Roditelji Tatina zona 08. lipnja 2023.

Kako dobiti malo mira kada su djeca kod kuće? Rješenje ima jedan tata!

Foto: Imgur
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ako želiš malo mira posluži se trikom genijalnog tate!

Jedan se simpatičan tata u objavi na društvenoj mreži našalio rekavši kako cijelo vrijeme pogrešno koristimo vrata dječje igraonice. Njegova objava naišla je na oduševljenje mnogih roditelja koji su se složili da je ideja ovog tate zaista genijalna ( i jedva čekaju da to i sami isprobaju)!

Tata je podijelio sliku sebe zatvorenog u dječjoj igraonici. Ugodno se smjestio i gledao nogometnu utakmicu s nekoliko pića na stolu.  Iako su njegova djeca bila u sobi, srećom, nisu mogla ući u svoju kućicu jer se tata zaključao i tako da dobio nekoliko minuta (ili sati) mira! Ispod objave našalio se i napisao: "Na ovaj način tata može uživati ​​u nogometu bez potrebe da zabavlja mališane koji mu odvlače pažnju".

 | Author: Imgur Foto: Imgur

Slika je ponovo objavljena u Facebook grupi Family Lockdown Tips and Ideas i dobila je tisuće komentara roditelja.  Mnogi su rekli da su jedva čekali isprobati ovaj trik!

"Možda ćemo ovo morati učiniti kako bismo mogli jesti u miru", napisao je jedan komentator. Drugi je rekao: "ovo bi mogla biti odlična ideja, hahaha."

"Legenda! Pokušat ću ovo sutra ", napisala je jedna mama.  Jedna je žena već isprobala trik i zadovoljna je rezultatom: "Zapravo sam to učinila prije par dana samo da bih jednom mogla u miru pročitati novine."

Umorna mama Možda te zanima... Tata otkriva kako je konačno shvatio zašto se mame ujutro bude umorne Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.