Jel mi se mozes javit u pp porukama ja neznam tam bas sve nac :) bas me zanima za te šampione nesto..
zebrica
Ja svoju svaki dan kupam. Baš mi se lijepo umori heheh. I tak je nekak "naučila". Navečer kupanje papanje kindač spavanje. Inače preko dana neće u kindač
A perem je otpočetka u kupki i mažem joj tijelo i ličeko i čak sam promjenila kupku jer eto ludoj mami više miriši ova druga i hvala bogu niš joj nije nadam se da ni ne bu. Frendica eto svoju malu kupala mjesecima samo u vodi i sad vidi šampon i osipa se
E i da vas još gnjavim ;)
Antireflux se jede 5 obroka po 170 ml i tak se mala ufurala. To je kao doza za 2. mjesec
Sad ovaj klasični ima neš po tjednima 5-6 je 135 ml, onda 7-8 170 ml. Ona ima 5 sad dakle spada u ovih 135. Ali piše da je 5-6 obroka dnevno. Jel greška ako je ostavim na 170 jer bojim se da će stalno tražit jest ak ju sad prebacim?
Dea ma ja ti isto nista ne kuzim s tim kolicinama ad-a. Pise da je to ionako okvirno ja sam mome do prije par dana pravila 120ml Babylove-a i onda se budio svako dva sata dan noc i jeo. Ima par dana napravim mu 150 ml nekad ne pojede sve ali od tada zna lipo zaspat i po 4-5 sati ( nazalost po danu) i puno je mirniji.Nisam pametna i mene je zabrinulo da je to doza za 4 mjeseca a nama tek 2?!? Pitat cu dr na pregledu.
Hehe da jer tako je i Bebimil počela jesti ranije dozu za 2 mjeseca. Glupo mi je sad joj smanjit dozu pa da se budi bez veze stalno a zadnje tri noći odspava i po 4-5 sati u komadu
Tak je! Joj hvala vam. Sad tek dobivam neke informacije o ADu. Kog god sam bila pitala svi su me odmah poklopili. I patronažna i pedijatrica.
Sortiraj odgovore
Najstariji