odojka ko čovjek hahaha

antonio
    12. Veljača 2015. 11:25

Ma oni vam jedu svaka beba drukcije npr.moja mala sad ima skoro 6 i pol mj i jede svaka dva i pol sata 120 i 4 mj .,.,jedino ujutro pojede 150 i izdrzi 4 sata ali preko dana nece nego 120.,,probala sam joj napravit vise ali nece i nece

Pilici
    12. Veljača 2015. 12:05

E pa to, neke ce manje obroke a češće trazit a nekr veće pa su duze mirni.. Antinio tak je velika vec.. Jesu joj krenuli zubici

zebrica

antonio
    12. Veljača 2015. 12:55

Da Zebrice ima cetri zubica vec.Da da velika je pocela je polako sama sjedit mislim izvrne se ona prica po svoje kao velika TA TA ,BA BA  i neki dan je rekla MA MA.,,.,mislim jos je mala pa prica po svoje a tako ju je ljepo cut

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.