A ovisi, kako kome, mojem su sa tri mjeseca izbile donje jedinice pa kroz mjesec dva gornje i tak dalje redom, sad sa 17 mj nam fale još samo donje petice. A malom od frendice su počeli izbijat prvi zubici sa 9 mjeseci. Mislim da tu isto nema pravila... Srećom mi nikad nismo imali problema kad su izbijali gubici, nije bilo neke nervoze. Osim pojačanog slinjenja i guranja svega u usta. Kad su mu krenuli zubici stavila sam mu onu ogrlicu od jantara i nisam ju vise skidala. Sad Jel to pomoglo nemam pojma...
Ahaaa za to služi ogrlica ta! Ja sam to vidla u dmu i nije mi bilo jasno kak ću to staviti tak malom djetetu. Da se ne zadavi
A Antonio bravo za curicu super vec 4 :)
Martins sa 3 mjeseca vec?? A kako su bili oni pred uvjeti mislim znakovi da ce joj uskoro izbit? Guranje ručica u usta i puno slinjenja? I jos nesto ?
Da da za to sluzi ogrlica
Ma ne može se zadavit, nisu oni ni svjesni da ju imaju oko vrata. Moj ju još uvijek nosi i nisam primjetila da ju dira. Svaka ona kuglica je za sebe učvršćena tak da ju i potegne i pukne ne može progutati.
Zebrice, da moj je već s tri mjeseca imao dva zubića, ma bio je preslatki tak, budeš vidjela
A simptomi prije su bili bas to kaj pises, slinjenje i to poprilično, guranje svega sto Dode na dohvat ruke u usta. I bile su mu onak naotecene desni.
Neki kažu da su i nervozni, al kažem mi nismo stvarno imali problema s time.
E da onda sam mu znala dati, imaš za kupit onak ko igračka sa onim prozirnim gelom unutra (imaš u dmu) pa to ohladis u frižideru pa im to hladno kao pase za desni, moj je to stalno glodao
Sorry već sam se pogubila u postovima i ljudima, koliko je tvoja curka sad mjeseci?
zebrica
Ma da Onda se meni cini da mi imamo te prve znakove..mislim vec mjesec dana stalno gura ruke ili bilo sta joj dode pod ruku u usta i puno mi slini..pa su mi se smijali kad sam rekla mozda su zubici
Citalw sam da kao od oko 5-7 mjeseca im krenu izlazit.. E znam znam za to :) a s cim to operes prije sa vodom samo? Moja curka sutra ima 3 mjeseca
Ma daOnda se meni cini da mi imamo te prve znakove..mislim vec mjesec dana stalno gura ruke ili bilo sta joj dode pod ruku u usta i puno mi slini..pa su mi se smijali kad sam rekla mozda su zubici
Citalw sam da kao od oko 5-7 mjeseca im krenu izlazit.. E znam znam za to :) a s cim to operes prije sa vodom samo? Moja curka sutra ima 3 mjeseca
Aaaa još je mala mrvica
Da samo sam prala s toplom vodom. Prvi put kad sam mu davala sam pametna to iskuhala zajedno s bočicama, naravno da se raspalo hahahaha
Pa ja bi rekla da vam kreću gubici, nešto se počelo zbivat samo je pitanje vremena dok ne izbiju van. A ovo da kreću sa 5-7 mj, eto mi smo dokaz da nema tu pravila. Ak ce ju mucit imaš i onaj gel za kupit s cim mazes desni, vjerojatno već znaš, u ljekarni, al nisam koristila pa nemam iskustva s time...
zebrica
I mi slinimo već skoro 3mj i gura isto sve usta i dolje mu je natečeno već dosta dugo ali zubića još nigdi,nema tu pravila nekome ranije nekome kasnije. On ima sad 7mj a vidim da ga baš muči,plače i razdražljiv je navečer se budi i tako. Nadam se da će uskoro da mu bar malo olakša!
A bas ga muče onda
Nadam se da ce izbit uskoro zubici, Vjerujem da hoće kad su mu tak desni naotecene. Jesi probala s tim gelom mazat? Neke moje frendice kažu da im je pomoglo, sad ne znam...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji