Ja sam isto na pocetku vadila kks i onda mi je sad ne zna od kojeg tjedna trudnoce postalo stalno slabo,vrtitit mi se i skoro sam padala u nesvjest od slabosti i onda sam ga trazila da vadim krv i uspostavilo se da imam nisko zeljezo. Rade odi provjeri da budes sigurna
Ja sam isto na pocetku vadila kks i onda mi je sad ne zna od kojeg tjedna trudnoce postalo stalno slabo,vrtitit mi se i skoro sam padala u nesvjest od slabosti i onda sam ga trazila da vadim krv i uspostavilo se da imam nisko zeljezo. Rade odi provjeri da budes sigurna
Meni su rekli da nije bitno koliko mi zeljezo vec zalihe zeljeza u krvi TIBC i UIBC. Tako da zeljezo mo je 6,4 (8-30) , a zalihe TIBC 66 (49-75) , UIBC 60 (26-59).
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑

Pardon leukociti su mi visi i to je normalno .. Suprotno sam napisala sorry te!!
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Meni je sve bilo ok, osim trombocita. Ah, tko će sad dočekati da počnu raditi...
Meni je sve bilo ok, osim trombocita. Ah, tko će sad dočekati da počnu raditi…
Aha, ma ti ces docekat jos malo.. :) nema do pocetka radnog vremema jos puno.. :)
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑

Eto, zvala ginića i sestra je rekla da se ništa ne brinem, i dala mi uputnicu za KKS i jetrene probe, da me umiri. I kaže da trombociti i osip nisu povezani. Idem sutra vaditi krv pa ćemo vidjeti.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji