7 tjedan, a plod se i dalje ne vidi :(

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ABC123
    15. Prosinac 2018. 11:27

Moja je M isto bila 18.10. I kada sam otisla prvi put na pregled zbog bolova ginek me isplasio tada sam bila 5 sedmica nista se nije vidjelo samo zadebljan endometrij i rekla mi je kako od trudnoce nece biti nista kako cemo najvjerovatnije morati ocistiti a kada sam joj govorila da je O bila kasnije nije me slusala a ustvari ja sam trenutno 7+4 i plod je tu i culi smo i srce sve je u najboljem redu,tako da samo polako misli i vjeruj sto pozitivnije.. sretnoo ☺️😍

15. Prosinac 2018. 12:04

lamia

Drage moje, nova sam na forumu. Saznala sam da sam trudna. Zadnja men. 18.10. I danas odem na ultrazvuk, po mojoj racunici tacno 8 nedelja.
    Kaze doktor, potvrdjena trudnoca, gestacijski mjehur 12mm ali bez jasno izdiferenciranog embriona. Po njegovom 7+5 nedelja.
    Meni su vjecito neredovne men. Po 5 10 15 dana nekad 3 men. U isti dan.
    Radila sam 2015 godine konizaciju.
    Rekao mi da dodjem za 7 dana da ponovim ultrazvuk.
    Sta cu sad curke 🙁🙁 bebe nema.

Lamia meni je gestacijski bio 13.8 mm na 5+4 i isto se nije nista vidjelo,na sljedecem uzv vidjeli smo srcanu akciju,pa pretpostavljam da ti je trudnoca jos ranija od 7+5,ne brini morat ces se strpit jos malo

• lamia
    17. Prosinac 2018. 08:29

ABC123

Moja je M isto bila 18.10. I kada sam otisla prvi put na pregled zbog bolova ginek me isplasio tada sam bila 5 sedmica nista se nije vidjelo samo zadebljan endometrij i rekla mi je kako od trudnoce nece biti nista kako cemo najvjerovatnije morati ocistiti a kada sam joj govorila da je O bila kasnije nije me slusala a ustvari ja sam trenutno 7+4 i plod je tu i culi smo i srce sve je u najboljem redu,tako da samo polako misli i vjeruj sto pozitivnije.. sretnoo ☺️😍

Ja brinem sto je doktor rekao 7+5 i jos se nista ne vidi. Nekako kad citam poruke ostalih trudnica ili mama, vecinom su cule srce u tom periodu. Svakako u cetvrtak idem na kontrolu. Ja se osjecam jako dobro, nista me ne boli. Nadam se da cu sada dobiti ljepse informacije. 

• justmaja
    17. Prosinac 2018. 12:26

pozdrav cure, evo moje situacije. M. je trebala doći 7.12 ili koji dan kasnije, kako nije dolazila 12.12 sam napravila test koji je pokazo drugu crticu - kao trudna sam. Nazovem dok. kaže po izračunu trudna sam 4 tjedna i naruči me tek 28.12 kada će biti kao 6 tjedan jer prije se neće ništa vidjeti a niti betu nema smisla raditi još. Sve bi to bilo super da me ne bole križa skoro pa svaki dan, nije to ništa jako ali osjetim ih, jajnike isto osjetim čak u par navrata me sijevnulo u desnom jajniku dosta jako. Čitala sam po netu da su ti bolovi ok u tako ranoj trudnoći, sve se rasteže,  namješta. Od ostalih simptoma imam cice koje kipe iz grudnjaka i neki dan navečer mi došlo muka da nisam mogla ništa jest. Ono što me brine je što me sve boli i sva sam kilava, pa sam odmah sva u panici.

