Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pinkich
    19. Veljača 2015. 12:20

Za dorucak pojede 120ml i to ne svaki puta, a ostale obroke samo 90ml. Oko podne pojede povrtnu kasicu, a sada joj uvodim drugu vocnu kasicu. 
    Sad lijepo napreduje, vesela je beba, skoro nikad ne place. 
    Eto voljela bih znati u cemu je bio problem da mogu pokusati drugacije ako bude bilo jos djece. 
    Znaci nije bio problem u kolicini mlijeka jer ga je bilo da sam davala i drugim zenama u bolnici. 
    Ako ima koja ideju.  :)

renata6
    19. Veljača 2015. 18:29

pinkich

Za dorucak pojede 120ml i to ne svaki puta, a ostale obroke samo 90ml. Oko podne pojede povrtnu kasicu, a sada joj uvodim drugu vocnu kasicu. 
    Eto voljela bih znati u cemu je bio problem da mogu pokusati drugacije ako bude bilo jos djece. 
    Znaci nije bio problem u kolicini mlijeka jer ga je bilo da sam davala i drugim zenama u bolnici. 

Ako te zanima sve o dojenju, greškama i koji je bio problem, te o kvaliteti mlijeka, uvučenim bradavicama, šeširićima i svemu ostalom što ide u sto javi mi se u pp poruke i objasnit ću ti ako želiš naučiti za drugo dijete!

Pilici
    19. Veljača 2015. 20:41

pinkich

To me zanima. A nije trazila veću dozu mislim posto je veca beba(7mj).. 
    Neznam ti to draga, koliko dugo si ju dojila..mozda to ato dea kaze joj nije bilo dosta hranjivo, tko zna ..

zebrica

Dea23
    19. Veljača 2015. 18:10

Ja osobno smatram da ti nije bilo dovoljno jako mlijeko. Nije svako mlijeko kvalitetno i nemre me nitko uvjerit da je. Tak sam i ja svojoj siroti izdajala. Ona pila pila ja misla di joj više stane a ona nije sita.

pinkich
    19. Veljača 2015. 23:21

Do 3 tjedna je bila iskljucivo dojena odn pila moje izdojeno mlijeko, od 3-6 tjedna kombinacija, a onda sam ostala bez mlijeka. 
    Planiram se puno vise i bolje pripremiti iduci puta.
    Al nije trazila vise od 90ml. Svi se cude da joj to nije malo. 
    Iako kasice pojede bas puno naspram ad-a.

Dea23
    20. Veljača 2015. 07:13

Baš mi je drago da je dečkić dobro i da raaasteee

crnamala
    19. Veljača 2015. 23:56

Evo cure da se javim. Danas smo bili na pregledu i cijepljenju i sve je super proslo. Narasli smo 5, 5cm i dobili1.1 kg. Sad imamo 63 cm i 5800. Mamin veliki decko. Mislika sam da ce me vikat s obzirom da jede sad 170 sta je za dite od 4 mj ali nije. Kaze i ona da je velik i da je logicno da trazi vise. Bas sam sretna sad kad vise nemam mlijeka odmah sam mirnija da lipo napreduje i da je super zdrav i na ad-u.

Lilly6
    20. Veljača 2015. 08:26

crnamala

Evo cure da se javim. Danas smo bili na pregledu i cijepljenju i sve je super proslo. Narasli smo 5, 5cm i dobili1.1 kg. Sad imamo 63 cm i 5800. Mamin veliki decko. Mislika sam da ce me vikat s obzirom da jede sad 170 sta je za dite od 4 mj ali nije. Kaze i ona da je velik i da je logicno da trazi vise. Bas sam sretna sad kad vise nemam mlijeka odmah sam mirnija da lipo napreduje i da je super zdrav i na ad-u.

Super, samo neka papa i raste :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI