Ja sam skuzila dda moj mali po danu ce pojest 120 ali kad bas ogladni i navecer mu je 150 taman. Pojede i spava.
Dea moj je neki dan cili dan samo jeo i spavao, znas kad sam gledala ima li fibru bas mi je bio cudan. Sutra sve ok. Valjda je taj dan trebao za radt i odmor.
Mi smo ns babylove-u i bljucne ponrkad, nekad bas dosta nekad malo. Kad dobro rutne nakon jela uglavnom je ok. Danas nikako nije moga rutnit pa je povratio malo i nakon toga zaspa. Ma priroda je super tijelo napravi sta mu pase. Jedino ako bas puno bljucka bi vidila sta napraviti.
Joj bebe bebe. Jedva čekam da naraste da se najede odojka ko čovjek hahaha
Ma oni vam jedu svaka beba drukcije npr.moja mala sad ima skoro 6 i pol mj i jede svaka dva i pol sata 120 i 4 mj .,.,jedino ujutro pojede 150 i izdrzi 4 sata ali preko dana nece nego 120.,,probala sam joj napravit vise ali nece i nece
E pa to, neke ce manje obroke a češće trazit a nekr veće pa su duze mirni.. Antinio tak je velika vec.. Jesu joj krenuli zubici
zebrica
Da Zebrice ima cetri zubica vec.Da da velika je pocela je polako sama sjedit mislim izvrne se ona prica po svoje kao velika TA TA ,BA BA i neki dan je rekla MA MA.,,.,mislim jos je mala pa prica po svoje a tako ju je ljepo cut
Sortiraj odgovore
Najstariji