• lamia
    18. Prosinac 2018. 08:13

Kako sam novopecena trudnica zaista ti ne mogu puno pomoci. Mene npr nista ne boli, ja jedem puno i smetaju mi mirisi. Strpi se do 28.12. jedino ako ti bolovi bas ne budu jaki. Meni rekose da budem strpljiva, pa i ja tebi govorim. :)

18. Prosinac 2018. 09:39

justmaja

pozdrav cure, evo moje situacije. M. je trebala doći 7.12 ili koji dan kasnije, kako nije dolazila 12.12 sam napravila test koji je pokazo drugu crticu - kao trudna sam. Nazovem dok. kaže po izračunu trudna sam 4 tjedna i naruči me tek 28.12 kada će biti kao 6 tjedan jer prije se neće ništa vidjeti a niti betu nema smisla raditi još. Sve bi to bilo super da me ne bole križa skoro pa svaki dan, nije to ništa jako ali osjetim ih, jajnike isto osjetim čak u par navrata me sijevnulo u desnom jajniku dosta jako. Čitala sam po netu da su ti bolovi ok u tako ranoj trudnoći, sve se rasteže, namješta. Od ostalih simptoma imam cice koje kipe iz grudnjaka i neki dan navečer mi došlo muka da nisam mogla ništa jest. Ono što me brine je što me sve boli i sva sam kilava, pa sam odmah sva u panici.

To je u trudnoći normalno,i umor i bolovi,ne brini..ko što je moja mama meni rekla,sad će te svaki dan nešto zaboliti😂..ko štoši sama veliš,sve se rasteže,namještanrazmješta..dok bolovi nisu jaki i nema krvarenja mislim da nemaš razloga za brigu. Opusti se i izdrži do pregleda a onda pitaj doktora sve što te zanima da budeš mirnija. Sretno🙂

• lamia
    20. Prosinac 2018. 21:20

Drage moje, nesto mi niste aktivne na ovoj temi. Ili svima ide dobro hvala Bogu pa je ne posjecujete. Nadam se da je to, da ste pregurale najgore. Ja danas ponovo na kontroli. Gestacijski mjehur narastao na 17mm 35min na UZ ukocila se, ali embriona nigdje.  Meni nije nista jasno tako nije ni doktoru. Uputio me ujutro na kliniku da me njegova kolegica pregleda. 
    Kao u momentu mu se nesto ucini ali... nevjerovatno! 
    Po njegovom sam 8 + 4 puno a da nista nema. Sta god Bog da! 

• lamia
    21. Prosinac 2018. 13:03

I ako vas nema, ja cu da napisem par recenica za buduce mame koje budu na ovoj temi. Jutros na klinici sve u najboljem redu, embrion, otkucaji srca. I ako sam po zadnjoj M 9 nedjelja, doktorica kaze da je to 7 nedjelja po veličini ploda, zbog M koje mi kasne i nisu uredne. Tako da, kad vam drage buduce mame kazu da ne vide embrion, ne cuju srce jos uvijek ne paničite ovako kao ja :) uvijek ima nade da se sve dobro završi 

21. Prosinac 2018. 13:54

lamia

I ako vas nema, ja cu da napisem par recenica za buduce mame koje budu na ovoj temi. Jutros na klinici sve u najboljem redu, embrion, otkucaji srca. I ako sam po zadnjoj M 9 nedjelja, doktorica kaze da je to 7 nedjelja po veličini ploda, zbog M koje mi kasne i nisu uredne. Tako da, kad vam drage buduce mame kazu da ne vide embrion, ne cuju srce jos uvijek ne paničite ovako kao ja :) uvijek ima nade da se sve dobro završi

Hvala Bogu da je sve u redu i da se vidi i čuju otkucaji,baš mi je drago zbog tebe,čitala sam te i prije i nadala se s tobom da ipak sve prođe dobro. Urednu trudnoću ti želim od srca i kad dođe vrijeme da uživaš u svojoj bebicu🙂🤗.

• lamia
    24. Prosinac 2018. 08:30

Hvala Ena na lijepim riječima i željama. Sve najljepše želim za praznike

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.