Tješim se sa time da je trudnoća manja, ali nekako moj doktor misli da neće trudnoća opstati... neznam, prije trudnoće bila na papa testu i uzv napravila i doktor mi je rekao da sam zdrava..
I napokon ostanem trudna i šok.. baš sam u šoku...
Nisam vodila bebu, nije mi moj doktor niti rekao, budem mu spomenula, u četvrtak idem k njemu a sutra privatno..
Zadnja dva mjeseca mi je bila kasnije menga, znači nije bila redovita
Bok svima...
imam jednu situaciju. Jučer sam bila na pregledu, cca 6tt + 2 dana, vidi se gestacijska + žumanjčana vrećica, ali ne vidi se plod. Doktorica je rekla da je to sve ok ako su bili duži ciklusi i naručila me za dva tjedna + utrogestan preventivno zbog spontanog prije godinu i pol.
Da li je netko imao slična iskustva, a da je sve bilo u redu? Pozitivan test sam dobila na dan kad sam trebala dobiti menstruaciju, i to laganu liniju, tek je za nekoliko dana (cca5) postala jako tamna. Radila sam i dane prije toga testove, ali su svi bili negativni.
Da li je moguće da je bila kasnije ovulacija, pa je trudnoća manja?
pokušavamo godinu dana
jedan missed ab, jedna biokemijska
Spolni hormoni uredni, kao i AMH.
Folna, myo-inozitol, q10, d-vitamin
Kelp6ie lako moguće da je kasnija O pa da je i trudnoća manja. Pogotovo ako si tek nakon kašnjenja M dobila pravu crticu.
Za dva tj bi se trebalo sve lijepo vidjeti.
Sretno i opusti se, bit će sve dobro :)
Pozdrav drage mame i buduće mame,
Trebam pomoć, riječ podrške, malo nade...
Nakon nešto više od pola godine pokušavanja, negativnih testova razveselio nas je pozitivan test, ali s prvim pregledom je oduševljenje splasnulo.
Dakle, po zadnjoj menstruaciji, trudna sam 6+1, na nalazu mi piše: Intrauteirno GV 5,6mm x 3,2mm bez odjeka.
Od šoka nisam uspjela puno pitati niti čuti niti zapamtiti, ali naručila me za 10 dana i rekla da mirujem pa ćemo vidjeti hoće li se tada nešto vidjeti. Dodala je da postoji mogućnost da je prerano i da je kasnije nastupila ovulacija. Ali, da bi se ipak trebala već vidjeti žumanjčana i plod
Betu nisam vadila.
Trajanje zadnjih 5,6 ciklusa je cca 31-33 dana.
Ovaj zadnji ciklus sam trebala na neku feštu i 32.dan ciklusa napravila Clearblue test koji može očitati trudnoću do 6 dana ranije - bio je negativan. 6 dana nakon toga menstruacija ne dolazi i napravim novi, obični test koji je pokazao + .
Što mislite, nadam li se bez razloga da su ovulacija i začeće nastupili kasnije i da ipak ima nade za bebača?
Muž je uvjeren da će sve biti super, da je beba tu samo se mora još razviti, da je rano... A ja sam ipak puno zabrinutija i ne znam kako ću dočekati novi pregled.
Hvala svima unaprijed i svima želim
Eva, sutra ujutro odmah odi vaditi betu da se ne patiš dodatno, jer stres može samo pogoršati situaciju.
Meni se na pregledu sa 6 tjedana vidio plod, ali ovo što ti je rekla ginekologica, da postoji mogućnost kasnijeg začeća je istina.
Meni je to ginekolog u prvoj trudnoći rekao na prvom pregledu (da je plod malo manji) i onda je to ponavljao na svakom pregledu do kraja.. "mrvicu je manji plod, vjerojatno je do oplodnje došlo par dana kasnije"
Sretno!
Hvala vam. Da, svjesna sam svega toga, pripremila sam se na loše vijesti, ali ipak se nadam.
Otici cu izvaditi betu, hvala na savjetu.
Pozdrav svima,
Trudna sam 6+2 i zbog oskudnog krvarenja otišla sam prijevremeno na pregled da vidimo što je posrijedi. Pregledali su me i vidi se gestacijska i zumanjcana vrećica, ali se nije vidio plod. Vadili su mi betu koja je iznosila 1 100. Ostavili su me u bolnici na promatranju i zbog malog krvarenja dali su mi Duphaston 3*1. Je li tko imao sličnu situaciju?
Sutra ponovno vadim betu pa ćemo vidjeti daljnji tijek.
Doktor je rekao da je mogući ishod 50:50, da može doći do razvoja ploda, ali i do spontanog p.
Hvala unaprijed na odg. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji