Pozdrav svima,
Trudna sam 6+2 i zbog oskudnog krvarenja otišla sam prijevremeno na pregled da vidimo što je posrijedi. Pregledali su me i vidi se gestacijska i zumanjcana vrećica, ali se nije vidio plod. Vadili su mi betu koja je iznosila 1 100. Ostavili su me u bolnici na promatranju i zbog malog krvarenja dali su mi Duphaston 3*1. Je li tko imao sličnu situaciju?
Sutra ponovno vadim betu pa ćemo vidjeti daljnji tijek.
Doktor je rekao da je mogući ishod 50:50, da može doći do razvoja ploda, ali i do spontanog p.
Hvala unaprijed na odg. :)
Pozdrav,
Prije svega na tako malu betu je super sto se i zumanjcana vidjela...to jeste sve malo manje za 6+2 ali ko zna jel ovulacija bila na dan kad mislis da je i sl...a kad cujem da doktor kaze da moze doci do spontanog, do spontanog UVIJEK moze doci, to se nikad ne zna, glupo je tako nesto reci...ako postoji zumanjcana postoji i plod sigurno, jedno bez drugog ne ide, samo se ne vidi jos, a da li ce se razvijati i rasti i dalje, to ti niko ne moze reci...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Pozdrav, danas 27.06. na pregledu kod ginekologa utvrđena mi je gestacijska vrećica i žumanjčana vrećica bez ploda. S time da gin kaze da je žumanjčana vrećica prevelika da se plod ne bi vidio jer po njegovom plod se mora vidjeti ako je proslo 2 tjedna od poz testa koji je bio 12.06, slaba crta, pa 13.6.malo tamnija. Zadnja menga mi je bila 7.5.što bi iznosilo 7+2 tt školski, međutim moji ciklus i su ne redoviti i ovulavija je bila negdje krajem 5.mj. Ponovit će uzv za tjedan dana, pa kiretaža ako se ništa neće vidjet. Molim vas za iskustva, meni se tesko pomirit s činjenicom da tako lako odustaje od pojavljivanja ploda jer smatram da je prerano da se plod vidi.
Pozdrav cure, bila sam danas kod ginekologa, trudna sam 5+1. Vidio je gestacijsku vrecicu i zumanjcanu vrecicu, sve je kako treba biti i na mjestu na kojem mora biti. Isla sam privatno, jer se u bolnicu dugo ceka.
Rekao mi je da se sad narucim svom ginekologu i da se tek za dva tjedna bude vidio plod i sve sto se treba vidjet. Za sad se vidi ono sto se i mora vidjet, s obzirom da sam pre rano dosla. I sad mene naravno to muci i ja bi opet drugi tjedan isla na uzv, a vj je bolje da pricekam 7 tjedan bar. Tak sam isla s prvim djetetom. I kasnije ja mislim.
Ono sto je jos vidio su dva cvorica u maternici, mala, kaze da nece smetat za trudnocu, ali kasnije se ti miomi moraju imat pod nadzorom. Jel imala koja miome u trudnoci i jel bilo sve ok?
I da cekam 7 tjedan bar da odem na uzv opet?
Hvala puno :)
Čestitke na trudnoći, čekaj 7tj, mislim da nema smisla da razbijaš glavu, sve je u redu, a tad će se već cuti i srčeko i sve.
Sto se tiče mioma, ne znam, nisam ih imala u T, al sad imam jedan… netko će ti već odgovoriti, sretno dalje :)
Hvala, pricekat cu. I trudit cu se ne razbijat glavu. Jer nemam trenutno zasto, al to je tak, uvijek neki tracak brige.
Nasla sam bas ovdje na forumu o miomu, u principu nebi trebao radit problem. Pa nek tak i bude i samo nek se cuje srceko kroz neko vrijeme, to je sve sto zelim. Pa onda dalje u nove *brige*.
Sretno svima, sigurna sam da se jos tipkamo :)
Bok.. Imala sam 3.1. zadržani spontani sa plodom bez otkucaja.
