1001 pitanje trudnica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    05. Svibanj 2015. 13:30

Ja sam kks vadila svaki put uz ogtt, a sutra idem na 3 ogtt!! (i nadam se zadnji) 
    Nego, imam 2 pitanja..
    1. Bole me prsti na rukama, tj zglobovi. Da li je kojoj bilo tako?
    2. Gornji dio trbuha, ispod grudi mi trne, ne osjecam ga kad dodirujem i uzasno me svrbi.. Mazem se kremom i uljem od pocetka trudnoce, ali tek je sad krenuo svrbez pa ne vjerujem da je alergija.. Ima li koja iskustva?

renchiii
    05. Svibanj 2015. 14:00

I meni je to bilo, ne sjecam se koji tjedni su bili u pitanju, ali cca do 30. tt se smirilo. Na sredini sipod grudi bi me počelo svrbiti i trnuti, a kad bi se počešala užasno bi počelo boliti i peći. Nisam to s ničim mogla povezati...
    A zglobovi na prstima mi znaju nateći ako mi ruke puno vise ili dugo sjedim i vise je neugodno nego što boli...

dea32
    05. Svibanj 2015. 16:40

Ja sam sad 30tt+5 i svrbez i utrnutost me prati vec 2 tj otprilike. Sad i mene pocinje peckat kad cesem al to je zbog pretjerane iritacije. Nisam u prehranu uvela nista novo tak da ne znam zbog cega bi bilo. Za 2 dana idem na kontrolu pa cu pitat. A za ruke, nisam primjetila da mi naoticu.. Bas bol kao da sam polomila zglobove i sad bole na promjenu vremena..

KristinKa4
    06. Svibanj 2015. 08:34

Dobro jutro drage klokanice 
    malo sam bila odsutna zadnjih par dana. 
    Citam vase postove i mislim si kako ove barataju sa termininima KKS (nemam blage sta je to), zeljezo, glukoza fruktoza, ja samo blejim u ekran hahahhahah  
    Skroz ste slatke, stvarno je lijepo citati kako jedna drugoj prenosite znanje i iskustva, skroz super i od  VELIKE koristi.
    U ponedjeljak sam bila kod doktorice i odradila cijelu turu pregleda. 
    Beba je malo duze tu nego sto smo mislili, sve je odgovaralo vec 6 tjednu, tako da sad moramo malo cekati da vidimo hoce termin ipak ostati Nova Godina ili ranije. Imamo veliku vrecicu i plod. Sljedeci termin je kraj mjeseca, tad cemo dobiti i sve nalaze (urin, krv, toksikoplasmoza...).
    Inace se puno bolje osjecam, pocela sam piti jos prosli tjedna caj od komoraca pa su se bolovi utisali, skoro pa nestali, tu i tamo dobijem napad ujutro i po noci, ali ne vise onako pred plac. Klanjam se na komorac, kim i anis. Smijesno je da sam muzu (radi colitisa) i sebi uvijek kuhala taj caj, obozavamo ga, ali gle nisam se sjetila skuhat si kad sam umirala od bolova. Kazu u trudnoci zene malo "otupe", valjd se sve nekako uspori od napora, pa i mozak malo zakasni. 
    Drage, zelim vam svima lijepi, suncani i ne prevruci dan 

kiki2906
    06. Svibanj 2015. 10:37

Bokić curke pitanje 
    Jel koja zna dal se u vinogradskoj mora naručit za trudničku ili mogu samo doći??
    Trebam sljedeći tjedan krenut tamo jer mi onda bude 38 tt

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

nananamamama
    02. Rujan 2015. 15:20

Jel ko radio GUK profil na Vrhovcu? Nije mi problem što se tiče pikanja pa sam to izabrala spram 24h u bolnici  E sad, uputnicu imam, piše samo GUK profil na njoj, a pitanja su ova  : 
    - zanima me kad mogu tamo doći pokupiti pribor? jel moguće pokupiti pribor u petak (još bolje subotu ako se može), pikat se u nedjelju i odnijeti uzorke u ponedjeljak? Radim pa mi je malo problem s tim pikanjem u radnom danu. 
    - koliko puta dnevno se treba pikati?

Hvala puno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.