Trudnoća Porođaj 10. srpnja 2017.

Snimila zabavan selfie dok se njena sestra bori s trudovima

Foto: http://imgur.com/gallery/kJSIw
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Selfie iz rađaone zabavio je društvene mreže, a iza njega stoji zanimljiva priča dviju sestara

Kimberly Ramirez uvijek je govorila svojoj devet godina starijoj sestri Kat Armendariz da nikad neće imati djecu. Kako život donosi promjene tako je i Kimberly ipak odlučila ostati trudna i roditi dijete. Kada je Kimberly rađala svoje prvo dijete, Kat je bila prisutna u rađaoni, ali se i dobro zabavila te je snimila selfie koji je postao viralni hit.

Zašto se sestra Kat zabavlja u rađaoni objasnila je kasnije za medije. "Čuvala je moje prvo dijete i onda je rekla: "OK, pokakala se u pelene i otišlo je sve na njezina leđa. nikad neću imati dijete", objasnila je Kat što je njezina sestra mislila nekad davno za Fit Pregnancy. Tada joj Kat je rekla: "Zapamti moje riječi, znam da ćeš jednog dana promijeniti mišljenje". Kada je bila spremna za promjenu Kat joj je odlučila pomoći sestri da zapamti taj trenutak.

porod kim Možda te zanima... Iznenađenje na porodu: Jedinstven trenutak kad mama sazna bebin spol Trudnoća

Dio plana 'Rekla sam ti'

Kat je sada mama petero djece i točno je znala što je treba napraviti kad joj sestra rađala. Snimila je veseli selfie dok joj je sestra bila u trudovima, kao dio plana "Rekla sam ti". To nije bila spontana fotografija, već je kod kuće odlučila što će napraviti, a sad tvrdi da njezina sestra misli da je fotografija zabavna.

"Na početku još nije bila tako jako u bolovima, pa je mislila da je sve jako smiješno. Rekla sam joj što ću napraviti, a ona je baš počela dobivati drip i trudovi su odmah postali jači. Počela ih je osjećati i kada je bila u stanju. "O moj Bože, ne mogu ovo podnijeti", ja sam fotografirala", rekla je Kat za Mashable.

Možda te zanima... Što se događa s tijelom za vrijeme poroda? Trudnoća

Fotografija s naslovom "Dok moja sestra pokušava istisnuti dijete iz svoje vagine" je nakon objave na društvenoj mreži Imgur postala pravi viralni hit. Pogledala je više od 560 tisuća puta i ima više od tisuću komentara.

SELFIE! While my sister is about to shove a baby out her vag! 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.