Adaptirano mlijeko

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

crnamala

Broj poruka: 426

Prijavi adminu

Zebrica

Crnamala mi nasu kupamo svaki drugi dan, nekad cak i dva dana prođu da ju nekupamo. Voli se kupat ali bas kao sto kazes hladnoća začas se mogu prehladit. Cajeka joj radim svaki drugi dan jer nepopije puno.. A di si narucila to od mustele? To samo ljekarne drže?

Ma ja isto mislim da cu ga cesce kupat jer cini mi se da gusta. Iduci tjedan idemo na pregled u pedijatrice pa cu vidit za osip. Moj dragi hje crvenokos i izrazito osjetljive koze i makar sam ja bas tamne puti i kose mali se vise bacio izgleda na njega zato i uzimam mustelu. Nasla sam preko facebook-a narucujem iz UK puuuuno jeftinije nego u nas. JUcer gledam u ljekarni gel za kupanje 500ml 130kn a ja preko neta nasla 2 za 105!!!! Sve sam pokupovala od mustele bas danas poslala narudzbu.

Pilici

Broj poruka: 1097

Prijavi adminu

Jel mi se mozes javit u pp porukama ja neznam tam bas sve nac :) bas me zanima za te šampione nesto..

zebrica

crnamala

Prijavi adminu

Zebrica

Jel mi se mozes javit u pp porukama ja neznam tam bas sve nac :) bas me zanima za te šampione nesto..

poslala sam ti poruku

Dea23

Broj poruka: 718

Prijavi adminu

Ja svoju svaki dan kupam. Baš mi se lijepo umori heheh. I tak je nekak "naučila". Navečer kupanje papanje kindač spavanje. Inače preko dana neće u kindač
    A perem je otpočetka u kupki i mažem joj tijelo i ličeko i čak sam promjenila kupku jer eto ludoj mami više miriši ova druga i hvala bogu niš joj nije nadam se da ni ne bu. Frendica eto svoju malu kupala mjesecima samo u vodi i sad vidi šampon i osipa se 

Dea23

Prijavi adminu

E i da vas još gnjavim ;)
    Antireflux se jede 5 obroka po 170 ml i tak se mala ufurala. To je kao doza za 2. mjesec
    Sad ovaj klasični ima neš po tjednima 5-6 je 135 ml, onda 7-8 170 ml. Ona ima 5 sad dakle spada u ovih 135. Ali piše da je 5-6 obroka dnevno. Jel greška ako je ostavim na 170 jer bojim se da će stalno tražit jest ak ju sad prebacim?

crnamala

Prijavi adminu

Dea ma ja ti isto nista ne kuzim s tim kolicinama ad-a. Pise da je to ionako okvirno ja sam mome do prije par dana pravila 120ml Babylove-a i onda se budio svako dva sata dan noc i jeo. Ima par dana napravim mu 150 ml nekad ne pojede sve ali od tada zna lipo zaspat i po 4-5 sati ( nazalost po danu) i puno je mirniji.Nisam pametna i mene je zabrinulo da je to doza za 4 mjeseca a nama tek 2?!? Pitat cu dr na pregledu.

Dea23

Prijavi adminu

Hehe da jer tako je i Bebimil počela jesti ranije dozu za 2 mjeseca. Glupo mi je sad joj smanjit dozu pa da se budi bez veze stalno a zadnje tri noći odspava i po 4-5 sati u komadu

• Martina18

Broj poruka: 32

Prijavi adminu

Dea

E i da vas još gnjavim ;)
    Antireflux se jede 5 obroka po 170 ml i tak se mala ufurala. To je kao doza za 2. mjesec
    Sad ovaj klasični ima neš po tjednima 5-6 je 135 ml, onda 7-8 170 ml. Ona ima 5 sad dakle spada u ovih 135. Ali piše da je 5-6 obroka dnevno. Jel greška ako je ostavim na 170 jer bojim se da će stalno tražit jest ak ju sad prebacim?

Nije greška. Mene je to isto mučilo, ali svako dijete je drugačije i ne može tak mala beba jesti po strogom rasporedu. Zato sam se u jednom trenu prestala zamarat time i davala djetetu jesti kad je tražio i koliko je trazio. Moj je npr volio vise manjih obroka dnevno i nikad nije popio odjednom vise od 100 ml. Isto sam tako zbrajala i usporedivala s uputstvima na kutiji od ad, no onda sam jednog dana odustala jer to nema smisla. Jedan dan dijete traži vise jesti, drugi manje itd itd
    Dok beba uredno dobiva na težini sve je OK.

• Martina18

Broj poruka: 32

Prijavi adminu

Dea

Hehe da jer tako je i Bebimil počela jesti ranije dozu za 2 mjeseca. Glupo mi je sad joj smanjit dozu pa da se budi bez veze stalno a zadnje tri noći odspava i po 4-5 sati u komadu

Da i meni je, u tom periodu dok sam zbrajala i mučila muku ko vi sad, isto uvijek ispadalo da je beba pojela vise nego sto bi trebala po uputstvima. I zato hrani bebu kak vidiš da joj odgovara i kad je gladna i bok :-)

Dea23

Prijavi adminu

Tak je! Joj hvala vam. Sad tek dobivam neke informacije o ADu. Kog god sam bila pitala svi su me odmah poklopili. I patronažna i pedijatrica.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.