Beba Zdravlje i njega bebe 06. travnja 2024.

Super ideja: Mamin trik olakšat će ti kupanje bebe

Foto: Freepik ; Svakodnevno kupanje je nepotrebno sve dok beba ne nauči puzati i zaista se počne prljati
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama Kayla podijelila je preslatki video rutine kupanja svoje sedmomjesečne bebe i postala je viralna zbog pametnih ideja za kupanje.

Umjesto da koristi skupu dječju kadicu ili smjesti svog sina u kadu za odrasle osobe, Kayla koristi ni više ni manje nego košaru za rublje i tako znatno olakšava život tijekom bebinog kupanja. Objasnila je kako je ovaj način kupanja u košari izvrstan iz pet razloga. 

Možda te zanima... Kupanje djeteta - užitak ili noćna mora za roditelje? Vrtić

Prvo, kaže, u košaru možeš staviti ručnik zajedno s bebom, a to će im "pomoći da se ugriju".  Objašnjava: "Stavili smo mu topli ručnik pod noge, a zatim ga neprestano prelijevali još toplom vodom."

Druga briljantna prednost držanja djeteta u košarici je ta što se sve "nezgode" mogu lako očistiti, jer se košarica jednostavno može podići iz kade, a da se cijela kada ne zaprlja.

 | Author: TikTok/theellisisland17 Foto: TikTok/theellisisland17

Ono što je najvažnije, ona također ističe da ako se beba igra igračkama unutar košare, igračke ne mogu 'otplivati'. Tako se beba zabavlja sa svojim igračkama koje su joj nadomak ruke.

Osim toga, obzirom da je košarica dovoljno mala beba može mogu lakše sjediti, udarati i prskati.

@theellisisland17

Trust me! It’s a life saver!! ##momhacks ##bathhack ##babiesoftiktok ##momsoftiktok ##lgbtfamily ##gaymom ##2momsarebetterthan1

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Video je skupio preko 400.000 likeova na TikToku.

"Da sam barem vidio ovaj video prije par tjedana! Sad sam već kupio sjedalo za kadu... ali ova stvar je odličnaa", jedna je od komentara. 

Čak su i iskusne mame bile impresionirane tehnikom.

“Imam petero djece i nikad nisam razmišljala o ovome! Sjajno ”, rekla je jedna mama, dok je druga komentirala: "Ja ću to učiniti sa svojim trećim. Mrzim kupke za bebe. Puno ti hvala!"

Možda te zanima... 10 stvari koje moraš znati o kadicama za kupanje bebe Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.