7 tjedan, a plod se i dalje ne vidi :(

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Siječanj 2019. 12:01

Ma tih 96 sati vrijedi tek kasnije od 8,9 tjedna kad su razine dosta vece,nadam se da ce ipak sve bit ok.

19. Siječanj 2019. 12:03

miny_me

Drage cure,
    trenutno sam u 7 tjednu trudnoce. Bila sam kod ginekologa sa 6+3 te se plod jako dobro vidio, cak i otkucaji srca su se mogli primijetiti.
    Sa 5 tjedana sam vadila Betu - prvi put oko 30000 a nakon dva dana oko 50000.
    Sljedeci pregled je za tri tjedna..
    Nadam se da sam nekome pomogla

Vrijednosti bete dosta variraju od osobe do osobe,to sto je visoka bila znaci samo da se dobro pricvrstilo a nekome moze znaciti i blizance

19. Siječanj 2019. 12:07

miny_me

Drage cure,
    trenutno sam u 7 tjednu trudnoce. Bila sam kod ginekologa sa 6+3 te se plod jako dobro vidio, cak i otkucaji srca su se mogli primijetiti.
    Sa 5 tjedana sam vadila Betu - prvi put oko 30000 a nakon dva dana oko 50000.
    Sljedeci pregled je za tri tjedna..
    Nadam se da sam nekome pomogla

A i kod tebe je beta vec visoka da se ne mora duplati svaka dva dana,bar mislim

• miny_me
    19. Siječanj 2019. 12:27

Norules,
    kad sam vidila rez, pomislila sam na blizance ( nasljedno) - na pregledu je doc. ustanovila jedno :D 

• Fellowes1
    21. Siječanj 2019. 19:51

Drage cure,
    Molim pomoc, da li ste imale slicna iskustva: Trudnoca po amenoreji  9+3, a prema UZV 7+5. Prosli pregled mi je bio 9.1 i ginekolog mi je rekao da je nekako premalen gestacijski mjehur, ali da se cuju otkucaji srca. Ponovni pregled danas 21.1., nema otkucaja srca, plod se ne razvija kako treba, CRL 1,3 cm. Dao mi je uputnicu za bolnicu-prekid trudnoce.
    Inace sam senzibilizirana trudnica

None

• MissT
    21. Siječanj 2019. 21:48

Moje iskustvo nazalost isto nije bajkovito, 7+3 stalo srce i to je to. Poslana na medikametozni aboruts. Kazu... Dogodi se... :/ 

MissT

• Fellowes1
    22. Siječanj 2019. 05:24

Hvala na odgovoru :( Dogodi se da, tako i meni rekli

None

• lamia
    22. Siječanj 2019. 13:18

Zao mi je. Ne znam sta da ti kazem, zaista. 

• lamia
    22. Siječanj 2019. 13:22

Polahko. Sacekaj. Nemoj odmah paničiti. Za sve treba strpljenja. U svako slucaju nam napisi sta se dalje desava. Zelim ti svu srecu ovog svijeta.  

Monikaharmonika
    22. Siječanj 2019. 13:46

Fellowes1

Drage cure,
    Molim pomoc, da li ste imale slicna iskustva: Trudnoca po amenoreji 9+3, a prema UZV 7+5. Prosli pregled mi je bio 9.1 i ginekolog mi je rekao da je nekako premalen gestacijski mjehur, ali da se cuju otkucaji srca. Ponovni pregled danas 21.1., nema otkucaja srca, plod se ne razvija kako treba, CRL 1,3 cm. Dao mi je uputnicu za bolnicu-prekid trudnoce.
    Inace sam senzibilizirana trudnica

Koje je protutijelo u igri? Da li si išla na detaljniju imunohematološku obradu na transfuziju? Uopće ne mora biti senzibilizacija odgovorna za ishod. U ranim tjednima se većinom radi o kromosomskim abnormalnostima koje tijelo samo prekine. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.