Drage moje, nesto mi niste aktivne na ovoj temi. Ili svima ide dobro hvala Bogu pa je ne posjecujete. Nadam se da je to, da ste pregurale najgore. Ja danas ponovo na kontroli. Gestacijski mjehur narastao na 17mm 35min na UZ ukocila se, ali embriona nigdje. Meni nije nista jasno tako nije ni doktoru. Uputio me ujutro na kliniku da me njegova kolegica pregleda.
Kao u momentu mu se nesto ucini ali… nevjerovatno!
Po njegovom sam 8 + 4 puno a da nista nema. Sta god Bog da!
Draga Lamia, trenutno prolazim kroz situaciju u kojoj si bila. 7tjedan trudnoce sam, IVF i FET. Bila sam na uzv u petak tu je GV.i Z.V.medjutim ploda nema. Dr.iz Petrove kaze da jos cekamo. U petak mi je beta bila preko 26tisuca...uzv je opet za tjedan dana tako i vadjenje krvi.
Zadnja mens.mi je bila 1.11.2018. A transfer 20.11.2018.
Rekla mi je dr.da mozemo ocekivati i najgore...
Ivona, javi sta je bilo kod doktora. Pusti doktoricu, ti ocekuj najbolje i tako ce biti. Drzim ti fige i čekam da se javiš sa radosnim vijestima, pa da se druzimo :) sretno.
Ivona, javi sta je bilo kod doktora. Pusti doktoricu, ti ocekuj najbolje i tako ce biti. Drzim ti fige i čekam da se javiš sa radosnim vijestima, pa da se druzimo :) sretno.
Hvala ti, bas me je sve to ubilo da se i ne nadam.
Javim svakako. Pozzz
Ja sam bila na pregledu u 6 tjednu trudnoće i isto nije se ništa vidjela da bi na sljedećem pregledu doktor rekao da je tjedan dana razlike znaci bila sam trudna 5 tjedana tada. U prvoj trudnoći sam imala blighted ovum nažalost u 7 tjednu sam išla na kiretažu 😞
Danci23
Drage curke,
Po procjeni doktorice trudna san 6 tjedana i 2 dana. Danas sam bila na prvom ultrazvuku i nije nista vidjela, ni gestacijski mjehuric, vec samo zadebljan endometrij. Poslala me na 3x vadenje beta hcg, pocevsi od sutra, da vidimo sto dalje. Jedina mogucnost koja ne zavrsava ruzno je da je plod jos premalen pa nije nista vidjela.
Da li se nekome to vec dogodilo?
Tocno ne znam sto cu sa sobom do subote, dok ne vidimo bar prvu razliku izmedu beta hcg.. 😔
Ne moze ti bit trudnoca od 6+2 na temelju zadebljanog endometrija,mora da je manja trudnoca,ako imas neredovite cikluse onda je jos teze procijenit,nazalost morat ces se strpit do vadenja bete i nadati najboljem,sretno!
Prva beta hcg radena u cetvrtak 2063, druga radena 48h kasnije, 3119. Imao tko takva iskustva? Od zadnje menstruacije proslo 6 tjedana i 6 dana. Cini mi se da ne raste jos pravilno. Idem vaditi jos u pon a trk cu tada i doci do gin. 😔
Vjerojatno znas da bi se beta trebala duplati svaka dva dana,je radena u isto doba dana?nazalost morat ces se jos strpit do ponedjeljka
Drage cure,
trenutno sam u 7 tjednu trudnoce. Bila sam kod ginekologa sa 6+3 te se plod jako dobro vidio, cak i otkucaji srca su se mogli primijetiti.
Sa 5 tjedana sam vadila Betu - prvi put oko 30000 a nakon dva dana oko 50000.
Sljedeci pregled je za tri tjedna..
Nadam se da sam nekome pomogla
Je, radena je u isto doba dana.. znam da se treba duplati, ali gledam po nekim ginekoloskim stranicama, pa pise da zna trebati i do 96 sati da se udupla. Zato sam htjela pitati jel imao tko kakvih slicnih iskustava, a da je dobro zavrsilo... hvala vam na odgovorima!
Sortiraj odgovore
Najstariji