Trudnoća Porođaj 08. ožujka 2021.

Beba stiže: Osam najneobičnijih mjesta na kojima su mame rodile

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Bebe ponekad požure na svijet, pa zateknu nespremne mame...

Ponekad porod može trajati 'zauvijek', a drugi put, pa, to je puno puno brže! Kad beba odluči doći, možež biti sigurna da stvarno dolazi! Iako se većina trudnica porodi u bolnici, neke mame su ovo najljepše iskustvo preživjele na najneuobičajenijim mjestima. 

Evo 8 najbizarnijih slučajeva žena koje nisu na vrijeme stigle u bolnicu.

trudnica trudovi Možda te zanima... Kada krenuti u rodilište? Trudnoća

U pošti

Neočekivano, žena je rodila u jednoj manjoj pošti u Engleskoj. Pošto je rodila prije nego je hitna pomoć stigla, poštar koji je tu radio je nakon porođaja uzeo bebu i izmjerio je na poštanskoj vagi. Kada su izmjerili bebu rekli su da je bila teška kao "paket prve klase". 

U knjižnici

Dominic Trevino je ušla u autobus kako bi stigla do bolnice jer su joj počeli trudovi. Putnica koja je bila pored nje shvatila je što se događa, pozvala hitnu pomoć koja je rekla da Dominic izađe iz autobusa i uđe u obližnju biblioteku. Kad je ušla unutra, legla je na pod i vrlo brzo rodila.

U liftu

Žena koja je stigla u bolnicu kako bi rodila, zaglavila je u liftu s medicinskom sestrom i babicom. Njen mališan je rođen pet minuta kasnije, dok je radnicima trebalo dva sata da otvore lift.

Možda te zanima... Sin sve snimio: Nije uspjela stići do bolnice, pa rodila u autu Trudnoća

U trgovačkom centru

Devetnaestogodišnja Chelsea rodila je u trgovačkom centru u Michiganu. Trgovci i prolaznici su donijeli deku, rukavice i vodu iz kozmetičkog salona u blizini. Porođaj je protekao brzo i bez problema.

U galeriji

Umjetnica Marni Kotak rodila je u njujorškoj umjetničkoj galeriji u sklopu izložbe! Snimke s poroda tada su korištene i za još jednu izložbu u Brooklynu, a njezina je beba od tada uključena u druge umjetničke performanse.

U striptiz klubu

Malu djevojčicu donijela je na svijet Terry, koja se porodila u striptiz klubu, koji je bio u blizini parkinga na kojem se žena nalazila u tom trenutku. Mladoj majci su pomogli zaposleni u striptiz klubu, dok nije došla hitna pomoć.

U McDonald'su

Jedna Amerikanka zaposlena u ovom restoranu brze hrane, za vrijeme svoje smjene iznenada je otrčala u toalet. Nekoliko minuta kasnije, rodila je Austina.

Na drvetu

Prije 11 godina Sofia Pedro popela se na drvo da pobjegne od poplave u Mozambiku. Hrabra mama držala se za grane dok je rađala kćerku Rositu. Nekoliko minuta kasnije, ovu hrabru supermamu i bebu spasila ije posada helikoptera koja ih je primijetila na drvetu.

Možda te zanima... Rodila u avionu, a beba će doživotno besplatno putovati u München Trudnoća
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.