7 tjedan, a plod se i dalje ne vidi :(

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    IVANA84
    10. Ožujak 2018. 20:17

Marija Mary

Scakako se javim u ponedjeljak bez brige i puno hvala na svim informacijama

Draga drzim figr da svr bude uredu.
    Znam da je lako reci budi mirna nemoj panicariti....al to nije lako izvesti jer to ti je stalno na pameti i neda ti mira. A dani traju ko godine. 
    Javi kakav je rezultat u ponedjeljak. 

Marija Mary
    13. Ožujak 2018. 21:17

Nazalost rekli su mi da trudnoca ima jako male sanse jer sam danqs usla u 7mi tjedan a ploda i dalje nema. Gestacijska i zumancana su narasle nesto ali kao doktori ne vide sansu i upucuju me na kiretazu 😢😢😢😢😢😢😢😢

mamika3
    14. Ožujak 2018. 09:28

😢😢😢😢😢Zao mi je!Pratila sam sta si pisala i nadala se da ce ipak biti sve u redu!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Marija Mary
    14. Ožujak 2018. 10:26

Desava se. Oplakala sam i sada treba gledati u buducnost... svi tvrde da su nakon toga moguce iznova trudnoce normalne. I kazu da se relativno brzo nakon kiretaze...cca 3 mj moze opet probat. Iako cu ja pricekat bar 6 mj i tome odlaganju sada kumuje strah prema trudnoci opcenito. Zanimaju me vasa eventualna iskustva jeste li sto cule / citale o tome....

IVANA84
    14. Ožujak 2018. 12:32

Marija Mary

Desava se. Oplakala sam i sada treba gledati u buducnost… svi tvrde da su nakon toga moguce iznova trudnoce normalne. I kazu da se relativno brzo nakon kiretaze…cca 3 mj moze opet probat. Iako cu ja pricekat bar 6 mj i tome odlaganju sada kumuje strah prema trudnoci opcenito. Zanimaju me vasa eventualna iskustva jeste li sto cule / citale o tome….

Marija nemoj si puniti glavu s tim strahom. To i je jedan od vecih problema u trudnoci. Jer psihicko stanje i je jedan od glavni uzroka svih zdravstvenih problema. Pa tako i toga da nemoze doci do trudnoce i sl.
    Ja sam imala spontani 27.2 u 8 mj trudnoce. Nisam isla na kiretazu nego sam prokrvarila i iscistila se. Sada 26.3 idem na kontrolu da vidim dali je sve uredu. 
    To mi je bila prva trudnoca. Plod nihe ozivio i doslo je do spontanoga.
    Nemam namjeru se plasiti druge trudnoce nego joj se veseliti i iscekivati ju s nestrpljenjem kao i ovu prvu. 

Znam da ti je tesko i da ti je sto ruznih misli u glavi.
    Al jos jednom ti kazem nemoj klonuti psihicki.
    To je zivot i tako je moralo biti. Uvijek ce biti lijepih i tuznih trenutaka. Najvaznije je zdravlje. 

PS neznam zasto te salje na kiretazu u tako ranoj trudnoci. Meni su rekli da cekam 15 dana ako ne prokrvarim da se javim. 

IVANA84
    14. Ožujak 2018. 12:33

IVANA84

Marija Mary

Desava se. Oplakala sam i sada treba gledati u buducnost… svi tvrde da su nakon toga moguce iznova trudnoce normalne. I kazu da se relativno brzo nakon kiretaze…cca 3 mj moze opet probat. Iako cu ja pricekat bar 6 mj i tome odlaganju sada kumuje strah prema trudnoci opcenito. Zanimaju me vasa eventualna iskustva jeste li sto cule / citale o tome….

Marija nemoj si puniti glavu s tim strahom. To i je jedan od vecih problema u trudnoci. Jer psihicko stanje i je jedan od glavni uzroka svih zdravstvenih problema. Pa tako i toga da nemoze doci do trudnoce i sl.
    Ja sam imala spontani 27.2 u 8 mj trudnoce. Nisam isla na kiretazu nego sam prokrvarila i iscistila se. Sada 26.3 idem na kontrolu da vidim dali je sve uredu.
    To mi je bila prva trudnoca. Plod nihe ozivio i doslo je do spontanoga.
    Nemam namjeru se plasiti druge trudnoce nego joj se veseliti i iscekivati ju s nestrpljenjem kao i ovu prvu.

Znam da ti je tesko i da ti je sto ruznih misli u glavi.
    Al jos jednom ti kazem nemoj klonuti psihicki.
    To je zivot i tako je moralo biti. Uvijek ce biti lijepih i tuznih trenutaka. Najvaznije je zdravlje.

PS neznam zasto te salje na kiretazu u tako ranoj trudnoci. Meni su rekli da cekam 15 dana ako ne prokrvarim da se javim.

Samo da ispravim gresku....8 tjedan trudnoce....ne 8mjesec

Marija Mary
    14. Ožujak 2018. 14:21

Puno ti hvala... zelim ti obilje blagoslova i zdravu novu trudnocu. Kada ovo prode idemo i mi iznova pokusati .... svakako se javi kako situacjja napreduje... jos jednom ti od srca zelim svu srecu svijeta....

• lela111
    24. Srpanj 2018. 13:33

dane92

drage mame i buduce mame, molim vas da mi ukoliko ste imale slicnu situaciju pomognete. Prvi dan zadnje menstruacije je bio 30.12.2017
    Po izrcunu ginekologice trudna sam 7+4 dana danas.
    Bila sam na pregledu u 6 tjednu i nije se vidio plod, bila sam danas kad sam znaci 7+4 i dalje se ne vidi plod.
    Ginekologica mi je dala da izvadim betu te ponovi isto za 2 dana, s tim da mi je rekla da s obzirom da se nista ne vidi da ce vjerovatno doci do pobacaja. Neznam sto da mislim, osim da sam jako tuzna! Jeli ijedna od vas imala slican problem? Inace citala sam da su neke zene prvi put plod vidjele i kasnije od 7 tjedna. Hvala na pomoci
    Pozz

Radila sam tri testa i na sve tri se pojavljuje druga linija poprilicno svijetla. U apoteci mi je farmaceut rekao da to znaci da je test pozitivan. 
    Medjutim jutro na pregledu doktor kaze da plod ne postoji ...cijeli svijet mi se srusio.
    Ali nije mi jasno zasto se pojavljuje druga crtica, a imam i x nekih simptoma...da li je neko imao spicnu situaciju? Unaprijed hvala

mamika3
    24. Srpanj 2018. 14:18

Vjerojatno je biokemijska trudnoca!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Dreams
    25. Srpanj 2018. 12:32

Mala radionica kada ti je bila zadnja m? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.