Vrtić 10. srpnja 2023.

Mama podijelila sjajan trik za pakiranje – ako imaš male klince, oduševit će te

Foto: TikTok snimka zaslona
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pakiranje je vjerojatno najgori dio putovanja kad putuješ s djecom. Pakiranje za odlazak na more možda je najstresniji dio ljeta. Osim ako nemaš već provjereni recept ili trik, kao ova mama.

Jesi li od onih koji ponesu na putovanje, posebno na more, cijeli ormar ili putuješ „lagano“, s tek par sitnica? Ma kako god se pakirala onda dok vas je na putovanju bilo najviše dvoje, kad kreneš putovati s klincima, to se mijenja – iz laganog u tešku kategoriju.

Možda te zanima... Djeca utječu na važne odluke u obitelji, a odlučuju o obrocima, putovanjima... Vrtić

Dobro, istina je da ima mama (i tata, i oni nekad sudjeluju) koje mogu cijelu obitelj spakirati u jedan kovčeg. Čuli smo za takve, navodno postoje i nisu mit! No, budimo realni, daleko je češće pakiranje u stilu „samo da uguram još i ovo“ ili „izvadit ću ovo, možda mi to neće trebati, a ovo hoće sigurno“.

Jedna je mama na TikToku podijelila s pratiteljima trik koji je ona isprobala i koji joj je, kaže, promijenio život. Njoj pomaže u jednostavnom pakiranju za dvojicu toddlera, a sigurni smo da se može koristiti i u drugim kombinacijama. Pomaže joj – organizator koji se može objesiti na vrata, a najčešće se koristi za papuče ili cipele.

U svaki džepić organizatora ona umota i spremi po jednu dnevnu kombinaciju za svakog mališana – jedne gaćice, jedne hlačice i jedna majica. Sve to zajedno zarolaš i umetneš u jedan od džepića organizatora. Moraš priznati da nije loše što se organizacije tiče, a ima i dodatni bonus! Naime, kad stigneš na odredište, taj organizator samo odmotaš i objesiš na vrata. Wow! Sigurni smo da bi se ovo moglo iskoristiti i u drugim kombinacijama.

@betterwithchardonnay Viral kids packing hack #parentinghack #parentingwin #packingkids #suitcasepackingtips ♬ original sound - Stephanie - Midsize Style

Pomislili smo da je možda jedino previše po jedna kombinacija za svaki dan, ali ipak se radi o maloj djeci, i to dečkićima (ovo je više da nasmijemo mame, ne diskriminiramo po spolu!) pa nije nemoguće da će im zaista trebati jedna kombinacija za svaki dan, iako su na moru, na primjer.

Možda bi se ova kombinacija mogla iskoristiti i za starije klince, pa čak i roditelje, ali u nekoj varijaciji. Recimo da u jednom džepiću budu gaćice, u drugom čarape… A ima i organizatora s većim džepićima. Naime, mami nas onaj dio kad stigneš, pa samo organizator objesiš na vrata. Ako isprobaš, ili već jesi, javi nam!

Možda te zanima... Mama otkrila super trik kako da se beba ne otkotrlja s kauča Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.