Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pinkich
    19. Veljača 2015. 12:20

Za dorucak pojede 120ml i to ne svaki puta, a ostale obroke samo 90ml. Oko podne pojede povrtnu kasicu, a sada joj uvodim drugu vocnu kasicu. 
    Sad lijepo napreduje, vesela je beba, skoro nikad ne place. 
    Eto voljela bih znati u cemu je bio problem da mogu pokusati drugacije ako bude bilo jos djece. 
    Znaci nije bio problem u kolicini mlijeka jer ga je bilo da sam davala i drugim zenama u bolnici. 
    Ako ima koja ideju.  :)

Dea23
    19. Veljača 2015. 18:10

Ja osobno smatram da ti nije bilo dovoljno jako mlijeko. Nije svako mlijeko kvalitetno i nemre me nitko uvjerit da je. Tak sam i ja svojoj siroti izdajala. Ona pila pila ja misla di joj više stane a ona nije sita.

pinkich
    19. Veljača 2015. 23:21

Do 3 tjedna je bila iskljucivo dojena odn pila moje izdojeno mlijeko, od 3-6 tjedna kombinacija, a onda sam ostala bez mlijeka. 
    Planiram se puno vise i bolje pripremiti iduci puta.
    Al nije trazila vise od 90ml. Svi se cude da joj to nije malo. 
    Iako kasice pojede bas puno naspram ad-a.

crnamala
    19. Veljača 2015. 23:56

Evo cure da se javim. Danas smo bili na pregledu i cijepljenju i sve je super proslo. Narasli smo 5, 5cm i dobili1.1 kg. Sad imamo 63 cm i 5800. Mamin veliki decko. Mislika sam da ce me vikat s obzirom da jede sad 170 sta je za dite od 4 mj ali nije. Kaze i ona da je velik i da je logicno da trazi vise. Bas sam sretna sad kad vise nemam mlijeka odmah sam mirnija da lipo napreduje i da je super zdrav i na ad-u.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.