Vrtić Igre za djecu 09. ožujka 2021.

Genijalan trik s naljepnicama olakšat će mališanima obuvanje cipela

Foto: @mama_mila_/Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Sigurno ti se često dogodi da dijete zamijeni cipelice ili jednostavno ne zna koja od njih je za desnu, a koja za lijevu nogu! Međutim, jedna je mama osmislila odličan trik koji će vam olakšati (ispravno) obuvanje cipelica svaki put...

Jutra prije odlaska u vrtić, školu ili na posao uvijek su prilično kaotična, posebno kada imaš malu djecu, stoga je svaki trik koji olakšava spremanje dobrodošao kako bi se stvari barem ujutro odvijale mirnije.

Naši mališani se često muče s obuvanjem cipela na pravu nogu - što može oduzeti puno vremena. Jedna je mama podijelila na Instagramu odličan trik koji štedi vrijeme i pomoću kojeg će tvoji mališani s lakoćom obuti cipele. Australka Chantel Mila, mama dvoje djece, redovito dijeli savjete i trikove za domaćinstvo na svojim profilima na TikTok-u i Instagramu.

Možda te zanima... Trik odgojiteljice kako naučiti klince brisati stražnjicu postao viralni hit Vrtić

U moru trikova, posebno nam se svidio ovaj jednostavan trik za koji ti ne treba ništa više od naljepnica i škara koje vrlo vjerojatno već imaš kod kuće. Sve što trebaš napraviti jest odabrati naljepnicu koja će se svidjeti tvojem mališanu te ju izrezati po sredini, na način da kada se spoje tvore jednu cjelinu. 

 | Author: @mama_mila_/Instagram Foto: @mama_mila_/Instagram

Svaku polovicu potrebno je staviti u cipelu, na način na koji je prikazan na slici. Djeca jednostavno trebaju uskladiti odnosno spojiti naljepnice kako bi znala koja je koja cipela. Stvarno je prilično jednostavno.

 | Author: @mama_mila_/Instagram Foto: @mama_mila_/Instagram

Roditelji koji su pogledali isječak bili su vrlo zahvalni na ovom triku, a jedan je tata priznao: "Doslovno sam jutros imao ovaj problem sa svojim mališanom, hvala."

 "Djeca jednostavno trebaju spojiti naljepnice kako bi znala koja je cipela za lijevu, a koja za desnu nogu," rekla je ova mama, te dodala da će svi roditelji uz ovaj trik uštedjeti mnogo vremena. Druga se mama našalila:  "Ovo je genijalno, najbolje bi bilo da patentiraš ovaj izum!" napisala je. 

Možda te zanima... Viralni hit: Mamin trik kako bebi dati lijek u tekućem obliku Beba

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.