Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 23. ožujka 2021.

Mama prozvala roditelje koji osuđuju druge zbog dječjih ispada bijesa

Foto: Facebook/Eightathome
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Australska blogerica Krechelle na svom Facebook profilu je objavila post nakon što je čula kako je jedna mama posramila druge roditelje zbog ispada bijesa njihovog djeteta

Bilo da se nalaziš u zrakoplovu ili u trgovini prehrambenim proizvodima, suprotstavljanje javnim ispadima bijesa (tantrumima) tvog mališana može biti noćna mora - u velikoj mjeri zato što je posljednja stvar koju bilo koji roditelj želi napraviti je - scena. Ali, kao što to sve mame i tate znaju, ponekad se ne može pomoći, a to je onda kada suosjećanje, za razliku od prosuđivanja, od drugih je "oh-tako-cijenjeno". Australska mama Krechelle, na Facebooku je podijelila svoje iskustvo s tantrumima

mama djeca dućan svađa kupovina vikanje Možda te zanima... Ne gledajte me kao da sam grozna mama! Roditelji

Nedavno je bila u supermarketu kad je čula dijete kako vrišti tako glasno da su ljudi zurili i čudno gledali. Odmah je osjetila da se roditelji bore. "Njeni su roditelji strogo, ali tiho pokušavali zadržati 'krakove hobotnice' i stavili ih u kolica bez da je povrijede", napisala je. "Bilo je znojenja i grčeva i drhtanja glava. Dobro su radili, gotovo su je imali. Tada je čula kako druga mama kaže "svojoj 8-godišnjoj kćeri vrlo glasno": "Pa, očito je da dijete dobiva sve što želi i nikada mu se u životu ništa nije branilo.""

7 stvari koje ti dijete želi reći kad ima ispade bijesa

Krechelle je naljutila ta izjava drugog roditelja. "Prestala sam pretraživati ​​svoju torbu, usta su mi se otvorila, osjećala sam čisti bijes koji mi je prodirao kroz tijelo", napisala je. "Kako se usuđuje. Trebamo biti dio kluba. Klubovi mama. Blogerica je objasnila da je osjećala da je druga majka "izdala taj klub, a ne samo da je posramila tu mamu, [ali] je i podučavala svoju kćer da glasno osuđuje ljude, čineći ljude lošima - to je OK".

Taj trenutak je potaknuo Krechelle da potakne mame da se međusobno podržavaju. Objasnila je da je bolje ništa ne govoriti nego osuđivati i sramotiti roditelje koji se samo trude. "Ne bulji", napisala je. "Ne okreći oči. Nemoj komentirati to dijete".

Druge mame reagirale su na važnu poruku Krechelle s vlastitim pričama o osjećaju sramote ili osuđivanja u javnosti. Jedna je napisao: "Moj najstariji sin je imao veliki tantrum kad je imao dvije godine i jedna dama je kolutala očima govoreći:" Za njegovo dobro, zar ne možeš kontrolirati to derište, imala sam jako stresan dan".

Možda te zanima... Kad krenu suze: Totalno lude stvari zbog kojih djeca polude Vrtić

Jedna mama, koja sada ima djecu od 25, 23 i 19 godina, napisala je riječi ohrabrenja koje nam odzvanjaju u glavi: "Držite se mame. Svi radite fantastičan posao."

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • yepali

    I am making 10,000 Dollars at home own laptop. Just do work online 2 to 4 hour properly. so i make my family happy and u can do Check it out what i do… ……https://bit.ly/39JrDqt

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.