Antireflux su nam dali. Iako, ja mislim da nju malo i grčići muče. Kakala je danas pet puta i opet se napinje i plače cijelo popodne
I, sad ću biti prosta i baš me briga, moram se izjadati. Sterala sam svekrvu u krasan k*** danas. Mala ima grčeve jer ne dojim, maloj je ovo jer ne dojim, maloj je ono jer ne dojim, vani pada faking snijeg jer ne dojim i Kolinda je pobjedila jer ja ne dojim! I onda sam joj lijepo rekla da iz principa neću dojiti niti svako sljedeće dijete. Eto, pa nek me kamenuju. Živio AD!!!!
Antireflux su nam dali. Iako, ja mislim da nju malo i grčići muče. Kakala je danas pet puta i opet se napinje i plače cijelo popodne
I, sad ću biti prosta i baš me briga, moram se izjadati. Sterala sam svekrvu u krasan k**** danas. Mala ima grčeve jer ne dojim, maloj je ovo jer ne dojim, maloj je ono jer ne dojim, vani pada faking snijeg jer ne dojim i Kolinda je pobjedila jer ja ne dojim! I onda sam joj lijepo rekla da iz principa neću dojiti niti svako sljedeće dijete. Eto, pa nek me kamenuju. Živio AD!!!!
Pet put - bome je dobra :)
Mojoj se tek kakanje regulirano na jednom dnevno, nekad se dogodi da jedan dan preskoci, kad smo uveli ad.
Zao mi je sto se muci curica tako, a jel joj dajes caja od komoraca?
Izjadaj se, bit ce ti lakse. Ma nitko te nema pravo kamenovat.
I ja sam se sekirala izpocetka, ali kad ja vidim svoju curu nasmijanu sretnu zdravu raste fino onda sam i ja sretna.
Ispusi se, sigurno si i nervozniha kad vidis bebu da se muci sa kakanjem-grcicima i jos te napadaju.
Ako imas priliku pusti sve i budi samo sa bebom..
zebrica
Dajem joj čaj. A valjda će joj se izregulirat.
Ma, eto toliko parade oko dojenja da mi se zgadilo. I ovo malo nisam uživala i zaista mislim da neću više ni probavati. Majčinstvo se danas samo na to svodi. A daleko je više i teže od toga.
Nemaš ti pojma draga moja kaj te još čeka, ako kažeš da ti je teško i da je majčinstvo samo dojenje koje eto tebi ne paše i nije ti sijelo, misliš da je najteže sa čime si se susrela, gadno se varaš..
url=https://lilypie.com]
Krivo si me shvatila. Htjela sam reći da njoj majčinstvo predstavlja samo dojenje.Zato sam napisala da ima težih i gorih stvari koje ću, nadam se, uspjeti. Normalno da ne znam što me čeka. Pa koja mama je to znala? S ovim se nisam snašla i idem dalje, u nadi da ću ostale prepreke savladati bolje. Ne mogu sad vječno raspravljati o tome.. Nema smisla.
Sortiraj odgovore
Najstariji