Za dorucak pojede 120ml i to ne svaki puta, a ostale obroke samo 90ml. Oko podne pojede povrtnu kasicu, a sada joj uvodim drugu vocnu kasicu.
Sad lijepo napreduje, vesela je beba, skoro nikad ne place.
Eto voljela bih znati u cemu je bio problem da mogu pokusati drugacije ako bude bilo jos djece.
Znaci nije bio problem u kolicini mlijeka jer ga je bilo da sam davala i drugim zenama u bolnici.
Ako ima koja ideju. :)
Ja osobno smatram da ti nije bilo dovoljno jako mlijeko. Nije svako mlijeko kvalitetno i nemre me nitko uvjerit da je. Tak sam i ja svojoj siroti izdajala. Ona pila pila ja misla di joj više stane a ona nije sita.
Do 3 tjedna je bila iskljucivo dojena odn pila moje izdojeno mlijeko, od 3-6 tjedna kombinacija, a onda sam ostala bez mlijeka.
Planiram se puno vise i bolje pripremiti iduci puta.
Al nije trazila vise od 90ml. Svi se cude da joj to nije malo.
Iako kasice pojede bas puno naspram ad-a.
Evo cure da se javim. Danas smo bili na pregledu i cijepljenju i sve je super proslo. Narasli smo 5, 5cm i dobili1.1 kg. Sad imamo 63 cm i 5800. Mamin veliki decko. Mislika sam da ce me vikat s obzirom da jede sad 170 sta je za dite od 4 mj ali nije. Kaze i ona da je velik i da je logicno da trazi vise. Bas sam sretna sad kad vise nemam mlijeka odmah sam mirnija da lipo napreduje i da je super zdrav i na ad-u.
Sortiraj odgovore
Najstariji