Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 24. siječnja 2018.

Radionica: Kako smiriti ispade bijesa i održavati granice u odgoju?

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Znate li da često nesvjesno svojim radnjama potičete cendranje, dječje ispade bijesa ili pak kršenje pravila koja ste postavili?

Djeca traže pažnju i nastoje ju od vas dobiti kako god znaju. Međutim, postoje tehnike koje mogu pomoći roditeljima da lakše postave granice u odgoju i poboljšaju suradnju kod djece.

Ovim putem pozivamo roditelje djece od 1. do 6. godine da dođu na besplatnu radionicu  Odgoj s više smijeha i manje suza koja će se održati u nedjelju, 28.1. od 10 sati u Centru inovativne edukacije, Mladice 20 u Zagrebu. Saznajte ono najvažnije o sljedećim temama:

  • greške u odgoju i kako ih ispraviti
  • ispadi bijesa i kako ih smiriti
  • kako spriječiti opasno ponašanje
  • kada i kako reći NE
  • kako postaviti adekvatne granice u odgoju
  • kako privoljeti dijete na suradnju
  • dječji jezik i primjena
  • kako potaknuti primjereno ponašanje

Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno svoj dolazak najaviti na: e-mail: najsretnijabeba@gmail.com ili telefon: 0989008634

mama, dijete, priroda Možda te zanima... Djetetu ne treba prijateljstvo s roditeljima Školarci

Zaklada Adris je udruzi Najsretnija beba Hrvatska dodijelila sredstva za projekt Stop obiteljskom nasilju nad djecom. Kroz projekt udruga pomaže roditeljima u rješavanju problema u odgoju, te im olakšava balansiranje između brojnih obaveza i obitelji. Pod vodstvom certificirane The Happiest Baby edukatorice, Ive Brčić, polaznici na radionicama, Odgoj s više smijeha i manje suza, saznaju kako pomoću tehnika renomiranog pedijatra i stručnjaka za dječji razvoj, dr. Harvey Karpa, pravilno komunicirati s malom djecom, te na koji način potaknuti djecu na suradnju.

dijete plače, sladoled Možda te zanima... 7 stvari koje ne smiješ raditi kad dijete ima temper tantrum Vrtić

O Ivi Brčić, mag.soc/phil., The Happiest Baby edukatorici: Kroz svoj rad provodi prevenciju sindroma tresenog djeteta i međuvršnjačkog nasilja, te se bavi istraživanjem utjecaja medija na djecu i mlade. Kao stručna suradnica piše za portale roditelji.hr, klokanica.24sata.hr, medijska pismenost.hr, te časopis Mama&Beba. U suradnji s nastavnim zavodom Andrija Štampar i Simbex Hrvatska pokrenula je projekte besplatne edukacije roditelja. Surađuje s vrtićima, školama, te fakultetima. 

Možda te zanima... 10 razloga zašto su temper tantrumi korisni za dijete Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.