Bok svima! Ovako, trebalo bi me malo umiriti… bila sam danas na uzv, 8+1 sam po zm, a po odnosu 5+4… vidi se gv velicine 33mm… doktor preporucuje prekid trudnoce. Da li je u pravu ili da jos ganjam taj mali tracak nadice koji imam?
Zašto prekid?? Ne kuzim se u mjere sta i koliko mora biti, ali definitivno ne odustaje i ako imas prilike po drugo misljenje
Bok svima! Ovako, trebalo bi me malo umiriti… bila sam danas na uzv, 8+1 sam po zm, a po odnosu 5+4… vidi se gv velicine 33mm… doktor preporucuje prekid trudnoce. Da li je u pravu ili da jos ganjam taj mali tracak nadice koji imam?
Zašto prekid?? Ne kuzim se u mjere sta i koliko mora biti, ali definitivno ne odustaje i ako imas prilike po drugo misljenje
Zbog prevelike gestacijske vrecice... kaze doktor da bi u njoj vec trebao biti i plod i da je to jednostavno za njega blighted ovum... hvala, mislim da hocu definitivno 😊
Dobar dan.Bila sam kod privatnika kaze da mi je trudnoca 5+6 da se jos ne vide otkucaji beta je 5560.8 rekao mi da odbijem kirotazu i da dodem kod njega za 7 dana.
Nadam se da ce mi biti isti slucaj, i da ce moja tockica ipak narasti :)
I ja se iskreno nadam al sve vise me je strah, bila sam na pregledu 6+4 vidjela se samo tockica...gin.mi je rekla da nije sigurna dali ce uopce narasti.. uzasno sam uplasena
Pozdrav..
Zadnja menga 01.05. (oplodnja,pouzdano znam- 12.05. 🤓)
30.05. na 3D UZV privatni gin.vidi tri ploda (jako rana trudnoca -4 tjedan) u desnom jajniku dva ŽT)..pokazuje ih i meni..jasno se vide ,jedan konkretan i dva manja (najvjerovatnije krenuli kao jednojajcani) .. beta hcg 1400.. pratimo rano trudnocu zbog prijasnjih komplikacija,blizanackih(dvije izgubljene),spontanih,trombofilije..itd
Jucer 06.06. na bolnickom UZV dr.vidi jedva jedan i pita me da sta je ona vidjela ??
Da li je moguce da nestanu u 6 dana ? Ili moze biti i do UZV?
Dobar dan zenice. Upravo sam dosla sa prvog uz 6+1 tt po zadnjoj M plod 3mm i cuje se lagana srcana reakcija kaze gin nista cudno s obzirom da je 3mm plod. E sada mene brine sta mi je rekla da je ocekivala malo veci plod oko 5mm a u mene je 3mm i bas me prestraslila. Sta vi mislite jel bio mozda neko u slicnoj situaciji?
Dobar dan zenice. Upravo sam dosla sa prvog uz 6+1 tt po zadnjoj M plod 3mm i cuje se lagana srcana reakcija kaze gin nista cudno s obzirom da je 3mm plod. E sada mene brine sta mi je rekla da je ocekivala malo veci plod oko 5mm a u mene je 3mm i bas me prestraslila. Sta vi mislite jel bio mozda neko u slicnoj situaciji?
Meni u 6 tjedana nije ni mjerila plod koliko je bio malen.sad sam bila na pregledu i plod je narasao 1.26 cm.
Sortiraj odgovore
Najstariji