Vrtić Igre za djecu 16. travnja 2021.

"Moj petogodišnji sin odbio je očistiti svoju sobu, a ja sam pobacala sve njegove igračke"

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama se našla na udaru kritika nakon što je otkrila da pobacala sve igračke svoga sina, nakon što ih je dječak odbio pospremiti.

Korisnica TikToka Tabatha Marie otkrila je da se odlučila za ovakvu kaznu jer odbija odgojiti dječaka koji je neposlušan, odnosno jednog dana muškarca koji ne poštuje druge ljude. U videozapisu, žena snima nevjerojatno neurednu sobu svojeg petogodišnjaka s brojnim igračkama razbacanim po podu.

"Kada dva dana za redom tražite od djeteta da očisti sobu i njegov odgovor je" ne, očisti ti to mama", govori ljutito u videu, a potom dodaje: "Moje je odgovor OK, rado ću to učiniti." Zatim snima kako vreće prepune njegovih igračaka odnosi u vreće za smeće s natpisom "Smeće stižemo!".

 | Author: tiktok Foto: tiktok

Potom nastavlja snimati videozapis govoreći: „Mama ne želi odgajati neposlušne dječake. Nije posao "mamica" ili "žena" raditi bilo što takvo. Ako napraviš nered, počisti ga. Ako vidiš kako se mama muči, pomozi joj. Nemojte samo sjediti i dopustiti ženi da se muči. Moja će djeca to brzo naučiti."

Možda te zanima... Istraživanje otkriva kojom brzinom djeci dosade nove igračke! Vrtić

Tabatha je priznala da je ovaj ekstremno strog pristup bio težak, ali bila je odlučna naučiti svog sina lekciji. “Grozno mi je bilo vidjeti izraz njegova lica kad je ugledao svoju sobu. To me zaista rastužilo, ali ne želim da moje dijete ne poštuje starije ili nečiji trud”, dodala je.

 | Author: tiktok Foto: tiktok

Njezin pristup podijelio je mišljenja, a mnogi su roditelji ostali užasnuti njezinom 'okrutnom' kaznom.

"Mogla si mu samo pomoći i pokazati mu kako treba očistiti", napisala je jedna žena, dok se druga složila, "Premali je, moraš mu pomoći i usmjeriti ga."

Međutim, bilo je nekoliko mama koje su podržavale njezin oštar pristup.

@tabathamarie

I hated seeing the look on his face when he seen his room. It hurt me just as much but my babies will not be disrespectful ##parenting ##fyp ##foryoupage

♬ original sound - Tabatha Marie

Jedna je napisala: „Dobar posao mama! Ljudi koji se ne slažu, zasigurno imaju djecu koja ne poštuju nikoga, uključujući svoje roditelje. " Druga je dodala: "Mislim da je ovo odlična strategija."

Što misliš o ovakvim strogim metodama? 

Možda te zanima... Zašto su djeca zapravo sretnija s manje igračaka? Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.