A koja je svrha trudničkih najlonki??nikad ih nisam nosila...
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Pretpostavljam da su iste kao i obicne najlonke - ako ti je hladno ili ako nosis haljinu..samo sto su sire na trbuhu.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Trudničke najlonke su šire u struku i dublje, kao trudničke hlače. Meni osobno su odlične.
Hej cure, malo sam bila odsutna ovih dana, ali citala sam vase postove. Zao mi je iskreno onih koje se uz sve blagodati i slatkih muka trudnoce moraju baviti i sa nerazumjevanjem ili losim odnosima unutar obitelji.
Moji jos ni neznaju za plusice i mislim tajiti do nekih 10-12 tjedana, kad budem mirna i sigurna da je TO TO, jer uvijek se moze dogoditi najgore, pa se ne zelim s nekim pojedincima suocavati sa tim! (moja svekrva je ZAVIDNO PESIMISTICNA OSOBA, koja zna sve sto dise ubiti u pojam!!!)
Hvala dragom Bogu sto se moje obitelji tice, nemam neuracunljivih pojedinaca, koji bi mi na bilo koji nacin otezali zivot ili me cinili nesretnom. Ali zato se nemogu jednako pohvaliti sa muzevom stranom, kojemu cak oni sami vlastitim problemima (vlastitom neodgovornosti i nezrelosti) stvarati stres, jer ioako je najmladi od brata i sestre, sto se glave, pameti i kako se u zargonu kaze "onog u gacama" tice, ima vise zrelosti, godina, sposobnosti i pameti, pa cak i od vlastite mame, neki put.
Ali valjda svatko od nas mora u zivotu imati s jedne strane otezano, kako bi postale cvrsce i hrabrije majke-lavice. Priroda na svoj, nama nerazumljiv nacin stvara i planira.
I zato cure, nemojte nikada zanemariti svoje srce, ono sto vam "onaj neki instinkt" duboko u vama govori, jer to je zaista (bar ja tako vjerujem) poseban prirodni dar, koji samo zene imaju. Ja sam jednom zanemarila i kostalo me skoro braka i svadbe, nikad si to necu znati oprostiti, ali tako se uci.
Uvijek recite svoje stavove i misljenje na glas, bez obzira kako ce se svekrva ili zLaova (kako od milja volim reci) naduriti i dignuti nos. Vase dijete-Vasa odgovornost !!!
KristinKa ovo si predivno napisala...slažem se u potpunosti s tobom
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Drage mame i trudnice.
Trudna sam 32+3, s tim da sam se u 27 tjednu otvorila i bila na serklazi. Trenutno sam na strogom mirovanju. Do sada je sve na uzv bilo ok sa mojom curkom koja se vec spustila glavicom u zdjelicu i zapravo bilo kaj na glavi je tesko izmjeriti. U cetvrtak sam bila na uzv kod dr Veceka u Petrovoj i reko je da je beba velika 2200g, i da je straznji rog glavice 10mm, i da moram doc na kontrolu za 2 tjedna. Nista vise mi nije objasnio jer je bio toliko zaokupljen kavom koju je dobio da je na nalazu tjedne i polozaj posteljice krivo napisao. Otisla sam privatno na uzv i dr mi je rekla da je taj straznji rog 7mm, i da mogu mirno spavati. A i da ga je nemoguce izmjeriti tocno jer je beba u zdjelici.
Molim Vas jel imao ko takav slucaj? Jel s bebom sve ok? Sta taj rog zapravo znaci? Hvala Vam puno, u uzasnoj sam panici jer imam dvojne inf i s jedne strane govore za Veceka da je odlican, a drugi da je fulao sve zivo.
Cure, jel koja od vas ponavljala KKS nakon onog vađenja krvi početkom trudnoće? Ja sam se sinoć sjetila kak su mi trombociti bili 141 i kao to nije ništa ozbiljno, tako zna biti početkom trudnoće. I iz nekog razloga se sad brinem...a razlog je još bolji...pojavio mi se neki osip po nogama, ne svrbi, ne peće, koža nije na tom mjestu topla/hladna, sve normalno, da ga ne vidim, ne bi ni znala za njega. I nekako sam sad u ludoj glavi povezala osip i niske trombocite. Popodne mi radi doktor i svakako budem zvala, ali eto, jel netko zna o čemu se radi?
Sortiraj odgovore
Najstariji