Adaptirano mlijeko

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Martina18

Broj poruka: 32

Prijavi adminu

Dea

Tak je! Joj hvala vam. Sad tek dobivam neke informacije o ADu. Kog god sam bila pitala svi su me odmah poklopili. I patronažna i pedijatrica.

Ma da. Znam kak je to. Prvo dijete, nis ne znas, milion pitanja, bojiš se da nešto ne radiš krivo..... Ma isto tak je i meni bilo. 
    A još kad pokusavas dobit savjet ili informaciju pa te poklope... Koma...
    Samo ti lijepo slušaj svoj instinkt i radi kak vidiš da bebici pase i nema šanse da pogrijesis.

• Martina18

Prijavi adminu

Bas gledam, ima i na amazon.de proizvoda od mustele, i cijene su u odnosu na one u HR smiješne. Ima tipa dva proizvoda po 6, 7 eur. Ne mogu sad kopirati stranicu s moba al bacite oko.

DarijaZ

Broj poruka: 1432

Prijavi adminu

crnamala

Usput nije tema ali koliko cesto kupate malise? Ja samo jednom tjedno strah me radi hladnoce.

Kupas je u kadici u toplom stanu /kuci pretpostvaljam , a ne vani na potoku, pa joj nece nist biti....

crnamala

Broj poruka: 426

Prijavi adminu

JOj kako si pogodila da bas u potoku ga kupam. 
    Ma naravno da je u toploj kuci ali mi svi kazu s obzirom da je jos mali i hladno je a on osjetljive koze da je dovoljno jednom tjedno jer se koza dodatno isusuje. Cisto ni ja ne znam koga slusat...

Pilici

Broj poruka: 1097

Prijavi adminu

To je i mene u pocetku bunilo, neznam sad smo nekako naviknuli svaka 4 sata jest jede dozu za 3 i 4 mjeseca ..i to Papa vec od navrsena 2 mjeseca..

zebrica

• Martina18

Prijavi adminu

crnamala

JOj kako si pogodila da bas u potoku ga kupam. 
    Ma naravno da je u toploj kuci ali mi svi kazu s obzirom da je jos mali i hladno je a on osjetljive koze da je dovoljno jednom tjedno jer se koza dodatno isusuje. Cisto ni ja ne znam koga slusat…

Slušaj sebe 
    Mi smo ga kupali dva tri puta tjedno, al je bilo ljeto pa nisam imala problema s hladnoćom. I to sam ga vise kupala iz gusta nego potrebe. Realno nema potrebe kupat svaki dan, ak se pokala ili nešto prebrises gazicom i bok. A i voda isušuje kozu pa ak ionak imaš problema s time ne treba pretjerivati. E da, ja sam mu nakon kupanja stavila pamučnu kapicu dok se kosica nije posusila...

• Martina18

Prijavi adminu

Zebrica

To je i mene u pocetku bunilo, neznam sad smo nekako naviknuli svaka 4 sata jest jede dozu za 3 i 4 mjeseca ..i to Papa vec od navrsena 2 mjeseca..

Eto vidiš...očito tak bebi odgovara pa onda tak i nastavi....uopće nema potrebe zbrajat i usporedivat....
    Ma joj kad se sjetim 
    Tak sam isto i ja....al to je sve tak brzo prošlo i sve sjelo na svoje mjesto...

Dea23

Broj poruka: 718

Prijavi adminu

Sad opet bljuca od običnog Hippa. Od antirefluxa nije. Vidjet ćemo tokom dana oće se stolica popraviti od njega. O živote! 

• Martina18

Prijavi adminu

Dea

Sad opet bljuca od običnog Hippa. Od antirefluxa nije. Vidjet ćemo tokom dana oće se stolica popraviti od njega. O živote! 

Da. Budeš vidjela. Vjerujem da hoće. Možda ne odmah danas već kroz dan dva...
    Ne znam kak ti, al meni je bilo draže da bljucka nego da se muci s kakanjem. A da bebe bljuckaju je normalno. Dok ne počnu krutu hranu jesti.
    Moj je vječito imao gazu pod vratom, to je teklo u potocima 

Dea23

Broj poruka: 718

Prijavi adminu

Hahah da tak i mi. Svi smo doma zamotani  Složila sam joj sinoć prvi put u 12 veću dozu. Nije je pojela do kraja i spavala do 6, jela, opet ne do kraja, a sad me već u 9 pitala i opet nije sve pojela. A bojim se da složim manju dozu da će joj biti malo. Bolje ovako pa nek ona pocucla kolko treba,kaj ne?

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.