Adaptirano mlijeko

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Nalah

Broj poruka: 2037

Prijavi adminu

Dea…moja cimerica u bolnici je imala isti problem sa refluxom i uspjela ga je riješiti Novalac Anti Reflux-om,ima ga u apotekama

Dea23

Broj poruka: 718

Prijavi adminu

Kakala je kakala je! Proradilo je sve hahah Hipp me oduševio puno je kremastiji, jede se svaka 4 sata, ne bljucka (jednom je od jučer što je za nju uspjeh) i eto-kaka! Vjerojatno je i BioGaia učinila svoje

Dea23

Prijavi adminu

Hvala na savjetima cure!

Lilly6

Broj poruka: 280

Prijavi adminu

Dea super vijesti,neka tako ostane :-)

Pilici

Broj poruka: 1097

Prijavi adminu

Bravo dea :) 
    Nisam skuzila koristite hipp antireflux ili obicni??

zebrica

Dea23

Prijavi adminu

Antireflux su nam dali. Iako, ja mislim da nju malo i grčići muče. Kakala je danas pet puta i opet se napinje i plače cijelo popodne 
    I, sad ću biti prosta i baš me briga, moram se izjadati. Sterala sam svekrvu u krasan k*** danas. Mala ima grčeve jer ne dojim, maloj je ovo jer ne dojim, maloj je ono jer ne dojim, vani pada faking snijeg jer ne dojim i Kolinda je pobjedila jer ja ne dojim! I onda sam joj lijepo rekla da iz principa neću dojiti niti svako sljedeće dijete. Eto, pa nek me kamenuju. Živio AD!!!!

Pilici

Broj poruka: 1097

Prijavi adminu

Dea

Antireflux su nam dali. Iako, ja mislim da nju malo i grčići muče. Kakala je danas pet puta i opet se napinje i plače cijelo popodne 
    I, sad ću biti prosta i baš me briga, moram se izjadati. Sterala sam svekrvu u krasan k**** danas. Mala ima grčeve jer ne dojim, maloj je ovo jer ne dojim, maloj je ono jer ne dojim, vani pada faking snijeg jer ne dojim i Kolinda je pobjedila jer ja ne dojim! I onda sam joj lijepo rekla da iz principa neću dojiti niti svako sljedeće dijete. Eto, pa nek me kamenuju. Živio AD!!!!

Pet put - bome je dobra :)
    Mojoj se tek kakanje regulirano na jednom dnevno, nekad se dogodi da jedan dan preskoci, kad smo uveli ad. 
    Zao mi je sto se muci curica tako, a jel joj dajes caja od komoraca?
    Izjadaj se, bit ce ti lakse. Ma nitko te nema pravo kamenovat. 
    I ja sam se sekirala izpocetka, ali kad ja vidim svoju curu nasmijanu sretnu zdravu raste fino onda sam i ja sretna. 
    Ispusi se, sigurno si i nervozniha kad vidis bebu da se muci sa kakanjem-grcicima i jos te napadaju. 
    Ako imas priliku pusti sve i budi samo sa bebom..

zebrica

Dea23

Prijavi adminu

Dajem joj čaj. A valjda će joj se izregulirat. 
    Ma, eto toliko parade oko dojenja da mi se zgadilo. I ovo malo nisam uživala i zaista mislim da neću više ni probavati. Majčinstvo se danas samo na to svodi. A daleko je više i teže od toga.

mmama2

Broj poruka: 3310

Prijavi adminu

Dea

Dajem joj čaj. A valjda će joj se izregulirat. 
    Ma, eto toliko parade oko dojenja da mi se zgadilo. I ovo malo nisam uživala i zaista mislim da neću više ni probavati. Majčinstvo se danas samo na to svodi. A daleko je više i teže od toga.

Nemaš ti pojma draga moja kaj te još čeka, ako kažeš da ti je teško i da je majčinstvo samo dojenje koje eto tebi ne paše i nije ti sijelo, misliš da je najteže sa čime si se susrela, gadno se varaš..

url=https://lilypie.com]

Dea23

Prijavi adminu

Krivo si me shvatila. Htjela sam reći da njoj majčinstvo predstavlja samo dojenje.Zato sam napisala da ima težih i gorih stvari koje ću, nadam se, uspjeti. Normalno da ne znam što me čeka. Pa koja mama je to znala? S ovim se nisam snašla i idem dalje, u nadi da ću ostale prepreke savladati bolje. Ne mogu sad vječno raspravljati o tome.. Nema smisla.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.