Ma mjesec dana smo tek za dva dana :) Ja mogu samo sanjat još o ovome od 10 do 5 hehe. Al i ovak je super :)
Jede Bebimil svaka tri sata, ajde navuče nekad 4 po noći i 5, al ajmo reć da većinom svaka tri sata. Jel to prečesto? Tamo na kutiji piše 5-6 obroka. Njoj kroz 24h 7 ispadne. Pa to je ok kaj ne? 135 ml pojede.
I da,od jučer se muči s kakicom. Malo je tvrđa i teško kaka. Veli mama mijenjaj formulu, ali, kaj joj ne bi tak bilo otpočetka? Kak joj sad odjednom ne paše? Uzeli smo biogiau jučer pa ćemo vidjet oće pomoć
To je sve normalno. Da joj ne pase ta bi ti od pocetka negodovala I imala problema. Nije ni nama uvijek stolica savrsena Bude ti ona opet normalno kakila, probava radi svoje.
14.06.2014. L ♥
Slažem se sa Luki,da joj ne paše bilo bi tako odpočetka,bolje ne mijenjati formulu može biti samo gore.Malena ti je ona još,sasvom je u redu da ima jedan dan 7-8obroka,a možda već sljedeći dan prespava duže pa će biti i manje obroka! Nemoj se s tim opterećivati,tako sam i ja gledala pa sam samo bila nervozna,ako je gladna neka papa! Moj ima sad 7mj pa nekad jede svaka 4h a nekad zna proći 8h npr navečer da netraži,sve je to ok!
Cure meni ipak u ljekarni dali Hipp. Jer, već sam pisala da i jako bljucka. Stvarno jako, nije ono bljuc mali kak recimo od frendice mala poslije jela nego mlaz i to po sat vremena nakon kaj je jela. I dali su mi Anti-reflux od hippa. Evo pojela je i stvarno nije ni jednom bljucnula! A za stolicu mi je rekla da onda probam regulirati tom BioGiaom, a možda joj i Hipp pomogne jer je puno laganiji kao od Bebimila. Bumo vidli sad.Držite fige za kakicu!
Ne bi se ja toliko brinula za kakicu da se ne muči toliko. Preko dana uopće ne spava samo se muči stišće crveni se, urla od plača, a niš ne ide van
Cure meni ipak u ljekarni dali Hipp. Jer, već sam pisala da i jako bljucka. Stvarno jako, nije ono bljuc mali kak recimo od frendice mala poslije jela nego mlaz i to po sat vremena nakon kaj je jela. I dali su mi Anti-reflux od hippa. Evo pojela je i stvarno nije ni jednom bljucnula! A za stolicu mi je rekla da onda probam regulirati tom BioGiaom, a možda joj i Hipp pomogne jer je puno laganiji kao od Bebimila. Bumo vidli sad.Držite fige za kakicu!
Ne bi se ja toliko brinula za kakicu da se ne muči toliko. Preko dana uopće ne spava samo se muči stišće crveni se, urla od plača, a niš ne ide van
Ako se tako muči onda svakako moraš vidjeti što ćeš,ja sam mislila da je ovako povremeno,oprosti. Ja sam svom malom isto kad mijenjala formulu s nekih 3-4mj starosti, jer je od aptamila povrćao baš kako kažeš u mlazovima a ne onako normalno bljuckanje,i uzela mu baby love to su mi mame rekle kojima je sl.bilo i stvarno je od njega super sad ima 7mj i nije nikad tako povraćao kao što je bilo od aptamila! Hoćete uskoro na pregled pa da razg sa pedijatricom?
Ma da sad vidi s tim što si dobila,a onda ako bude isto pričaj sa pedijatrom. Super za bljuckanje,mene je to isto bilo zabrinjavalo a svi su mi gov da je to normalno da je to višak,ma da moš mislit a dijete u mlazovima to izbaci. Onda sam ja to odmah na svoju ruku promjenila,bilo mi je jedino čudno malo s te skupe hrane preći na jeftinu jer sam mislila naravno što skuplje to bolje,ali na preporuku mama eto ipak se pokazalo da ta babylove iz dm-a nije loša,bar je njemu riješila problem bljuckanja a kakica je ostala ista!
E isto tak ti je i meni bilo upovezku jel puno Papa stalno sam se brinula a onda poslje opustila.. I mi smo se u pocetku cesce budili sa spavanjem ali dobro tih prvih mjesec dana sam ju mucila sa dojenjem samo je plakala dok nije dobila nocni obrok ad...
Sad nam je spavanje super Valjda kak je veca onda duze spava :) joj pocela nam se smijat na glasn onako od srca jucer smo ju kupali a ona u smijeh tak smo se rastopili hehe
Dea, jel kakala danas?kako je?
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji