Beba 29. veljače 2024.

Dojena beba prvi put probala bočicu i njena reakcija je urnebesna! Nije dobro prošlo...

Foto: TikTok snimka zaslona
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kad se od prvog dana svog života navikneš na jedno, onda je teško prebaciti se tek tako na nešto drugo. Nije uopće stvar u tom da je jedno bolje, drugo lošije, nego je jednostavno jedno poznato, a drugo – nepoznato.

Mnogima i kasnije u životu poprilično teško ide mijenjanje navika, jer navike su nešto što volimo da nam bude konstanta. I na neke se dobre stvari tako lako naviknemo, pa nam je kasnije teško tu naviku promijeniti jer niti jedna nije dovoljno dobra kao ona na koju smo se prvo navikli…

Možda te zanima... Hranjenje je majčinska rana - i zato mamama ne treba osuda, nego podrška Beba

E, pa sad zamisli kako je to kod beba. Koje doslovno ne znaju ni za što drugo osim onog što im je „servirano“ od prvog dana. I nema tu, da se odmah ogradimo, govora o tom što je bolje, što lošije, nego je sve stvar – navike. Pa tako kad bebi koja je isključivo dojena ponudiš bočicu… Nije stvar u tom da je samo dojka dobar i najbolji izbor, nego, znaš već, navika. Pa kad nakon dojke, dobiješ neku gumu… Nisi oduševljen baš ponuđenim.

Upravo to se dogodilo malenoj Charlie, čija je mama na svom TikTok profilu objavila urnebesan video njezina prvog susreta s bočicom. Mogli bismo reći da je malena Charlie od malena vrlo, hm, dramatična! Iako je u bočici mamino mlijeko, na koje je navikla, ono kroz što bi mlijeko trebalo ići nije je nimalo oduševilo.

@scoobybear1 I’ll stick to the main source of supply😂#CapCut #fyp #fypシ #foryou #funny ♬ original sound - Bear_gsd

Iako je mama pokušala više puta, Charlie je svaki put pristojno kušala, da bi zatim doslovno uz vidno gađenje – vidno zbog refleksa povraćanja koji pokazuje – odbila bočicu. U potpisu videa mama je napisala „Držat ću se ipak onog glavnog izvora nabavke.“

Naravno, komentatori su bili oduševljeni, jer ih je video zabavio, što u potpunosti razumijemo.

„Kakva drama! Nisam očekivala baš povraćanje!“

„Postoji VELIKA razlika od onog kad jedeš u omiljenom restoranu do hrane za van iz istog restorana. Iskreno, nije tako dobro.“

„Ali taj refleks povraćanja!“

@scoobybear1 Breast fed baby tries bottle number 2 #CapCut #fyp #fypシ #foryou #funny ♬ original sound - Bear_gsd

Mala Charlie jednostavno zna što želi, i tu nema kompromisa. Mama je pokušala u nekoliko navrata i sve to ulovila kamerom, ali niti jedan put nije bilo uspješno.

Možda te zanima... Mama slučajno snimila epizodu disforičnog refleksa otpuštanja mlijeka. Evo o čemu se radi Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.