Beba Dojenje 25. lipnja 2023.

Mama koja doji u bazenu predivnim fotografijama podržava dojenje u javnosti

Foto: Instagram/nurturingnovas
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Iako ova mama stalno objavljuje fotografije na kojima doji u javnosti, fotka i video iz bazena izazvali su najviše pozornosti javnosti. Mnoge poznate mame i influenserice na društvenim mrežama promoviraju dojenje u javnosti, koje je kod mnogih i dalje tabu, a do prije dvije godine nije ni bilo legalno u svim američkim saveznim državama

Iako svi znamo da je dojenje predivno, dok beba ogladni na nekom javnom mjestu, mnoge mame ipak će se skloniti u mirnije mjesto i sakriti od mogućih znatiželjnih pogleda. Nekim bebama odgovara mir i tišina kad jedu, ali neke bebe žele sisati gdje god bile. Zato su toliko važne fotografije dojenja u javnosti koje svim majkama, ali i svima drugima pokazuju koliko dojenje osnažuje ženu i koliko je važno za dijete, ne samo kao prehrana, nego i za psihološki razvoj djeteta i povezivanje mame i bebe.

dojenje dojilje Možda te zanima... Što mame kažu o dojenju u javnosti Beba

Mnoge slavne mame, glumice, manekenke, glazbenice i influenserice često objavljuju fotografije dojenja u javnosti, a ako pogledaš Instagram profil influenserice Katye Nove, možeš pronaći mnoge predivne fotografije dojenja, na plaži, dok kuha, na glazbenom festivalu... Jedna od najzanimljivijih serija fotografija (i video) svakako je ona nastala u bazenu prije nekoliko godina na kojima doji dijete koje tada nije imalo ni godinu dana, a koja je postala viralna.

Video: Kako izgleda škola plivanja za bebe

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katya Nova & family (@nurturingnovas) on

Inače, u nekim zemljama dojenje u javnosti bilo je zakonom zabranjeno, a u SAD-u postalo je legalno u svih 50 saveznih država tek u lipnju 2018. 

Možda te zanima... Video: Mamu zamolili da napusti bazen jer je dojila Beba

Katya ima dvoje djece, a skupili smo nekoliko njenih najljepših fotografija kad doji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i had prolapse with Phoenix and healed it naturally by myself. where we live 🏝 there are no specialists, so i’m facing the same challenge PLUS this time i also have diastasis recti. 🥴 i’m yoni steaming daily, trying to maintain good posture (but forgetting all the time and slouching while breastfeeding 🙈), taking collagen, starting with gentle squats here & there, but it’s a bit early for exercising. . . there are a million “pelvic guru” accounts, each with tempting programs for sale. i’m also aware these pelvic ‘floor’ issues are complex, requiring careful lifestyle choices daily, emotional support, diet, patience ... you know 😬 the kinds of things that slip your mind while parenting 2 other littles and trying to run a business with a tiny baby on the boob. . . what are your favourite accounts for pelvic support? i’m looking for 👌👌👌 guests to bring on our Honey Talks podcast!

A post shared by Katya Nova & family (@nurturingnovas) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katya Nova & family (@nurturingnovas) on

 

Ivette Ivens Možda te zanima... Mama napravila prekrasnu seriju fotografija 'Boginje dojenja' Beba

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katya Nova & family (@nurturingnovas) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katya Nova & family (@nurturingnovas) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katya Nova & family (@nurturingnovas) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katya Nova & family (@nurturingnovas) on

Možda te zanima... Mamina poruka svima koji ne podržavaju dojenje u javnosti Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.