Mary neznam dal ti i idući tjedan neće biti prerano za vidjeti...znam da je teško ali treba strpljenja u početku,jer ak ideš prerano ne vidi se još sve i radiš si stres, bolje pokušati izdržati do min 7 punih tjedana, tad barem znaš na čemu si...SRETNO, DRŽIM 🤞🤞🤞🤞🤞
Marija Mary, ako je beta 28.2. bila 300, jucer je trebala biti 4800, sto znaci da tvoje vrijeme duplanja nije onih standardnih 48h, nego 58h. To sam provjerila za tvoje vrijednosti.
Ovako: za betu do 1200 je normalno vrijeme duplanja 31-72h, za betu 1200-6000 je cak 72-96h (uguglala sam hcg doubling calculator - countdown to pregnancy).
Evo za orijentir, meni su se na beti 6800 vidjele samo GV i ZV, za 3 dana je beta bila 14800 i vidio se plod od 3mm sa poz. srcanom akcijom.
Na beti od 5000 se GV mora vidjeti, kao i plod na 10000. Znaci po tome odi za tjedan dana. Dotad molim te, obrisi suze, doktor prica bezveze, opusti se koliko mozes i uzivaj u trudnoci jer zasad sve napreduje odlicno!
Nadam se da te nisam previse zagnjavila i da sam te bar malo ohrabrila jer znam kako je cekati u neizvjesnosti.
A da....I promjeni ginica!Svaki normalan bi s 5 tjedana rekao da je to mala trudnoca i narucio te za dva tjedna!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Drage moje, luda sam. Po pravilu sam dns 5 tjedana iako - iskreno neznam dal mi je ovulacija kasnila. Zadnja menga 23.1. Beta HCG 28.2 - 308. Beta HCG danas 2990. Danas bila na pregledu - vidi se samo gestacijska mala od 7.3 mm i zumancana od 3.6 mm. Doktor tvrdi da su sanse minimalne i uopce ne daje nade. Ima li nade? Ginekoloski sam potpuno zdrava. Help!!!!!!!
Evo i moje iskustvo, po zadnoj mengi sam trebala biti trudna 7+1 kada sam vadila betu. Beta je bila 2700. Išla sam na pregled i srce se čulo i odgovara 6 tt. Ništa još nije otpisano i pričekaj još tjedan,dva do novog pregleda. Nekome se srce čuje prije, nekome kasnije. Sretno!
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Draga!!!! Od srca ti hvala. Otisla ja ponovno vadit betu prije 3 dana - 2990. ...e sad... jel doktorova izjava "to ce biti pobacaj" drzi vodu?? Odnos ( iz ta dva moguce zacece) sam imsla : 8.2 i 13.2! Hm....
Marija Mary, ako je dobitan odnos 13.2., onda su vrijednosti ok, ako je 8.2., onda nisu. Kolika ti je sad beta?
Nisam nazalost stigla danas jer je laboratorij radio tek kratko ujutro. U ponedjeljak imam naruceni pregled kod drugog ginekologa. Kako bude bit ce iako sam se vec pomirila s najgorim scenarijem. Prije ovog svega imala sam cesto snove( more) da nikada necu moci imati djecu. Ocito cu morat to prihvatit....
Marija Mary, nemoj se unaprijed opterecivati, a pogotovo ne imati crne misli zbog jednog sna. Danas je reprodukcijska medicina toliko napredovala da je skoro nemoguce ne moci imati djecu.
Sretno u ponedjeljak na pregledu, javi se!
Scakako se javim u ponedjeljak bez brige i puno hvala na svim informacijama
Sortiraj odgovore
Najstariji