Beba Mama poslije poroda 06. svibnja 2020.

Suprug podijelio fotografiju s poroda bez njenog znanja

porod
Foto: Shutterstock ; oporavak od poroda
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Sophea nikada nije zamišljala da objavi rođenje svog djeteta uz fotografiju koju je podijelio njezin suprug. 'Osjećala sam se kao da je nešto tako privatno upravo podijeljeno s toliko ljudi'

Živimo u svijetu društvenih mreža. Čitamo razne vijesti, šaljemo dobre vibracije, objavljujemo fotografije posebno kada želimo podijeliti neku sretnu vijest... Međutim, to može biti i problematično ako netko objavi fotografiju bez tvojeg dopuštenja, čak i ako je to suprug. 

Sophea Manzl iz Australije nije bila presretna kada je suprug podijelio fotografiju nje i novorođenčeta svim njegovim kolegama s posla bez njenog znanja."Osjećala sam se potpuno izloženo i poniženo", rekla je Sophea Kidspot-u.

Nakon što je 40 sati rađala, probudila se iz zasluženog 30-minutnog spavanja i ostala je iznenađena kad je vidjela čestitu koju je dobila od suprugovog kolege s posla, a nije nikome javila ni govorila o rođenju svog malog anđela.

Možda te zanima... Snažna poruka roditeljima: Ne zaboravite se fotografirati s djecom Roditelji

Krivac je bio njen suprug koji je priznao da je poslao e-mail s 'nekoliko fotografija' svojim kolegama s posla.  "Fotografije su snimljene čim se rodila naša djevojčica. Još sam ležala na kirurškom krevetu i doktori su me još uvijek bodrili", ispričala je Sophea. "Bila sam ljuta na svog supruga što mi je to oduzeo i malo me povrijedio što ja nisam bila ta koja je poslala fotografije i podijelila taj trenutak s drugima."

'Bez obzira kako izgledaš nakon poroda, budi ponosna'

Sophea nikada nije zamišljala da objavi rođenje svog djeteta uz fotografiju koju je podijelio njezin suprug.  "Osjećala sam se kao da je nešto tako privatno upravo podijeljeno s toliko ljudi", objasnila je.

U suprugovu obranu, njegove su namjere bile čiste. "Poslao sam fotografije jer sam tako ponosan na tebe i našu djevojku, izgledale ste predivno, zapanjujuće", objasnio je Sophei.

Sophea je priznala da joj je sada ta priča malo smiješna. Nakon nekog vremena shvatila je da je ipak malo pretjerala. Zahvalila se suprugu što je "vidio što je uistinu važno u tom trenutku“, a sada joj je upravo ta fotografija rođenja kćeri njena najljepša fotografija.

"Bez obzira kako izgledaš nakon poroda, budi ponosna. Budi ponosna na život koji si upravo stvorila, budi ponosna na sirovu stvarnost rođenja", napisala je Sophea. "Ti si apsolutni superheroj", dodala je.

Možda te zanima... Urnebesan mamin selfie s poroda otkriva reakciju novopečenog tate Trudnoća

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Vezani članci