Vrtić Igre za djecu 11. veljače 2023.

Mamin super trik natjerat će dijete na pospremanje igračaka

Foto: Instagram/servidio_education_solutions
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Problem s razbacanim igračkama roditeljima je i predobro poznat. Jedna mama se dosjetila kako doskočiti tom problemu

Jedna mama smislila je savršeno rješenje za djecu koja ne žele pospremati sobu i razbacane igračke. Nedavno je na Instagramu objavila post koji pokazuje plastičnu kantu na kojoj piše "Zatvor za igračke" i u njoj drži igračke taocima sve dok djeca po odrade svoje zadatke. 

dijete igračke igranje Možda te zanima... Pospremanje igračaka: može li proći bez drame? Vrtić

"Ostavili ste ih vani i ja sam ih pokupila. Imam vaše stvari, nemate sreće", piše u poruci napisanoj na poklopcu plastične kante. "Kako bi ih dobili natrag, molim vas, odradite svoj posao, onda je to vaše, kao i prije".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

With all that clutter from the holidays, you’re probably tired of picking up the toys around the house by now. - What a great time to teach the kids how to pitch in and do chores around the house. They won’t want to of course but if you create a toy jail, you’ll come out on top! - What are your favorite sneaky ways to get the kids to pitch in? - #mom #mother #mommy #motherhood #momlife #candidmotherhood #motherhoodunplugged #specialeducation #specialneeds #specialneedsmom #momofboys #momofgirls #singlemom #momoftwo #momofthree #momoffour #supermom #autism #dyslexia #dyscalculia #workingmom #parenting #parents #parenthood #momproblems #parentproblems

A post shared by Servidio Education Solutions (@servidio_education_solutions) on

Ovo je odličan način da se kuća pospremi i da se djecu nauči odgovornosti. 

Većini roditelja ova ideja se jako svidjela i komentirali su kako će i sami isprobati ovaj trik. Neki roditelji su komentirali kako će morati koristiti i brave na kanti. "Zatvor za igračke" učinkovito je rješenje, rekla je jedna mama te dodala "Već smo ranije imali ovakav koncept i savršeno funkcionira". 

Možda te zanima... Zašto ne treba tjerati djecu da uvijek pospreme za sobom Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.