7 tjedan, a plod se i dalje ne vidi :(

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mak
    20. Listopad 2018. 19:39

Curke 
    28.8 sam imala zadnju mengu
    Imam svakave cikluse od 28-38
    Test sam radila 2.10 u sekundi dosle dvije crte
    11.10 vadila privatno betu da se umirim dok cekam pregled
    Beta je bila 4385 
    17.10 krenuo tamnosmedji iscjedak i ja brzo na hitno,rekoh sama sebi bolje da izgubim dva sata na hitnoj nego da umrem od brige do 19.10 idem na prvi pregled kod ginica, na hitnoj su me prwhledali krvi nije bilo gestacijska vrecica 9 mm al se plod ne vidi, kazu da je moguce da je doalo do kasnijeg zaceca nek dodjem za tjedan dana i da jedino kogu biti strpljiva, 19. Sam otisla kod vog ginica, on me opet prehledao, GV je narasla na 12 mm sto kaze da je odlicna vikest ali da dodjem za tjedan dana na Uzv pa cemo vidjeti
    Dao mi je da pijem duphaston 2x1 
    Ja i dalje imam malo sukrvice ali ne stalno
    Curke pokusavam biti skulirana ali.. hvala na paznji😊

• Embarasada
    20. Listopad 2018. 20:34

Ja sam bila jučer na pregledu i isto se nije vidio plod a 5+6 sam...
    Mak, stvarno se nadam da će se ukazati na sljedecem pregledu, puno sreće ti zelim !

Lenchy77
    20. Listopad 2018. 21:13

mak

Curke
    28.8 sam imala zadnju mengu
    Imam svakave cikluse od 28-38
    Test sam radila 2.10 u sekundi dosle dvije crte
    11.10 vadila privatno betu da se umirim dok cekam pregled
    Beta je bila 4385
    17.10 krenuo tamnosmedji iscjedak i ja brzo na hitno,rekoh sama sebi bolje da izgubim dva sata na hitnoj nego da umrem od brige do 19.10 idem na prvi pregled kod ginica, na hitnoj su me prwhledali krvi nije bilo gestacijska vrecica 9 mm al se plod ne vidi, kazu da je moguce da je doalo do kasnijeg zaceca nek dodjem za tjedan dana i da jedino kogu biti strpljiva, 19. Sam otisla kod vog ginica, on me opet prehledao, GV je narasla na 12 mm sto kaze da je odlicna vikest ali da dodjem za tjedan dana na Uzv pa cemo vidjeti
    Dao mi je da pijem duphaston 2x1
    Ja i dalje imam malo sukrvice ali ne stalno
    Curke pokusavam biti skulirana ali.. hvala na paznji😊

Meni se plod vidio tek sam 7 tjedana, isto sam bila završila na hitnoj zbog smeđeg krvarenja koje je na kraju trajalo do 3.5 mj trudnoće. Isto sam pila duphaston svakih 4h.moj ti je savjet samo se smiri koliko god možeš, meni je to živce pojelo da uopće nisam mogla uživati u sretnoj vijesti da sam trudna. 
    I svakako izbjegavaj stepenice i bilo kakva treskanja (auto preko ležečih i slično) - znam, teško, ali barem do 12tog tjedna trudnoće :) 

mak
    20. Listopad 2018. 21:20

Hvala curke❤️❤️ Trudim se opustiti ali neide nikako..samo da bude sve ok🙌

barbs
    21. Listopad 2018. 13:14

U prvoj trudnoći se plod vidio sa 7+2 a u drugoj 7+1

• zubic_vila
    20. Studeni 2018. 12:29

Pozdrav svima... od 12.11 mi je počelo smedje krvarenje,javila sam se u bolnicu na ginekologiju gin mi je prepisao duphaston 3x1. trudnoća je bila 7 tjedana, nitko me nije slao da vadim nista, ni betu, nit mi je itko spomenuo za betu tako da ni ne znam sto je beta... Jučer sam bila kod svoje gin.jer sam nakon duge nužde primijetila bas krv, pregledala me i rekla mi da je plod 4mm kao i 12.11.. te da ce vjerojatno doći  spontanog, da se javim kod istog gin u bolnicu te bi trebala raditi kiritazu. Svijet mi se srušio u trenu.. pogodilo me, veselila sam se da ce moj maleni sinčić od 1 godinu i 9 mj dobiti bracu ili seku... Al sretna sam sto imam njega, on je moja snaga.. Al ne razumjem zašto bi me slala na kiritazu a samo je 4mm.. a vidjela sam da je ovdje jedna napisala da je imala 9mm i gin je rekao da je nebo slao na kiritazu da pričekaju tjedan možda sama prokrvari.. Sutra idem kod gin.i sve cu mu tako reci.. Javim vam kako je prošlo.. Oprostite na velikom komentaru..

• Iva1989
    21. Studeni 2018. 15:35

Cure molim vas za misljenje. Bila sam na pregledu, po meni trudna 5+4, gv 6 mm, doktorica kaze da je to za 4+3
    12.11 vadila betu bila je 2047,i jucer 20.11 izvadim betu ona 9980.
    Da li je to premalen rast? Negdje citam da se dupla svakih 48 sati, negdje 72h negdje 96.
    Molim za vase misljenje, na pregled idem tek za tjedan dana, mislim da cu do tad poludjet. 

• Embarasada
    21. Studeni 2018. 20:45

Ako si vadila u isto sati oba dana vrijeme duplanja ti je 84 sata. Imas stranicu koja računa vrijeme duplanja pa sam tamo upisala tvoje vrijednosti. 
    Nažalost ne znam da li je to dovoljno.
    A što se tiče veličine možda je moguće da je ovulacija bila kasnija.
    Sretno! Probaj ponoviti betu sutra. 

• Iva1989
    21. Studeni 2018. 21:45

Embarasada

Ako si vadila u isto sati oba dana vrijeme duplanja ti je 84 sata. Imas stranicu koja računa vrijeme duplanja pa sam tamo upisala tvoje vrijednosti.
    Nažalost ne znam da li je to dovoljno.
    A što se tiče veličine možda je moguće da je ovulacija bila kasnija.
    Sretno! Probaj ponoviti betu sutra.

Hvala puno na odgovoru. A nadam se da ce bit ok. Tjesim se s onim da brta nakon 6000 se dupla od 72-96h. Neznam. U svakom slucaju hvala

• lamia
    13. Prosinac 2018. 21:02

Drage moje, nova sam na forumu. Saznala sam da sam trudna. Zadnja men. 18.10. I danas odem na ultrazvuk, po mojoj racunici tacno 8 nedelja. 
    Kaze doktor, potvrdjena trudnoca, gestacijski mjehur 12mm ali bez jasno izdiferenciranog embriona. Po njegovom 7+5 nedelja. 
    Meni su vjecito neredovne men. Po 5 10 15 dana nekad 3 men. U isti dan. 
    Radila sam 2015 godine konizaciju. 
    Rekao mi da dodjem za 7 dana da ponovim ultrazvuk. 
     Sta cu sad curke 🙁🙁 bebe nema. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.