Hahah da tak i mi. Svi smo doma zamotani Složila sam joj sinoć prvi put u 12 veću dozu. Nije je pojela do kraja i spavala do 6, jela, opet ne do kraja, a sad me već u 9 pitala i opet nije sve pojela. A bojim se da složim manju dozu da će joj biti malo. Bolje ovako pa nek ona pocucla kolko treba,kaj ne?
Dea a kolko ti bljucka bas jako jako puno? Jer i moja M bljucne recimo svaki drugi hranjenjd nekad puno svu me sfleka nekad malo.. Ma da nek si Papa dijete :)
zebrica
Jako je bljuckala. Tipa nahranim ju podrigne i nekad ode sve u mlazu. Onda ju legnem u krevetić ona nastavi. Zaspe i kad se digne opet. Danas nijednu flašicu nije pojela. Sve nešto jedva pola i zaspe i spava ko klada. Luda sam!
Jako je bljuckala. Tipa nahranim ju podrigne i nekad ode sve u mlazu. Onda ju legnem u krevetić ona nastavi. Zaspe i kad se digne opet. Danas nijednu flašicu nije pojela. Sve nešto jedva pola i zaspe i spava ko klada. Luda sam!
Joj. Bas ju zeza. A jesi razmišljala da joj mozda to od hippa nevalja. Neku drugu marku da probate?neznam..
zebrica
Pa jela antireflux jako lijepo. i onda sam noćas taj klasik i pošemerilo se. vraćam se ja na reflux.
A kad ni ja nemam pameti pa mijenjam ahahh
Probaj kombinirati il nešto. Očito joj je danas dan za spavanje,ne vjerujrem da je do mlijeka. Možeš joj radit manje doze, znaš već koliko otprilike pojede, da ne bacas bezveze. Moj ti je isto tak bljuvao jako, Niš mu ne fali sad
Pisala sam vec, smirilo se kad smo počeli kasice uvodit.
A možeš probat i uzet nešto drugo umjesto hippa. Mi smo kad je bio veći uzimali od dm-a i stvarno je OK.
Mislim da je jednostavno takvo dijete,neki bljuju vise neki manje. Ko i sve drugo, neki bolje spavaju neki lošije itd itd
Ne znam...ja mislim da se ne trebaš brinuti oko toga...
Kak je bilo s kakanjem danas?
Super samo nek kaka fino...
Budeš vidjela kako ce joj pasat hipp reflux i sa kakanjem, lako probas i drugo koje ad mlijeko..e da to sto kaze Martina mi kad smo sa 120 isli na 150 je dosta puta znaka pojest 120,130(a napravim joj 150) i bacamo e onda smo joj radili 120 ako bi pojela super odma Joj napravim i tih 30 ako vidim da i tih 120 je malo ostavila onda ok, jer smo i mi tak puno bacali..a skupa hrana.. A sad jede 180 i skoro uvjek mj popapa sve mozda ostavi koji put 10,15 ml..
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji