Adaptirano mlijeko

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Pilici

Broj poruka: 1097

Prijavi adminu

Dea

Dajem joj čaj. A valjda će joj se izregulirat. 
    Ma, eto toliko parade oko dojenja da mi se zgadilo. I ovo malo nisam uživala i zaista mislim da neću više ni probavati. Majčinstvo se danas samo na to svodi. A daleko je više i teže od toga.

Nebrini ,sigurno ti je tako zato sto te napadaju kazes svekrva a vjerujem da onda i drugi??zao mi je da ti se zgadilo vjerujem bas radi toga sto te okružuje. Nek joj se samo izregulira kakanje.i da se ti smiris opcenito.
    Ja volim dojit i bila sam najgora mama na cijeloj klokanici(haha) od nekih, a moja djevojcica i doji i Papa ad i vesela je i sretna i ja sam najsretnija kad je i ona. Jos uvjek nisam izgubila mlijeko jer mi jede uvjek prije bocice. 
    Mi lijepo uživamo rastemo i briga nas za druga mišljenja 

zebrica

Dea23

Broj poruka: 718

Prijavi adminu

Baš tako zebrice ;)
    Kakva je stolica tvojoj djevojčici s obzirom da je na ADu? Tvrđa ili isto kašasta? 
    Mojoj je danas stolica česta i dosta rijetka. E sad, možda sam pretjerala s Biogiaom. Nije dijete moglo pa sam joj dala malo više kapljica

Pilici

Prijavi adminu

Samo polako.. 
    Od početka uvodenja ad mi kaka svaki dan nekad jedan mozda preskoci.. Evo npr nocas mi je kakala a sad jos uvjek nije. Primjetila sam da kas joj dajem vise cajeka onda se brze pokaka. A kako kad, obicno svjetlo smeda-zlatna.. Ako puno mora kakati onda zna u pocetku bit tvrde a poslje onako rijede. 
    Koliko kapi joj dajes? Na zlicicu ili u bocicu ukapas?

zebrica

Dea23

Prijavi adminu

Na žličicu. Piše pet. I sad, kak se mučila, rekla frendica nakapaj ti malo više i tak jesam i sad joj je vodenkasta i često kaka. Valjda sam previše. Baš sam glupa. Dns joj neću dati pa ću vidjeti. Možda i zbog promjene formule.

Pilici

Prijavi adminu

Jel kakala vec danas? Ma i nama bi nekad kapnula kap dvije vise pa nije nista bilo 

zebrica

Dea23

Prijavi adminu

uuu da kakala. prešlo bodi kombinezonić i po plahti u kindaču

Pilici

Prijavi adminu

Haha super samo tako.. Jesi ti bolje il te jos okružuju svekrvi i komentari i tako?

zebrica

Igorovabebica

Broj poruka: 765

Prijavi adminu

Zebrica i Dea   , samo vi uživajte sa svojim bebicama. Ja malome Mihaelu prvo dajem Bebimil pa ga stavim na ciku da mi povuče tih par kapi i onda se smiri i uspava... jako je dobar, već ima uigrani ritam spavanja-točan je k'o švicarski sat. A Dea što se tiče tvoje svekrve-znam kako ti je (doduše, ja sam sa svojom konačno dobro porazgovarala pa se žena dovela u red). Ne daj joj da ti ona govori što ćeš, probaj se smiriti, a mi smo uvijek tu da te saslušamo i oraspoložimo... 

Dea23

Prijavi adminu

Jučer je došla k nama ali ni riječi! Vjerojatno joj je moj muž nešto rekao samo meni neće priznati 
    Hvala vam cure!!

• Martina18

Broj poruka: 32

Prijavi adminu

Pozdrav cure,
    Moj mali je bio na aptamilu i isto je dosta bljuckao. Onda sam mu kupila amptamil protiv povraćanja ali sam onda primijetila da su počeli problemi sa stolicom,kojih prije nije bilo. Pa sam se vratila na obični,a uz to je i pio čaj od komoraca. Ali cim vam klinci počnu sjedit i papati kasice neće vise bljuckat mlijeko i hranu.
    Eto, moje iskustvo, možda nekome pomogne :-)
    I još jedna stvar, uopće se nemojte zamarat s komentarima okoline...VI znate najbolje sto je dobro za vaše dijete. Naravno nije uvijek lako, ali uvijek ce bit negativnih komentara oko milion stvari....ali bas vas briga, uživajte sa svojim bebicama, ionako prebrzo rastu.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.