1001 pitanje trudnica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    29. Travanj 2015. 12:03

Kristinka dobrodosla i cestitam! :)

to ti je trudnoca, stalno neki bolovi :) zao mi je sto ti je tako jako pocelo, mene nije tako bolilo. Ja sam imala osjecaj da trebam mengu dobiti, bolilo me je, ali ne neuobicajeno jako..

Nemoj piti voltaren nikako!! Samo paracetamol mozes, iako je bolje sve izbjegavati ako mozes. Mislim da doktori u slucajima vece boli propisuju normabel ili tako nesto, za opustanje, ali nisam sigurna. To ce ti najbolje tvoja doktorica reci. Ako te jako jako boli, docepaj se nekog ginekologa, doktorica op je ionako za nista. To je jos mala trudnoca kad su doktori jako suzdrzani, pa osim ako su jaki bolovi+krvarenje u pitanju, mozda ti kazu i da dodes kasnije.

Uzv se radi oko 9 tjedna tako da doktori mogu sa sigurnoscu reci da li bebi kuca srce, tad bi se vec trebalo lijepo vidjeti. To je jedan od bitnijih uzv-a, tako da mislim da ti ga nece otkazati ako sad zavirite. Trenutno mislim da je beba i manja od cus-cusa, malo zumanjce :)

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Fluffy2
    29. Travanj 2015. 12:50

Da Miss Miu i ja sam se pitala gdje se skrivas 
    Zao mi je sto to cujem, nemam istu ali imam slicnu situaciju i znam koliko se tesko smirit. Pokusaj se sto vise opustit i sebi predocit da imas svoj zivot pogotovo sada, i da je to primarna stvar. Meni isto dragi poludi kad me vidi u kakvom sam stanju pa mi svega izgovori. Lijepo je biti tu za svoje roditelje ali u ovome stanju ako drugi ne paze da nas ne izivciraju moramo se same pazit nema nam druge, inace cemo imat jako nervozno dijete a to ne zelimo 

KristinKa otiđi ipak u ginekologa za svaki slucaj.

Fluffy

dillb
    29. Travanj 2015. 15:25

Miss Miu, žao mi je. nadam se da će uskoro sve sjesti na svoje mjesto. budi potpora svojoj mami, ali jednako tako čuvaj i sebe. problemi se uvijek nekako riješe. sretno! 

KristinKa, jesi li razmišljala kakvu hranu konzumiraš... da možda nije i probava. sve se to u trudnoći mijenja. mene je možda 2 puta strašno presjeklo, ali sam skužila da su u pitanju crijeva. u svakom slučaju konzultiraj se sa ginekologom, to je najbolja opcija. uzv pregledi su obvezni u određenim tjednima trudnoće tako da sumnjam da će izbjeći pregled u 9-om tjednu ako te pregleda sad. sretno! 

Baby1
    29. Travanj 2015. 15:40

Draga Miss Miu, žao mi je zbog tvoje situacije, znam da ti sigurno nije lako, ali pokušaj biti smirena i misliti najviše na bebicu i sebe, sada ste ipak vi najvažniji! Slobodno se izjadaj koliko želiš, nisi zagnjavila, sigurno da je lakše kad s nekim podijeliš probleme...tu smo jedna za drugu!  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.