7 tjedan, a plod se i dalje ne vidi :(

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    16. Svibanj 2021. 23:09

jasminahorvat

Pozdrav jabh vas ljepo zamolila za pomoc radi se o mojoj kceri zadnja mng.je bila 10.04.2021..09.05.2021.bili smo kod doktora i radili betu.znaci trudnoca postoji ali plod se nevidi dali mi mozete nesto reci o tome

Vrlo rana trudnoca, plod se tako rano ne moze vidjeti , beta preko 1500 bi skoro sigurno trebala pokazati malu gestacijsku vrecicu, i to je vjerovatno to sto je vidio kad je rekao trudnoca postoji...nakon gestacijske obicno se pokaze zumanjaca vrecica sa 5 tjedana otprilike a izmedju 5 i 6 bi se trrbao pokazati i plod, odnosno ono sto ce.postati kcerina bebica. Po mojoj racunici vasa je kcer negdje tek 4 tjedna trudna, dan gore dole...zaista ste.prerano otisli. Vidim da je beta preko 2000 sto je.dobar rezultat i sigurno optimistican za uredan razvoj....

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Tommyfame
    17. Svibanj 2021. 10:21

B.leaf

Tommyfame

jasminahorvat

Tommyfame

jasminahorvat

Pozdrav jabh vas ljepo zamolila za pomoc radi se o mojoj kceri zadnja mng.je bila 10.04.2021..09.05.2021.bili smo kod doktora i radili betu.znaci trudnoca postoji ali plod se nevidi dali mi mozete nesto reci o tome

Kolika joj je beta?
    Moze biti da je rana trudnoca, plod se obicno vidi oko 6-7 pa cak i 8 tjedan trudnoce.
    Ako je trebala dobiti 9.5 to je onda rana trudnoca.

Beta joj je HCG 2126.17[mIU/mL]

Hmm iskreno, prvo ja bi napravila uvz kod drugog dr.
    Iz dva razloga:
    1.kad beta prode 1000 plod bi se trebao vidjeti
    2. ako se plod ne vidi u maternici moze postojat mogucnost vanmatericne.

Drzim fige da samo dr.nije uspio uloviti bebaca i da je sve ok 🤞

Mislim da nisi u pravu. Naznake gestacijske vrecice se vide na betu od oko 2000, a plod tek nakon 5000, otkucaji od 6000, i to najranije. Malo si zguglaj. Nema teoretske sanse da se plod vidi na betu 1000.

Istina da, hvala na ispravljanju. 
    Ja sam zabrijala da se ne vidi nista u maternici. Od 1000 pa na dalje se vidi GV. 
    Preg brain 🤣 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• mačakz
    17. Svibanj 2021. 17:35

Bokić!
    Zadnja menga mi je bila 14.03.no sigurna sam da mi je ovulacija kasnila, jer smo odnose imali samo jednom i to 05.04.
    Danas (17.05) sam po 2.put isla na pregled i gestacijska se povećala no ne čuju se otkucaji i ja iskreno ne vidim plod (mozda je dr lošije uslikala) 
    Vidim samo neki krug u gestacijskoj... narucila me opet za 10 dana i rekla ako se razviju otkucaji onda okej, uredno je, ako ne... onda svi znamo što slijedi..
    Ovo mi je 2.trudnoca, s tim da je prva bila spontani u 11+7 
    Ima li koja slicno iskustvo da se tek kasnije pojavio mali vražičak? 

• mačakz
    17. Svibanj 2021. 17:39

Da napomenem, dr je izjavila da je možda do uređaja i nije previše komentirala odsustvo otkucaja osim sto je rekla "danas nismo ništa pametniji no prije"...