Sada sam ponovo trudna i napravila sam betu a da gin. nezna jer je rekla da ne treba 18.7 bila 985 a 20.7. 1333. A 28.7. sam bila zbog bolova i blagog smedeg iscjetka na ultrazvuku prema zadnjoj mentruaciji 12.6. 6tj i 4 dana vidi se zumancana vreca od 1,10cm bez ploda.
Dala mi je termin za 2tj. i rekla da se nadam previse ali da je možda oplodnja nastupila kasnije. Inace imam policisticne i nerodovite cikluse po 35 dana. Da li je netko mozda imao slicnu situaciju?
Hvala na odgovoru ! Bila sam na hitni radi krvarenja i bolova i doktor je rekao da je ginekologica krivo za gestscijsku u nalazu napisala. Nazalost nema ploda pojavio se hematom i krvarim uz bolove ,a u ponedeljak idem na medikamentozni prekid trudnoce. Napomenuo je samo da prije druge trudnoce muz i ja moramo dosta pretraga proci. Samo neznam kojih da to se sa ginekologom rješava.
Lijepi pozdrav svima,
Htjela bih svoje iskustvo podijeliti možda nekome bude od koristi.
Dosta sam čitala o prvom ultrazvuku i kada se najranije vidi plod i to izazove dosta stresa dok se naše bebice vide i čuju pa evo moje iskustvo.
Zadnja menstruacija 5.11.2022.godine ( ciklusi uredni 28 dana) , ovulacija 19./20.11.
Prvi UZV 16.12. (4.tjedan od ovulacije; 6.tjedan od zadnje menstruacije) vidljiva GV i ŽV bez odjeka ploda.
Drugi UZV 23.11. (5.tjedan od ovulacije, 7.tjedan od zadnje menstruacije) vidljiv plod 7mm i srce koje kuca, te mi od tada 23.11. ginekologinja računa trudnoću 5+4tjedana.
Nadam se da sam nekome pomogla svojim iskustvom ako se brine što se još ne vidi plod jer ja sam se itekako brinula pročitajući da se otkucaji srca vide već 25.dan od oplodnje i slično što ne znam da li se ikada ikome vidjela srčana akcija 25 dana od oplodnje?
Također sam radila digitalni Clearblue test koji pokazuje prije koliko je tjedana došlo do začeća i 6.12. mi je pokazao 2-3 tjedna, što je tada i bilo 16 dana od ovulacije. Te 15.12. je pokazao isti test 3+ tjedana što je tada bilo 4 tjedna od ovulacije.
Lijepi pozdrav svima,
Htjela bih svoje iskustvo podijeliti možda nekome bude od koristi.
Dosta sam čitala o prvom ultrazvuku i kada se najranije vidi plod i to izazove dosta stresa dok se naše bebice vide i čuju pa evo moje iskustvo.
Zadnja menstruacija 5.11.2022.godine ( ciklusi uredni 28 dana) , ovulacija 19./20.11.
Prvi UZV 16.12. (4.tjedan od ovulacije; 6.tjedan od zadnje menstruacije) vidljiva GV i ŽV bez odjeka ploda.
Drugi UZV 23.11. (5.tjedan od ovulacije, 7.tjedan od zadnje menstruacije) vidljiv plod 7mm i srce koje kuca, te mi od tada 23.11. ginekologinja računa trudnoću 5+4tjedana.
Nadam se da sam nekome pomogla svojim iskustvom ako se brine što se još ne vidi plod jer ja sam se itekako brinula pročitajući da se otkucaji srca vide već 25.dan od oplodnje i slično što ne znam da li se ikada ikome vidjela srčana akcija 25 dana od oplodnje?
Također sam radila digitalni Clearblue test koji pokazuje prije koliko je tjedana došlo do začeća i 6.12. mi je pokazao 2-3 tjedna, što je tada i bilo 16 dana od ovulacije. Te 15.12. je pokazao isti test 3+ tjedana što je tada bilo 4 tjedna od ovulacije.
Ispravak - 23.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji