Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    12. Veljača 2015. 17:24

E curke, a kad počnu rasti ti zubići? :)

• Martina18
    12. Veljača 2015. 18:59

A ovisi, kako kome, mojem su sa tri mjeseca izbile donje jedinice pa kroz mjesec dva gornje i tak dalje redom, sad sa 17 mj nam fale još samo donje petice. A malom od frendice su počeli izbijat prvi zubici sa 9 mjeseci. Mislim da tu isto nema pravila... Srećom mi nikad nismo imali problema kad su izbijali gubici, nije bilo neke nervoze. Osim pojačanog slinjenja i guranja svega u usta. Kad su mu krenuli zubici stavila sam mu onu ogrlicu od jantara i nisam ju vise skidala. Sad Jel to pomoglo nemam pojma...

Dea23
    12. Veljača 2015. 20:59

Ahaaa za to služi ogrlica ta! Ja sam to vidla u dmu i nije mi bilo jasno kak ću to staviti tak malom djetetu. Da se ne zadavi 

Pilici
    12. Veljača 2015. 21:15

A Antonio bravo za curicu super vec 4 :) 
    Martins sa 3 mjeseca vec?? A kako su bili oni pred uvjeti mislim znakovi da ce joj uskoro izbit? Guranje ručica u usta i puno slinjenja? I jos nesto ?

zebrica

Pilici
    13. Veljača 2015. 07:58

Ma da  Onda se meni cini da mi imamo te prve znakove..mislim vec mjesec dana stalno gura ruke ili bilo sta joj dode pod ruku u usta i puno mi slini..pa su mi se smijali kad sam rekla mozda su zubici Citalw sam da kao od oko 5-7 mjeseca im krenu izlazit.. E znam znam za to :) a s cim to operes prije sa vodom samo? Moja curka sutra ima 3 mjeseca 

zebrica

Lilly6
    13. Veljača 2015. 09:49

I mi slinimo već skoro 3mj i gura isto sve usta i dolje mu je natečeno već dosta dugo ali zubića još nigdi,nema tu pravila nekome ranije nekome kasnije. On ima sad 7mj a vidim da ga baš muči,plače i razdražljiv je navečer se budi i tako. Nadam se da će uskoro da mu bar malo olakša!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.