A ovisi, kako kome, mojem su sa tri mjeseca izbile donje jedinice pa kroz mjesec dva gornje i tak dalje redom, sad sa 17 mj nam fale još samo donje petice. A malom od frendice su počeli izbijat prvi zubici sa 9 mjeseci. Mislim da tu isto nema pravila... Srećom mi nikad nismo imali problema kad su izbijali gubici, nije bilo neke nervoze. Osim pojačanog slinjenja i guranja svega u usta. Kad su mu krenuli zubici stavila sam mu onu ogrlicu od jantara i nisam ju vise skidala. Sad Jel to pomoglo nemam pojma...
Ahaaa za to služi ogrlica ta! Ja sam to vidla u dmu i nije mi bilo jasno kak ću to staviti tak malom djetetu. Da se ne zadavi
A Antonio bravo za curicu super vec 4 :)
Martins sa 3 mjeseca vec?? A kako su bili oni pred uvjeti mislim znakovi da ce joj uskoro izbit? Guranje ručica u usta i puno slinjenja? I jos nesto ?
zebrica
Ma da Onda se meni cini da mi imamo te prve znakove..mislim vec mjesec dana stalno gura ruke ili bilo sta joj dode pod ruku u usta i puno mi slini..pa su mi se smijali kad sam rekla mozda su zubici Citalw sam da kao od oko 5-7 mjeseca im krenu izlazit.. E znam znam za to :) a s cim to operes prije sa vodom samo? Moja curka sutra ima 3 mjeseca
zebrica
I mi slinimo već skoro 3mj i gura isto sve usta i dolje mu je natečeno već dosta dugo ali zubića još nigdi,nema tu pravila nekome ranije nekome kasnije. On ima sad 7mj a vidim da ga baš muči,plače i razdražljiv je navečer se budi i tako. Nadam se da će uskoro da mu bar malo olakša!
Sortiraj odgovore
Najstariji