• Schinin
    17. Svibanj 2021. 18:01

mačakz nisi rekla koliko ti obicno traju ciklusi? ako ste imali samo jedan odnos i to 5.4 onda si danas izmedju 7+0 i 8+0 (vjerovatnoca je mala za manju ili vecu trudnocu) tako da bi se teoretski nesto trebalo vidjeti - ali nije nemoguce da se jos nsta ne vidi a sve ok. Ako je dr izjavila da moze biti do uredjaja, vjeruj joj, ona najbolje zna s cim radi a nekad je razlika u nalazima zbog kvalitete uredjaja oooogromna. sacekaj jos tih 10 dana, slobodno se nadaj (za bol i tugu uvijek ima vremena) i drzim ti fige da se slijedeci put doista vidi! 

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

• mačakz
    17. Svibanj 2021. 19:47

Schinin

mačakznisi rekla koliko ti obicno traju ciklusi? ako ste imali samo jedan odnos i to 5.4 onda si danas izmedju 7+0 i 8+0 (vjerovatnoca je mala za manju ili vecu trudnocu) tako da bi se teoretski nesto trebalo vidjeti - ali nije nemoguce da se jos nsta ne vidi a sve ok. Ako je dr izjavila da moze biti do uredjaja, vjeruj joj, ona najbolje zna s cim radi a nekad je razlika u nalazima zbog kvalitete uredjaja oooogromna. sacekaj jos tih 10 dana, slobodno se nadaj (za bol i tugu uvijek ima vremena) i drzim ti fige da se slijedeci put doista vidi!

S obzirom da je ovo bila doktorica koja je došla na zamjenu vidila sam da se malo teže snalazi po ultrazvuku, ipak su različiti uređaji u drugim bolnicama, a moja primarna koja mi je bila na prvom pregledu je izjavila da imaju lošije uređaje... Nada umire posljednja 🤞🏼🤞🏼
    Komentirala je također da vidi nesto jedino ti otkucaji da ih ne vidi 
    Nadam se da je uređaj poludio🙉😅

• mačakz
    17. Svibanj 2021. 19:49

Schinin

mačakznisi rekla koliko ti obicno traju ciklusi? ako ste imali samo jedan odnos i to 5.4 onda si danas izmedju 7+0 i 8+0 (vjerovatnoca je mala za manju ili vecu trudnocu) tako da bi se teoretski nesto trebalo vidjeti - ali nije nemoguce da se jos nsta ne vidi a sve ok. Ako je dr izjavila da moze biti do uredjaja, vjeruj joj, ona najbolje zna s cim radi a nekad je razlika u nalazima zbog kvalitete uredjaja oooogromna. sacekaj jos tih 10 dana, slobodno se nadaj (za bol i tugu uvijek ima vremena) i drzim ti fige da se slijedeci put doista vidi!

Inače su mi redovni ciklusi (28-30), koristila sam neke vaginalete tj imala sam upalu taman kad je trebala biti ovulacija, mozda je zato bila poslije 🤷🏼‍♀️
    Ali sam 100% sigurna da je 05.04.bila oplodnja🤣

SAYURI
    17. Svibanj 2021. 20:25

mačakz

Schinin

Inače su mi redovni ciklusi (28-30), koristila sam neke vaginalete tj imala sam upalu taman kad je trebala biti ovulacija, mozda je zato bila poslije 🤷🏼‍♀️

Ne bih da ti rusim nade, ali izmedju 7 i 8 tjedna se otkucaji moraju cuti, bio los UZV ili ne...plod da ne govorim...nadam.se da grijesim🤞🤞🤞

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• mačakz
    17. Svibanj 2021. 20:30

SAYURI

mačakz

Schinin

Ne bih da ti rusim nade, ali izmedju 7 i 8 tjedna se otkucaji moraju cuti, bio los UZV ili ne…plod da ne govorim…nadam.se da grijesim🤞🤞🤞

Znam po zadnjoj trudnoći, nema veze što je završila kao spontani, vidjeli smo i čuli malca sa 8 tjedana... vidjet ćemo za 10 dana ✌🏼🤞🏼 

• tonka1990
    06. Ožujak 2022. 13:33

Trudna sam 7 tjedana, sve se vidi ali nema otkucaja..
    Dali da se nadam da će srce prokucati u osmom tjednu ili ću morati na kiretažu??
    Imam sve simptome za trudnoću.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.