7 tjedan, a plod se i dalje ne vidi :(

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Fellowes1
    22. Siječanj 2019. 18:34

Da, tako su mi i rekli, moze, ali i ne mora biti radi toga. Taman sam krenula na sve pretrage na transfiziju, koje moram i dovrsiti bez obzira na tuzan ishod ovog puta (danas nakon 2 pretrage dobila tabletu za abortus). Antitijela pise mi Anti-C i Anti-D. Sad moram i s muzem na pretragu da i njemu nesto izvade. Ja sam A-, on je 0+, a prvo dijete nam je A+.

None

• Fellowes1
    22. Siječanj 2019. 18:35

Ishod nazalost tuzan, valjda je tako trebalo biti :-( hvala

None

Monikaharmonika
    23. Siječanj 2019. 09:11

Fellowes1

Da, tako su mi i rekli, moze, ali i ne mora biti radi toga. Taman sam krenula na sve pretrage na transfiziju, koje moram i dovrsiti bez obzira na tuzan ishod ovog puta (danas nakon 2 pretrage dobila tabletu za abortus). Antitijela pise mi Anti-C i Anti-D. Sad moram i s muzem na pretragu da i njemu nesto izvade. Ja sam A-, on je 0+, a prvo dijete nam je A+.

Oba protutijela su iz Rh sustava krvnih grupa. S obzirom na to da si Rh D negativna a suprug i dijete pozitivni u predhodnoj trudnoći si trebala primiti Rhogam. Nadam se da nitko nije kiksao po tom pitanju. 

• Fellowes1
    23. Siječanj 2019. 17:00

Da, ali je došlo do miješanja krvi u toku trudnoće, a ne na porodu, a tada je već bilo kasno za rogham. Nikome nije jasno kako, niti sam krvarila niti isla slicno. Zato di god da dođem u bolnicu me zovu "ona s krvi" haha. 

None

• Fellowes1
    23. Siječanj 2019. 17:03

I vani recimo (Slovenija, Austrija) daju rogham preventivno u 27 tjednu trudnoće, a kod nas samo na porodu. Kasnije sam čitala da se u biti moze traziti rogham ranije, ali to je sve bilo kasnije i prekasno.

None

• MOMof2
    19. Veljača 2019. 16:38

Zadnja M bila 1.1. ,sacekala sam do jucer na pregled da ne idem rano..
    Trudnoca 6+6 al srcane aktivnosti nema..
    Rekao da uradim betu jutros,ona iznosi 100000..
    Dugo mi cekati dva dana da ju ponovim,pa me zanimaju slicna iskustva 

opet mama
    19. Veljača 2019. 18:41

I ja sam nazalost misljenja da nesto ne stima, zao mi je i nadam se da sam u krivu. U pravilu se na uzv vec vidi tockica s betom preko 1000 sto je obicno oko 5-6 tjedana trudnoce. Kod mene npr. smo na 6+2 vec jasno culi otkucaje. 
    Zaista te ne zelim strasiti, ali mislim da treba ponoviti uzv, i ako se plod i dalje ne vidi postoji opravdana sumnja na vanmatericnu trudnocu. Sama sam imala dva puta takvu situaciju i zaista se nadam da i tebi nece biti tako. S tim da je kod mene vanmatericna utvrdjena vec kod bete ispod 1000 oba puta. Po meni, u ovom trenu mjerodavniji je nalaz uzv nego bete koja se dupla jer to samo znaci da se trudnoca razvija ali ne nuzno u maternici. 

opet mama
    19. Veljača 2019. 18:43

Krivo sam objavila post, isprike

Danci22
    21. Veljača 2019. 12:24

Ja sam bila trudna 5 tjedana i nije se vidio plod i u 7 tjednu opet ništa i bio je blighteed ovum nažalost al et druga trudnoća u 6 tjednu se vidio plod. Al najbolje forsirat neg odustat .

Danci23

02. Svibanj 2019. 18:22

Bok svima! Ovako, trebalo bi me malo umiriti... bila sam danas na uzv, 8+1 sam po zm, a po odnosu 5+4... vidi se gv velicine 33mm... doktor preporucuje prekid trudnoce. Da li je u pravu ili da jos ganjam taj mali tracak nadice koji imam?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.