E vidiš baš mi i jesi pomogla. Možda da ja pređem na klasični Hipp. Nek popije sad jo.š ovo kaj ima pa ćemo vidjeti
Možeš probat da. Ili mu ovaj protiv bljuckanja daš samo nekoliko puta tjedno a ostalo klasični. Kažem, moj se bas počeo mučiti s kakanjem kad sam mu taj dala, pomoglo je protiv bljuckanja al ga je s druge strane zatvorilo. A ako hoće pit čaj, ovaj od komoraca je stvarno super. Koristila sam hippov il bebivita, oba su OK. I danas ga rado pije, ima sad 17 mj.
Zebrica i Dea , samo vi uživajte sa svojim bebicama. Ja malome Mihaelu prvo dajem Bebimil pa ga stavim na ciku da mi povuče tih par kapi i onda se smiri i uspava… jako je dobar, već ima uigrani ritam spavanja-točan je k'o švicarski sat. A Dea što se tiče tvoje svekrve-znam kako ti je (doduše, ja sam sa svojom konačno dobro porazgovarala pa se žena dovela u red). Ne daj joj da ti ona govori što ćeš, probaj se smiriti, a mi smo uvijek tu da te saslušamo i oraspoložimo…
Istina.. Međusobna podrska je uvjek dobra Koliko tvoj Mihael sad Papa bebimila?
zebrica
Nije ju zatvorilo nego je vodenkasta stolica već treći dan. Onako upije se u pelenu. Ima i nekih onako pastastih djelova. Ne znam, prvo mi dijete i sva sam sad s tim kakicama zbunjena. Svi mi kažu da im je djeci na adaptiranom stolica bila tvrda samo mojoj rijetka Sad ne znam dal da se brinem. Jel to proljev?
Dea zao mi je sto te svakrva gnjavi. Hvala bogu moja mene podrzava cak i tjesi jer sam ostala bez mlijeka svog sada skroz. Kako sam dobila prvu menstruaciju bez obzira sta radila to je samo svaki dan bilo sve manje i manje sad izmaltretiram grudi i izadje jedna kap. :-( Srecom mamin zdero se ne buni ni na bocicu. Koliko caja od komoraca dajete bebicama? Ja svome samo ponekad. Koristimo i waya kapi i stolica mu je stvarno raznolika od turbo tvrde do mekane. Sve kako koji dan. Neki dan sam se prepala jer mu je bila malo sluzava ali se poslije unormalilo.
Dea tako i meni prva beba pa pusem i na hladno. Moj izgleda ima osjetljivu kozu pa mi stalno ima neke osipe. Ne znam jeli ciscenje, od ad-a ili cisto preosjetljivost. Sad sam narucila sve od mustele pa cemo vidit. Usput nije tema ali koliko cesto kupate malise? Ja samo jednom tjedno strah me radi hladnoce.
Nije ju zatvorilo nego je vodenkasta stolica već treći dan. Onako upije se u pelenu. Ima i nekih onako pastastih djelova. Ne znam, prvo mi dijete i sva sam sad s tim kakicama zbunjena. Svi mi kažu da im je djeci na adaptiranom stolica bila tvrda samo mojoj rijetka Sad ne znam dal da se brinem. Jel to proljev?
Ma nemaš se zašto brinut. Realno, nema od čega stolica bit tvrda kad papaju samo tekuće. Sve ti je to normalno. Glavno da kaka i da bas ne prode dva tjedna da ne obavi.
Sortiraj odgovore
Najstariji