Vrtić 25. rujna 2023.

Telepatija blizanaca je stvarna? Ove sestre dokazuju da jest, i same se čude tom!

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svi blizanci će uvijek potvrditi da između njih postoji neka tajna veza – ili možda nije tako tajna. Nekad je povezanost teže dokazati, a nekad se ona vidi na prvu. Baš kao kod ove dvije simpatične blizanke.

Pokušajte barem nakratko razdvojiti blizance. Nije baš lako, u većini slučajeva. Njihova je veza itekako opipljiva, i to toliko da se nekad i sami iznenade. Dokazala je to mama Adrea Garza, koja je objavila video svojih 6-godišnjih blizanki koje jednostavno – misle jednako i telepatija je doslovno očita.

Možda te zanima... Bebe blizanke prvi put su razdvojili na dan, a video njihovog noćnog susreta je nešto najslađe! Beba

Naime, njih dvije, Koti i Haven od rođenja su bile izrazito povezane, te su se identično ponašale. Mama je najprije mislila da je sve slučajnost, ali te su se „slučajnosti“ sve češće ponavljale. Svako bi se jutro, kaže mama, budile u točno isto vrijeme i ustajale iz svojih krevetića. Mama je prvo mislila da je to zato što imaju isti raspored, ali one su nekad čak i plakale u isto vrijeme.

„Redovno su tražile užinu u isto vrijeme i izgovarale iste riječi u isto vrijeme,“ kaže mama Adrea, koja je u nekom trenutku pomislila da bi bilo zgodno to sve snimiti. Tako su nastale video snimke u kojima blizanke dokazuju svoju blizanačku telepatiju, odnosno ekstrasenzornu percepciju – pojava u kojoj se informacije ne prenose fizičkim osjetilima, nego umom.

U jednom od takvih videa blizanke imaju na raspolaganju jednake kocke – različitih boja i veličina, a između njih je pregrada zbog koje se ne mogu vidjeti. One redom uzimaju kocke i pokazuju ih iznad pregrade i sve redom su – iste. Simpatično je posebno to što se one same iznenade svaki put zbog tog.

„Nikad mi nije dosta tog! Uvijek je tako simpatično,“ rekla je mama blizanki. „I što su starije, to je njihova povezanost očitija, odnosno tim su više usklađene, ali svejedno grade svoje različite osobnosti,“ kaže mama Adrea.

U potpunosti razumijemo mamu kad kaže da joj ovo nikad ne dosadi! I nama se čini da nam nikad ne bi dosadilo gledati ovo, kao neke male, slatke mađioničarke.

Možda te zanima... Jednojajčane blizanke odrastale u različitim zemljama: Mjerili im IQ, rezultati šokirali znanstvenike Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.