Trudnoća Porođaj 29. siječnja 2020.

Urnebesan mamin selfie s poroda otkriva reakciju novopečenog tate

Foto: Instagram/worthfeed
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dobro pogledaj fotografiju jer u pozadini je novopečeni tata koji se onesvjestio od uzbuđenja

Rađaonica je doista mjesto za pamćenje, kako za rodilju, tako i za oca djeteta (ako je prisutan na porodu), a i za medicinsko osoblje. No kako neke mame žele što prije zaboraviti što se događalo u rađaonici, neke dožive i zabavne i smiješne trenutke koji se uglavnom ne stignu zabilježiti kamerom. 

Možda te zanima... Snimila zabavan selfie dok se njena sestra bori s trudovima Trudnoća

No ova mama napravila je selfie iz operacijske sale, neposredno nakon carskog reza koji je oduševio viralni svijet. Fotografija se inače pojavila još prije sedam mjeseci na društvenoj mreži Reddit, ali nedavnose ponovno pojavila na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He was here to encourage his wife at her First Childbirth 😂

A post shared by Worth Feed (@worthfeed) on

Mama je još u bolničkoj haljini i s kapom na glavi, nasmiješenog lica napravila selfie, a u pozadini se vidi presmiješna situacija - novopečeni tata leži na podu, očito bez svijesti od najvećeg uzbuđenja u životu. Naravno, možemo samo pretpostaviti zašto se onesvjestio. 

Fotografija je zaradila puno komentara u kojima ljudi zbijaju šale na njegov račun, a mnogi su označili svoje partnere na ovu objavu.

Iako u većini naših bolnica tata ne može biti prisutan u operacijskoj sali tijekom carskog reza, mnoga rodilišta u svijetu to dopuštaju, a vjerujemo da nije lako vidjeti svoju ženu na tako velikoj operaciji. I nitko ne zna kako bi reagirao u takvoj situaciji. Ovaj tata nije baš dobro reagirao, ali barem je nasmijao svoju ženu i korisnike društvenih mreža. 

Možda te zanima... Opušteni tata iz rađaone na Merkuru oduševio Internet Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.