Pozdrav svima,
Trudna sam 6+2 i zbog oskudnog krvarenja otišla sam prijevremeno na pregled da vidimo što je posrijedi. Pregledali su me i vidi se gestacijska i zumanjcana vrećica, ali se nije vidio plod. Vadili su mi betu koja je iznosila 1 100. Ostavili su me u bolnici na promatranju i zbog malog krvarenja dali su mi Duphaston 3*1. Je li tko imao sličnu situaciju?
Sutra ponovno vadim betu pa ćemo vidjeti daljnji tijek.
Doktor je rekao da je mogući ishod 50:50, da može doći do razvoja ploda, ali i do spontanog p.
Hvala unaprijed na odg. :)
Pozdrav,
Prije svega na tako malu betu je super sto se i zumanjcana vidjela…to jeste sve malo manje za 6+2 ali ko zna jel ovulacija bila na dan kad mislis da je i sl…a kad cujem da doktor kaze da moze doci do spontanog, do spontanog UVIJEK moze doci, to se nikad ne zna, glupo je tako nesto reci…ako postoji zumanjcana postoji i plod sigurno, jedno bez drugog ne ide, samo se ne vidi jos, a da li ce se razvijati i rasti i dalje, to ti niko ne moze reci…
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021 [lilypie.com]
Pozdrav, danas 27.06. na pregledu kod ginekologa utvrđena mi je gestacijska vrećica i žumanjčana vrećica bez ploda. S time da gin kaze da je žumanjčana vrećica prevelika da se plod ne bi vidio jer po njegovom plod se mora vidjeti ako je proslo 2 tjedna od poz testa koji je bio 12.06, slaba crta, pa 13.6.malo tamnija. Zadnja menga mi je bila 7.5.što bi iznosilo 7+2 tt školski, međutim moji ciklus i su ne redoviti i ovulavija je bila negdje krajem 5.mj. Ponovit će uzv za tjedan dana, pa kiretaža ako se ništa neće vidjet. Molim vas za iskustva, meni se tesko pomirit s činjenicom da tako lako odustaje od pojavljivanja ploda jer smatram da je prerano da se plod vidi.
Pozdrav cure, bila sam danas kod ginekologa, trudna sam 5+1. Vidio je gestacijsku vrecicu i zumanjcanu vrecicu, sve je kako treba biti i na mjestu na kojem mora biti. Isla sam privatno, jer se u bolnicu dugo ceka.
Rekao mi je da se sad narucim svom ginekologu i da se tek za dva tjedna bude vidio plod i sve sto se treba vidjet. Za sad se vidi ono sto se i mora vidjet, s obzirom da sam pre rano dosla. I sad mene naravno to muci i ja bi opet drugi tjedan isla na uzv, a vj je bolje da pricekam 7 tjedan bar. Tak sam isla s prvim djetetom. I kasnije ja mislim.
Ono sto je jos vidio su dva cvorica u maternici, mala, kaze da nece smetat za trudnocu, ali kasnije se ti miomi moraju imat pod nadzorom. Jel imala koja miome u trudnoci i jel bilo sve ok?
I da cekam 7 tjedan bar da odem na uzv opet?
Hvala puno :)
Hvala, pricekat cu. I trudit cu se ne razbijat glavu. Jer nemam trenutno zasto, al to je tak, uvijek neki tracak brige.
Nasla sam bas ovdje na forumu o miomu, u principu nebi trebao radit problem. Pa nek tak i bude i samo nek se cuje srceko kroz neko vrijeme, to je sve sto zelim. Pa onda dalje u nove *brige*.
Sretno svima, sigurna sam da se jos tipkamo :)
Bok.. Imala sam 3.1. zadržani spontani sa plodom bez otkucaja.
Sada sam ponovo trudna i napravila sam betu a da gin. nezna jer je rekla da ne treba 18.7 bila 985 a 20.7. 1333. A 28.7. sam bila zbog bolova i blagog smedeg iscjetka na ultrazvuku prema zadnjoj mentruaciji 12.6. 6tj i 4 dana vidi se zumancana vreca od 1,10cm bez ploda.
Dala mi je termin za 2tj. i rekla da se nadam previse ali da je možda oplodnja nastupila kasnije. Inace imam policisticne i nerodovite cikluse po 35 dana. Da li je netko mozda imao slicnu situaciju?
Hvala na odgovoru ! Bila sam na hitni radi krvarenja i bolova i doktor je rekao da je ginekologica krivo za gestscijsku u nalazu napisala. Nazalost nema ploda pojavio se hematom i krvarim uz bolove ,a u ponedeljak idem na medikamentozni prekid trudnoce. Napomenuo je samo da prije druge trudnoce muz i ja moramo dosta pretraga proci. Samo neznam kojih da to se sa ginekologom rješava.
Sortiraj odgovore
Najstariji