7 tjedan, a plod se i dalje ne vidi :(

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    02. Svibanj 2019. 18:44

Tinci93

Bok svima! Ovako, trebalo bi me malo umiriti… bila sam danas na uzv, 8+1 sam po zm, a po odnosu 5+4… vidi se gv velicine 33mm… doktor preporucuje prekid trudnoce. Da li je u pravu ili da jos ganjam taj mali tracak nadice koji imam?

Zašto prekid?? Ne kuzim se u mjere sta i koliko mora biti, ali definitivno ne odustaje i ako imas prilike po drugo misljenje

02. Svibanj 2019. 22:59

DijMar

Tinci93

Bok svima! Ovako, trebalo bi me malo umiriti… bila sam danas na uzv, 8+1 sam po zm, a po odnosu 5+4… vidi se gv velicine 33mm… doktor preporucuje prekid trudnoce. Da li je u pravu ili da jos ganjam taj mali tracak nadice koji imam?

Zašto prekid?? Ne kuzim se u mjere sta i koliko mora biti, ali definitivno ne odustaje i ako imas prilike po drugo misljenje

Zbog prevelike gestacijske vrecice... kaze doktor da bi u njoj vec trebao biti i plod i da je to jednostavno za njega blighted ovum... hvala, mislim da hocu definitivno 😊

• lalic123
    03. Svibanj 2019. 15:08

Dobar dan.Bila sam kod privatnika kaze da mi je trudnoca 5+6 da se jos ne vide otkucaji beta je 5560.8 rekao mi da odbijem kirotazu i da dodem kod njega za 7 dana.

vuky
    03. Svibanj 2019. 15:36

Super lalici.... bude to dobro ❤️

• lalic123
    03. Svibanj 2019. 16:43

vuky

Super lalici…. bude to dobro ❤️

Hvala 🙂 nadam se da bude 😘

• josipa266
    24. Svibanj 2019. 19:19

dane92

Nadam se da ce mi biti isti slucaj, i da ce moja tockica ipak narasti :)

I ja se iskreno nadam al sve vise me je strah, bila sam na pregledu 6+4 vidjela se samo tockica...gin.mi je rekla da nije sigurna dali ce uopce narasti.. uzasno sam uplasena

JazzSoul
    07. Lipanj 2019. 06:53

Pozdrav..
    Zadnja menga 01.05. (oplodnja,pouzdano znam- 12.05. 🤓)
    30.05. na 3D UZV privatni gin.vidi tri ploda (jako rana trudnoca -4 tjedan) u desnom jajniku dva ŽT)..pokazuje ih i meni..jasno se vide ,jedan konkretan i dva manja (najvjerovatnije krenuli kao jednojajcani) .. beta hcg 1400.. pratimo rano trudnocu zbog prijasnjih komplikacija,blizanackih(dvije izgubljene),spontanih,trombofilije..itd
    Jucer 06.06. na bolnickom UZV dr.vidi jedva jedan i pita me da sta je ona vidjela ??
    Da li je moguce da nestanu u 6 dana ? Ili moze biti i do UZV?

JazzSoul
    07. Lipanj 2019. 06:58

Eh da..
    beta HCG 03.06. 4800 (znaci i vise od duplo)

• Mangomum
    10. Lipanj 2019. 14:28

Dobar dan zenice. Upravo sam dosla sa prvog uz 6+1 tt po zadnjoj M plod 3mm i cuje se lagana srcana reakcija kaze gin nista cudno s obzirom da je 3mm plod. E sada mene brine sta mi je rekla da je ocekivala malo veci plod oko 5mm a u mene je 3mm i bas me prestraslila. Sta vi mislite jel bio mozda neko u slicnoj situaciji?

tinika
    11. Lipanj 2019. 10:45

Mangomum

Dobar dan zenice. Upravo sam dosla sa prvog uz 6+1 tt po zadnjoj M plod 3mm i cuje se lagana srcana reakcija kaze gin nista cudno s obzirom da je 3mm plod. E sada mene brine sta mi je rekla da je ocekivala malo veci plod oko 5mm a u mene je 3mm i bas me prestraslila. Sta vi mislite jel bio mozda neko u slicnoj situaciji?

Meni u 6 tjedana nije ni mjerila plod koliko je bio malen.sad sam bila na pregledu i plod je narasao 1.26 cm.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.