7 tjedan, a plod se i dalje ne vidi :(

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Renoveno
    01. Ožujak 2018. 16:38

Student24

ja nisam imala ni jednu mucninu, u 32.tjednu nosim isti grudnjak… Tako da se ne opterecuj sa simptomima koje većina ima.
    savijet da ne ides kod 100 privatnika bih ja ko dobronamjeran za tvoj dzep i pricekala jos dva tjedna. sretno! :)

Pozdrav.. evo imam novosti. Bila sam danas na pregledu i doc kaze da ona misli da je je jos tjedan kraca trudnoca od onoga sto smo mislili tako da je sata tek 6/0 tjedan ili najkasnije 6/2. Vidi bebu od 5 mm i žumanjčanu. Srcanu akciju nije vidjela. Sta mislite, jel ima netko  slicno iskustvo? 
    Narucila me opet za tjedan dana, kaze da tada moramo vidjeti srčeko.. ne znam sta da mislim 🤤😭😭😭

mamika3
    01. Ožujak 2018. 16:45

Meni se sa 6/3 vidjela samo prazna gestacijska vrecica!A sa 7/3 i beba i srceko!Sretno!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

01. Ožujak 2018. 17:45

Renoveno, dobro ti je rekla dr, za tjedan dana se mora vidjeti pozitivna srcana akcija.

01. Ožujak 2018. 20:38

Ja danas imala pregled 6+2 i srce kuca ali je rekao da se moram jako paziti još je sve rizično 
    Mantram svima da Cuju srčeko <3 

Renoveno
    01. Ožujak 2018. 22:41

Teta55

Renoveno, dobro ti je rekla dr, za tjedan dana se mora vidjeti pozitivna srcana akcija.

Tnx na utjehi... hehhe..kako to mislis? Cula sam za jako puno slucajeva gdje se vidi tek sa 8+5... 

Renoveno
    01. Ožujak 2018. 22:42

LEA1202

Ja danas imala pregled 6+2 i srce kuca ali je rekao da se moram jako paziti još je sve rizično
    Mantram svima da Cuju srčeko &lt;3

Saljem ti pozitivu, cuvaj se i drzim ti fige.. sve ce bit 5!

Renoveno
    01. Ožujak 2018. 22:42

mamika3

Meni se sa 6/3 vidjela samo prazna gestacijska vrecica!A sa 7/3 i beba i srceko!Sretno!

Hvala... nadam se da ce biti sve ok... 

02. Ožujak 2018. 01:20

Renoveno, nije da te plasim, ali ako ti sad plod ima 5mm, za tjedan dana mora imati 1cm i tad se mora vidjeti poz. srcana akcija.
    Drugo su cure kojima u startu sve kasni, pa im plod na ovih 8+5 od zadnje menge ne odgovara stvarnim tjednima trudnoce zbog mozda dugih ciklusa i kasnije ovulacije.
    Kod tebe je drukcije jer ti se plod vec vidi. Kuzis?
    Sretno i javljaj obavezno! :)

• Loptica3
    04. Ožujak 2018. 00:49

Evo nemam niti ja nikakvih mucnina osim jake nervoze i zelje za pizzom.Sada 7.3.idem na prvi pregled pa cemo vidjeti sta je sta nije.5-6,tt sam.

IVANA84
    04. Ožujak 2018. 10:50

Cure moje sve koje cekate prvi pregled ili iduci pregled da cujete srce. Biti ce te u mojim mislima i molitvama da dobijete najljepse vijest koje zena moze dobiti u trudnoci da je bebica ziva i da je sve uredu.
    Ja nazalost nisam imala tu srecu i bebica nije ozivjela i imala sam spintani prije 6 dana 
    Ali vjera i nada da ce ipak biti bolje drugi puta me drzi da ne klonem duhom. 

Sretno svima 😙❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.