Beba Igre za bebe 27. travnja 2023.

Mama otkrila super trik kako da se beba ne otkotrlja s kauča

Foto: Pexels/Helena Lopes ; Trik kako da se beba ne otkotrlja s kauča
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

"Definitivno mislim da biste ovo trebali isprobati ako imate bebu koja se voli igrati na kauču. Biti mama znači razmišljati na pametniji način, a ne otežavati si život''

Mlada majka Leela Knight razmišljala je kako osigurati bebu na kauču da ne padne s njega čim joj na sekundu okrene leđa i dosjetila se odličnog rješenja. Kako je objasnila u objavi, maknula je jedan od jastuka u kutu kauča, dobro ga očistila, a na njega je zatim stavila dekicu i veliku plišanu hobotnicu.

"Danas sam odlučila svojoj bebi napraviti kutak za igranje na kutnoj garnituri, jer se zna otkotrljati sa sofe", rekla je u videu koji je objavila na TikToku i dodala da dijete sad obožava svoj mali kutak za igru.

Jesu li podni kreveti sigurni za dijete? Stručnjaci objašnjavaju kako utječu na razvoj

"Definitivno mislim da biste ovo trebali isprobati ako imate bebu koja se voli igrati na kauču. Biti mama znači razmišljati na pametniji način, a ne otežavati si život'', objasnila je mama u objavljenom videu koji je u nekoliko dana postao viralan i ima 1.2 milijuna pregleda.

@leelaknight Being a mum is about thinking smarter not harder 😂 #mumhack #baby #cute ♬ original sound - Leela Knight

Mnogi su impresionirani ovim zgodnim, jednostavnim trikom, a ovo su neki od komentara: "O moj Bože, nevjerojatno! Kako dobra ideja!", "Ovo me motivira da kupim kutnu garnituru i rodim još jedno dijete. Ideja je fantastična", "Prokletstvo, ovo je genijalno, voljela bih da sam ovo vidjela prije godinu dana".

Možda te zanima... Treba li osigurati dom za bebu? Ova mama kaže: Ne! Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.