Beba 12. kolovoza 2022.

Mama je pokazala kako je izgledala prvog i posljednjeg dana dojenja

Foto: Instagram : Viralna fotografija majke i djeteta prvi i posljednji dan dojenja
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Fotografija pokazuje koliko je dojenje snažno isprepleteno emocijama!

Inspirativna fotografija majke dviju djevojčica Maye Vorderstrasse postala je viralna. Sve majke znaju koliko dojenje može biti teško i izazovno, a jednako teško je odlučiti i kada prestati dojiti. Njezin suprug fotoaparatom je zabilježio trenutak kad je prvi put dojila njihovu drugu kćer, a gotovo dvije godine kasnije i trenutak kad ju je posljednji put stavila na prsa.

Možda te zanima... Pismo majke: 'Ne znaš zašto bočicom hranim svoje dijete' Beba

"Nisam znala da se osoba može osjećati istovremeno toliko ponosno i slomljeno. Trenutno sam hormonalna, emocionalna i mentalna zbrka", napisala je. Ističe da joj je na drugoj fotografiji bilo teško podići ruku u zrak jer su joj niz lice nekontrolirano tekle suze.

"Ova fotografija je značila da više nikad neću dojiti svoju kćer. Dojila sam toliko dugo da više ne znam kako je to ne činiti", započela je svoju emotivnu objavu. Potom je priznala je da je zaplakao i njezin suprug.

"Nikad ga takvog nisam vidjela. Svojoj kćeri sam dugo bila utjeha, njezina sigurna luka i utočište i nadam se da će isto tako i dalje gledati na mene. Kupili smo joj krevetić, koji smo stavili u sobu koju će dijeliti sa sestrom, kao i hrpu novih igračaka i svega što smo mogli smisliti da je odvratimo od dojenja. Moj suprug je preuzeo brigu o njoj u vrijeme spavanja, uključujući i sva noćna buđenja", napisala je.

"Treći dan je iza nas i postaje malo lakše. Krivnja što je ne stavljam na spavanje je strašno intenzivna i jedva čekam da joj se mogu vratiti. Zatvaranje ovog poglavlja je bolno, ali nadam se da će i novo poglavlje života biti posebno na svoj način. Ona će postati neovisnija, a ja ću dobiti prijeko potreban odmor. Posljednji put sam otkopčala grudnjak i rekla suprugu: Dala sam sve od sebe. On je uzvratio: 'Ne učinila si najbolje jer si joj dala čitavu sebe.' Volim svoju obitelj i zahvalna sam na ovakvim posebnim i nezaboravnim trenucima", zaključila je emotivnu objavu.

 

Možda te zanima... Mama koja doji u bazenu predivnim fotografijama podržava dojenje u javnosti Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.